SELPHY CP1000

Merrni printime me cilësi laboratori në çast, në çdo vend. Një printer fotografish i vogël, elegant dhe portativ me zgjedhjen e katër rezultateve në printim dhe me printimin e dokumenteve identifikuese në dy anë që është i lehtë për t'u përdorur nga çdokush.

SELPHY CP1000 Extra

Përfitimet

  • Printer fotografik kompakt dhe portativ, ideal për në shtëpi dhe në lëvizje
  • Printim i shpejtë dhe i lehtë nga kamera, USB-ja ose kartat e memories
  • Krijoni kujtime që mbeten me printime të qëndrueshme me cilësi laboratori
  • Zgjedhja e rezultateve me letër fotografike standarde
  • Krijoni fotografi për dokumente identifikimi sipas standardeve të pranuara gjerësisht

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon SELPHY CP1000

Printer fotografik ultra kompakt, portativ


Ultra kompakt dhe i lehtë për t'u transportuar, printeri fotografik SELPHY CP1000 siguron printime fotografish me cilësi profesionale, të shpejta dhe të qëndrueshme, kudo ku ju duhen.

I thjeshtë për t'u përdorur


Kushdo mund të printojë me dizajnin e thjeshtë i cili përfshin një LCD 6.8 cm (2.7") me anosje për shikim të lehtë dhe meny intuitive me udhëzime në ekran për navigim të thjeshtë. Ruani me lehtësi parametrat e preferuar të printimit për rezultate uniforme.

Printime me cilësi laboratori


Printoni fotografi që mbeten dhe me cilësi profesionale për më pak se 1 minutë Teknologjia e sublimimit të pigmentit siguron thellësi mahnitëse dhe gradim të ngjyrave pa pritur.

Kujtime që zgjatin


Një veshje speciale mbron çdo printim nga spërkatjet, derdhjet dhe zbehjet për deri në 100 vjet kur ruhet në një album. Mund të aplikoni edhe një lustër me gjysmë shkëlqim për të parandaluar më shumë shenjat e gishtave dhe të krijoni një ndjesi të ngjashme me printimet e zakonshme laboratorike pa nevojën për të ndërruar pjesët e konsumit.

Mos u habitni


Printeri SELPHY CP1000 ofron kosto të ulëta printimi, me një cilësi të shkëlqyer dhe me lehtësi. Përveç kësaj, mund të ruani kontrollin e plotë me një numër të përcaktuar printimesh nga çdo paketë e pjesëve të konsumit. Shijoni kosto edhe më të ulëta printimi me paketa më të mëdha të materialeve.

Printoni në mënyrën tuaj


Për printime të shpejta thjesht lidhni kamerën tuaj të pajtueshme me PictBridge drejtpërdrejt me kamerën. Për një elasticitet më të madh, mund të printoni nga një gamë e gjerë e kartave të memories ose njësi flash USB.

Printimi i Identifikimit Fotografik


Për përdorim personal ose profesional, ID Photo Print me Udhëzuesin e kornizës së fytyrës ju lejon të krijoni dhe printoni fotografi identifikimi në një sërë përmasash të pranuara. Printimi i materialeve identifikuese në dy anë ju lejon të printoni 2 madhësi të ndryshme të identifikimit në një fletë, ndërsa udhëzuesit e printuar të prerjes lejojnë një prerje të saktë të anëve.

Sfera e madhësive të printimit


Printeri ofron shumë mënyra për të ndarë kujtimet tuaja, duke përfshirë printime kartolinash, printime në madhësi kartë krediti¹ ose katrore¹ - të gjitha në një kohë super të shpejtë.

Zgjeroni fotot tuaja


Optimizimi Automatiik i Imazhit me zbulimin e Skenës dhe Fytyrës siguron rezultate të shkëlqyera. Korrigjon në mënyrë inteligjente papërsosmëritë e imazhit ndërkohë duke ulur zhurmën e padëshiruar, duke i dhënë printimeve tuaja më shumë qartësi dhe pasuri.

Printim në lëvizje


Printoni kur jeni në lëvizje në ambiente të brendshme ose të jashtme me baterinë opsionale të karikueshme NB-CP2L, e cila lidhet me lehtësi në pjesën e pasme të printerit. Një ngarkim i vetëm jep mbi 36 printime të madhësisë së kartolinës.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon SELPHY CP1000, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Fast, lab quality prints

Printime të shpejta, me cilësi të laboratorit

Large, easy-to-view tilt-up LCD

LCD i madh, i thjeshtë për t'u parë me përkulje

Compatible with SD and CF cards

I përputhshëm me kartat SD dhe CF

Select from glossy or 3 semi-gloss finishes

Zgjidhni nga rezultatet me shkëlqim ose 3 rezultate me gjysmë shkëlqim

Convenient printing from USB stick

Printim i leverdisshëm nga pajisja USB

Dual ID photo printing with extended size options

Printimi i fotografive identifikuese në dy anë me opsione të zgjeruara të madhësisë

Intelligent correction

Korrigjim intelegjent

Long-lasting Canon quality

Cilësi e Canon që zgjat kohë të gjatë

Print on the go

Printimi në lëvizje

Print only the best part of your image

Printoni vetëm pjesën më të mirë të imazhit tuaj

  • Printer kompakt fotografish SELPHY CP1000

  • Kaseta e letrës (madhësi kartoline)

  • Adaptor Kompakt Energjie CA-CP200 B

  • Kabllo AC

  • Takëmi i manualit të përdoruesit

Connect_Station_CS100-FSL-ImgRecON-PwrON.png

Connect Station

Ruani, shijoni dhe ndani fotografitë dhe filmat tuaj nga një vend i vetëm