Provoni lirinë e lidhjes Wi-Fi

Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY për iOS dhe Android ju lejon të printoni dhe skanoni pa u munduar duke përdorur smartfonin ose tabletin tuaj, të hapni direkt shërbimet cloud dhe madje të kontrolloni nga larg statusin, manualin ose nivelet e bojës në kohë reale të printerit tuaj. Shkarkojeni falas dhe revolucionarizoni mënyrën si printoni, fotokopjoni dhe skanoni.


App Store
Google Play

peizazh

• Printoni me valë nga kudo

• Skanoni me lehtësi

• Merrni kontrollin e fotokopjimit

• Printim dhe skanim i thjeshtë me cloud

• Lidhje e thjeshtë me NFC


Jo të gjitha funksionet janë të disponueshme në të gjitha produktet, ju lutem shikoni grafikun e pajtueshmërisë më poshtë


Printoni me valë nga kudo

Free_download

Shkarkim falas

Printimi nga smarfonët dhe tabletat nuk ka qenë kurrë më i thjeshtë, falë aplikacionit falas Canon PRINT inkjet/SELPHY për iPhone, iPad ose smartfonët dhe tabletat Android, i disponueshëm për shkarkim në App Store dhe Google Play

App Store
Google Play

Printim i thjeshtë Wi-Fi

Printimi i fotografive dhe dokumenteve të ruajtura në smartfonin dhe tabletat tuaja është i thjeshtë qoftë duke përdorur rrjetin lokal Wi-Fi, metodën ‘access point’ të integruar ose Wi-Fi Direct në printerët dhe pajisjet e pajtueshme. Vetëm lidhni, zgjidhni dhe printoni.

Easy_wifi_printing
SettingsKonfigurimet dhe mirëmbajtja

Kontrolloni statusin e printerit, informacionet e bojës dhe hapni online manualin e printerit, plus mund të bëni mirëmbajtjen e printerit duke përdorur smartfonin ose tabletin tuaj.

Regjistroni disa printerë

Ndani me lehtësi deri në 10 printerë MAXIFY, PIXMA ose SELPHY mes disa përdoruesve dhe printoni me valë. Aplikacioni gjen automatikisht printerët e pajtueshëm me valë në një rrjet Wi-Fi në mënyrë që të mos ketë nevojë t’i kërkoni çdo herë. Printerët mund të renditen, fshihen, riemërohen dhe printerët e rinj mund të shtyhen sipër

Register
Doc_conversion

Konvertim i thjeshtë i dokumenteve

Konvertoni dokumentet office të ruajtura në pajisjen tuaj në një format pdf të gatshëm për printim. Ashtu si printimi i dokumenteve nga pajisja juaj ose nga cloud, përdoruesit e iOS8 mund të zgjedhin dhe printojnë PDF të ruajtura në aplikacione të tjera

Skanoni me lehtësi

Skanoni në celular

Skanoni në pajisjen tuaj celulare

Skanoni dokumentet dhe fotografitë tuaja dhe ruajini në një sërë formatesh të ndryshme në smartfonin ose pajisjen tuaj tablet

Skano për në Email

Skano për në email

Dërgoni skanimet si email në çdo adresë email-i të zgjedhur duke përdorur Scan-to-email.*


*Skanimi në renë kompjuterike dhe skanimi në email të disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale Canon

Printim dhe skanim i thjeshtë me cloud

Merrni më shumë nga printeri juaj. Me printerët me cloud, aplikacioni Canon inkjet/SELPHY ju jep akses në cloud kur jeni në lëvizje, kështu mund të keni akses të thjeshtë nga larg të printerit tuaj përmes internetit dhe të printoni e skanoni direkt duke përdorur shërbimet e famshme cloud.*

*Skanimi në renë kompjuterike dhe skanimi në email të disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale Canon

Lidhje e thjeshtë

Lidhja me një printer me NFC të integruar është e shpejtë dhe e thjeshtë përmes aplikacionit Canon PRINT Inkjet/SELPHY, vetëm prekni pajisjen Android me NFC me printerin dhe jeni gati.

Prekni për të printuar dhe skanuar

Printoni shpejt dhe lehtë fotografitë dhe dokumentet tuaja nga pajisja juaj Android me NFC duke hapur aplikacionin, duke zgjedhur çfarë doni të printoni dhe thjesht duke prekur pajisjen me printerin.

Teknologjia NFC krijon një lidhje të menjëhershme midis pajisjes dhe printerit, duke regjistruar printerin dhe duke transferuar të dhënat për ju, pa nevojë për drajvera ose fjalëkalime.

Touch_to_print

Pyetje të Bëra Shpesh

A punon ky aplikacion me printerin tim?

Ju lutem shikoni listën e pajtueshmërisë më sipër për të parë nëse aplikacioni ynë punon me printerin tuaj

A janë të gjitha funksionet të disponueshme në të gjithë printerët, p.sh. printim, fotokopje, skanim, cloud?

Jo, jo të gjitha funksionet janë të disponueshme në të gjitha modelet. Ju lutem shikoni listën e pajtueshmërisë më sipër për të parë cila veçori punon me printerin tuaj.

Si ta shtoj një printer pasi e kam instaluar aplikacionin?

Sigurohuni që printeri dhe pajisja smart të jenë në të njëjtin rrjet Wi-Fi. Zgjidhni ikonën ‘Add Printer’ në cepin e majtë sipër të faqes, dhe pastaj zgjidhni Register Printer.

Aplikacioni do të kërkojë për çdo printer që është në të njëjtin rrjet Wi-Fi me pajisjen tuaj. Pasi është gjetur, mund të zgjidhni printerin dhe t’i jepni një emër të veçantë.

A mund ta përdor përsëri printerin për të fotokopjuar/printuar/skanuar pa lidhje interneti.

Po, përsëri mund të printoni duke përdorur aplikacionin pa lidhje interneti, duke përdorur ‘Access Point Mode’ ose ‘Wi-Fi direct’ nëse printeri/pajisja juaj e suporton.

Si të printoj duke përdorur PIXMA Cloud Link?

Hapat e mëposhtëm do t’ju ndihmojnë të regjistroni printerin dhe pajisjen në PIXMA Cloud Link.


Hapi 1 - Zgjidhni ikonën e printerit me numrin e serisë të modelit në krye të ekranit

Hapi 2 - Zgjidhni ‘Printer Information’

Hapi 3 – Zgjidhni ‘Open’

Hapi 4 – Formoni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimit për verifikim. Emri i përdoruesit = ADMIN Fjalëkalimi = canon

Hapi 5 – Zgjidhni ‘IJ Cloud Printing Centre Setup’

Hapi 6 – Zgjidhni ‘Register with this service’


Ndiqni udhëzimet në ekran për të krijuar llogarinë PIXMA Cloud Link dhe për t’u regjistruar.

(Do t’ju duhet të hapni një adresë email-i të vlefshme për të përfunduar konfigurimin)

A punon NFC me kamerën time?

Nr. Printerët që suportojnë NFC ju lejojnë të printoni vetëm nga një pajisje smart me NFC të aktivizuar, përmes aplikacionit Canon PRINT Inkjet/SELPHY.

Si të regjistroj një printer tjetër me aplikacionin?

Sigurohuni që printeri dhe pajisja smart të jenë në të njëjtin rrjet Wi-Fi. Zgjidhni ikonën ‘Add Printer’ në cepin e majtë sipër të faqes, dhe pastaj zgjidhni Register Printer.

Cilat formate skedash suportohen për printim?

Mund të printoni një sërë dokumentesh dhe imazhesh të ruajtura në pajisjet smart. Disa prej skedave të mbështetura janë: JPEG, PDF, MS Office Documents

Si ta heq një printer?

Për pajisjet iOS – zgjidhni ikonën ‘Add printer’ nga menuja kryesore dhe klikoni EDIT në anën e djathtë sipër e cila do t’ju lejojë të fshini printerët duke zgjedhur ikonën e kuqe të fshirjes pas çdo printeri

Për pajisjet Android - zgjidhni ikonën ‘Add printer’ nga menuja kryesore dhe klikoni X pas printerit që doni të fshini.

Pse nuk mund të hap Easy-PhotoPrint+ nga smartfoni im?

Easy-PhotoPrint+ mund të hapet vetëm në një tablet dhe jo në smartfon.

Si mund të jap vlerësimin tim?

Ne jemi të interesuar të dëgjojmë reagimin tuaj mbi aplikacionin, qoftë i mirë apo i keq. Do të na pëlqente po ashtu të dëgjojmë sugjerimet tuaja se si mund ta përmirësojmë atë.