Canon SELPHY CP1300
Specifikimet

Kaseta e letrës

Kasetë letrash me madhësi kartash PCC-CP400

Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

Adaptori AC CA-CP200B

Specifikimet

Wi-Fi printing

Printimi me Wi-Fi

Apple AirPrint

Apple AirPrint

Mopria

Mopria

Fast lab quality prints

Printime të shpejta, me cilësi laboratori

Large 8.1 cm tilt up screen

Ekran i madh 8.1 cm me anosje

2x6 photo-booth prints

Printime fotografish në shirit 2x6

ID photo print

Printim fotografish ID

Choice of 4 finishes

Mundësi zgjedhjeje prej 4 lustrash

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Sistemi I Printimit

Metoda

Sistem printimi me transferim termal me sublimim boje

Rezolucioni maksimal

300 x 300 dpi

Ngjyrat

Bojëra me 3 ngjyra (e verdhë, cianike, e purpurt) me veshje mbrojtëse
256 nivele për ngjyrë (thellësi ngjyre 24 bit)

Media & kutitë e bojës

Madhësia sa një kartolinë

148 x 100 mm -KP-36IP, KP-108IN, RP-108, RP-1080V

Madhësi karte kredie

86 x 54 mm - [KC-36IP]1

Ngjitësa me madhësi karte kredie

86 x 54 mm - [KC-18IF]2

Ngjitëse Katrore

50 x 50 mm - [KC-18IS]3

Mini ngjitës

22.0 x 17.3 mm (x8 ngjitëse në një fletë) - [KC-18IL]4

Kutia e bojës

I përfshirë me mediat

Jetëgjatësia e imazhit

Printime 100 vjeçare5

Futja e Mediave

Ushqyes i Fletëve

Ushqim automatik nga kaseta e letrës

Shpejt. e printimit

Madhësia sa një kartolinë

afro 47 sek6

Madhësi karte kredie

afro 27 sek7

Ngjitësa me madhësi karte kredie

afro 27 sek8

Mini ngjitës

afro 27 sek9

Printimi

Modal. e printimit

Zgjidh & Printo (Zgjedhje e imazheve individuale dhe numrit të kopjeve për printim në grup), Printo të gjitha imazhet (Zgjedhje e të gjitha imazheve dhe numrit të kopjeve për printim në grup), Printim imazhesh DPOF, Riprintim, Printim fotosh ID (Standarde / E personalizuar / Dyshe)

Cilësimet e printimit

Lustra e printimit:
Me shkëlqim, Gjysmë shkëlqim (Model 1 / Model 2 / Model 3)
Faqosja e imazhit:
Kufijtë (Me kufij / Pa kufij), Faqosja e faqes (1 / 2 / 4 / 8 imazhe për faqe, 2 imazhe për madhësi fikse të faqes (Sfondi (I bardhë / I zi) / Qendër), 2 x 6 shirita fotosh, Indeks, Përzierje (8 / 20 imazhe për faqe (Disa pajisje inteligjente mund të lidhen me printerin me anë të aplikacionit Canon PRINT)10 / orientimi (Peizazh / Portret) / Sfondi (I bardhë / I zi))
Manipulimi i imazhit:
Dallim inteligjent i skenës dhe fytyrës me anë të opsionit Optimizim Imazhi, iContrast, Ndriçimi (7 nivele, nga -3 në +3), Rregullim i ngjyrave (7 nivele (C-R) x 7 nivele (Y - B)), Lëkurë e lëmuar, Ngjyrat e mia (Të gjalla / Neutrale / Film pozitiv / Sepia / B/Z / Fikur), Korrigjim i syve të kuq, Prerje
Konfigurimet e printerit:
Prioritet i fotos ID, Mbaj konfigurimet e printerit, Ripërdorim i letrës parandalim i pikave, Data (E dukshme / E lehtë / Fikur), Formati i datës, Numri i skedarit (I dukshëm / I lehtë / Fikur)

Metoda e printimit

Printim direkt nga një kamera

I pajtueshëm me PictBridge (USB dhe LAN me valë)

Direkt nga një kartë kujtese

Llojet e suportuara të kartave: SD, SDHC, SDXC
Memorie flesh USB11 
Mbështetet me anë të adaptorit12: miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC, microSDXC

Printim direkt nga një telefon me kamerë

Të pajtueshme me smartfonë, tableta dhe pajisje portative me anë të Wi-Fi (lidhje direkte ose infrastrukture)13 14:
Pajisjet iOS:
Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Apple AirPrint

Pajisjet Android:
Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Plugin Canon PRINT Service (versioni 1.20 ose më i ri)
Shërbimi Mopria Print

Pajisjet Kindle Fire OS:
Plugin Canon Print
Shërbimi Mopria Print

Printim nga një kompjuter

Po, kërkon kabllon standart USB ose lidhjen e pajtueshme Wi-Fi.

Ndërfaqja

Kamera

USB:
Me anë të portës Type A USB në printer
Wi-Fi:
Me anë të PictBridge në kamerat dixhitale me WLAN

Kompjuter

USB:
Portë mini-B në printer
Wi-Fi:
(IEEE802.11 b/g)

Monitori LCD

Ekran 8.1 cm (3.2") me ngjyra TFT me ndërfaqe përdoruesi shumëgjuhëshe dhe mekanizëm anosjeje
(Gjuhët: anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, rusisht, kinezishte e thjeshtuar, kinezçe tradicionale, koreanisht, tajlandisht, hinduisht, vietnamisht, malajzisht, japonisht, portugalisht, turqisht, arabisht)

Sistemi operativ i mbështetur

PC

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP115

Macintosh

E pajtueshme me Apple OS me anë të AirPrint16

Programi kompjuterik

Drajverë

Windows

Burimi i Energjisë

Furnizimi me energji AC

Po, e dhënë

Paketa e baterisë

Yes, optional NB-CP2LI (afro 72 printime madhësie kartoline për karikim të plotë)

Konsumi i energjisë

Afro 4W (pritje), përafër. 60W (printim)
Fikje automatike e disponueshme

Aksesorët

Kasë

Çantë printimi në lëvizje DCC-CP3
CP Çantë mbajtëse e printerit DCC-CP2

Kaseta e letrës

Kasetë letrash me madhësi kartash PCC-CP400

Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

Adaptori AC CA-CP200B

Të gjitha të dhënat janë të mbështetura në metodat standarde të testimit të Canon.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400
 2. Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400
 3. Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400
 4. Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400
 5. Për të provuar qëndrueshmërinë e imazhit të printimeve që janë të ruajtura në një album, ne përdorim një metodë testimi të përshpejtuar të ngjashme me atë sesi qëndrueshmëria e imazhit të letrave fotografike argjend-halide maten kur ruhen në vende të errëta. Modelet e printimit printohen me densitetin optik prej 1.0 (secila Bk, C, M,Y). Modelet e printimit mbahen në një mjedis të caktuar me temperaturë të lartë dhe lagështi 50%. Shpejtësia e zvogëlimit në densitetin optik dhe shpejtësia e ndryshimit të ngjyrës së verdhë janë të rregjistruara. Rezultatet e regjistruara më pas konvertohen në gjatësinë e kohës kur printimi i imazheve mbahet në një mjedis prej 23°C/ 50% lagështi. (Kriteret për vlerësimin e printimit me jetëgjatësi) 'Pika ku densiteti optik monokromatik/ reflektiv tregon humbjet e 30% (fillimi i densitetit të 1.0).
 6. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, konfigurimit për lustrën e printimit, llojin dhe kapacitetin e kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës
 7. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, konfigurimit për lustrën e printimit, llojin dhe kapacitetin e kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës
 8. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, konfigurimit për lustrën e printimit, llojin dhe kapacitetin e kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës
 9. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, konfigurimit për lustrën e printimit, llojin dhe kapacitetin e kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës
 10. Deri n; 8 pajisje inteligjente mund të lidhen me printerin me anë të aplikacionit Canon PRINT në çfarëdo momenti për qëllim të opsionit të printimit Përzierje përmes Wi-Fi, sidoqoftë vetëm një pajisje mund të dërgojë komandën 'Printo'
 11. Imazhet me madhësi jo të rregullt ose imazhet që janë redaktuar në një kompjuter mund të mos shfaqen ose printohen. Pajisjet USB që nuk janë identifikuar si “Media të heqshme” (si hard disqe të jashtëm) ose që nuk përdorin sistemin e skedarëve FAT ose exFAT ose kanë tabela të ndarjes GUID të krijuara në një kompjuter Macintosh nuk mund të përdoren.
 12. Ka nevojë për adaptor (shitet veçmas)
 13. Pajtueshmëria e aplikacioneve të Canon ndryshon në varësi të modelit të pajisjes inteligjente dhe sistemit operativ. Për pajtueshmëritë më të fundit, ju lutem referojuni dyqanit të aplikacioneve në pajisjen tuaj inteligjente.
 14. Për më shumë informacione pajtueshmërie rreth Apple AirPrint në kompjuterin tuaj Apple/ pajisjen inteligjente, ju lutem referojuni https://support.apple.com/en-gb/HT201311
 15. Drajveri i printerit mund të shkarkohet nga http://www.canon-europe.com/support, driver/software. Pajtueshmëria e aplikacionit me Windows 10 aplikohet vetëm kur kompjuteri punon në metodën e desktopit Windows 10
 16. Për më shumë informacione pajtueshmërie rreth Apple AirPrint në kompjuterin tuaj Apple/ pajisjen inteligjente, ju lutem referojuni https://support.apple.com/en-gb/HT201311