Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Printerat Fotografikë Kompaktë

Krijoni dhe printoni foto të bukura që zgjatin nga smartfoni, kamera dixhitale, kartat SD dhe më shumë - pa u munduar me printerin kompakt SELPHY për fotografi.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Ruajini kujtimet tuaja të veçanta si printime të punuara me hijeshi që mund t'i merrni kudo, në lidhje me valë.

Featured article1

Printerë

Fast lab quality

Printime të shpejta, me cilësi laboratori

Funksionet e treguara janë të disponueshme gjithashtu në printerë të tjerë SELPHY me Wi-Fi dhe në aplikacionin Canon PRINT.

Shikoni videon

Printim nga pajisje smart

Për printerin më të mirë të fotografive nga smartfon në gamën SELPHY zgjidhni SELPHY CP1300. Ofron printim të shpejtë dhe të lehtë nga smartfonët dhe tabletat Android dhe iOS qoftë direkt ose ma anë të aplikacionit Canon PRINT.

Smart Device Printing

Një varg i medieve SELPHY është në dispozicion për një shumëllojshmëri të printimit të projekteve. Nga printimet e kartolinave deri në ngjitëset katrore të cilat janë perfekte për printim nga smartfonët, ka një zgjidhje printimi fotografish për këdo.

ID photos

Fotografi dokumentesh

Krijoni dhe printoni fotografi identifikuese për përdorim personal ose profesional me ID Photo Print. Zgjidhni nga madhësitë standarde të pranuara gjerësisht ose vendosni mirë një madhësi të personalizuar. Printoni shumë fotografi të identifikimit në madhësi të njëjta ose të ndryshme në një fletë për të kursyer letër.

Square Prints

Printime katrore

Ideale për dekorime dhe projekte krijuese duke përdorur fotografitë nga aplikacionet e njohura të smartfonëve dhe nga kamerat kompakte.

Credit Cards

Karta krediti

Madhësia e kartës së kreditit është e shkëlqyer për korniza më të vogla dhe për fotografi që mbahen në portofol ose në çantën e dorës.

Mini Stickers

Mini ngjitës

Përdorni miningjitëset për dekorime dhe projekte praktike krijuese dhe argëtuese.

Pakot e Bojës dhe Letrës

Boja dhe pakot e letrave SELPHY vijnë me sasi të mjaftueshme boje dhe letre për një numër të fotografive që ju dëshironi t'i prodhoni, kështu që mund t'i zëvendësoni të dyja me një hap të lehtë. Shtypja me seritë KC media kërkon përdorimin e një kasetë të letrës me madhësi kartele që shitet veçmas.

Kosto të përballueshme dhe fikse për printim

Pixel to Print

Nga piksel në printim

SELPHY ju lejon të prodhoni printime të përmasave të ndryshme, të kombinoni disa foto në një faqe të vetme me Printimin e Faqosjes ose të krijoni kolazhe të bukura printimi me efekte ngjyrash duke përdorur Faqosjen e Përzier. Për rezultatet më të mira, përdorni Auto Image Optimize për të përmirësuar automatikisht cilësinë e printimit.

Optimizimi i imazhit

Optimizimi i Imazhit zbulon dhe korrigjon papërsosmëritë e imazhit, duke rregulluar ndriçimin e fytyrës dhe ngjyrat ndërsa ul zhurmën e padëshiruar, duke i dhënë printimeve tuaja më shumë qartësi dhe pasuri.

Optimizim imazhi gri

Image optimize
Dye Sub

Sublimimi i pigmentit

Teknologjia e sublimimit të pigmentit siguron printime me cilësi laboratorike që do të zgjatin deri në 100 vjet të ruajtura në një album. Një veshje e veçantë mbrojtëse siguron që çdo printim ë jetë plotësisht i thatë dhe rezistent ndaj ujit, shenjave të gishtave dhe gërvishtjeve.

100 vjetSublimimi i pigmentit

Printoni nga çfarëdo pajisje - kudo

Kudo që ruhen fotografitë tuaja, është e lehtë t'i printoni ato në një SELPHY Printoni foto direkt nga pajisja smart, kamera, kartat e memories, USB-të ose nga një kompjuter. Përdorni veçorinë Party Shuffle në aplikacionin Canon PRINT për të krijuar me valë kolazhe unike duke përdorur imazhet nga disa smartfonë.

Print Anywhere

Mbahet lehtë me vete – kudo që shkoni

SELPHY është kaq i vogël dhe portativ saqë mund ta merrni me vete me lehtësi në pushime dhe vizitat familjare ose në festa - në këtë mënyrë të gjithë mund të printojnë menjëherë dhe të ndajnë momentet e bukura.

Easy to Carry

Mbështetja

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani

iPad, iPhone, iPod dhe iPod touch janë marka tregtare të Apple Inc., të regjistruara në SHBA. dhe vende të tjera. AirPrint™ dhe logoja e AirPrint janë marka tregtare të Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ dhe Picasa™ janë marka tregtare të rregjistruara të Google Inc.

Windows® dhe lojoja e Windows janë marka tregtare të grupit të ndërmarrjeve të Microsoft