Easy-PhotoPrint Editor App

APLIKACIONI EASY-PHOTOPRINT EDITOR

Modifikoni fotot tuaja, krijoni kolazhe, kartolina dhe dhurata të tjera të personalizuara me këtë aplikacion fotoredaktimi që përdoret me lehtësi.

Aplikacion fotoredaktimi falas për printerë PIXMA dhe MAXIFY

Aplikacioni "Canon Easy-PhotoPrint Editor" është një mënyrë e thjeshtë për t'i kthyer fotot tuaja të preferuara në printime plot stil apo dhurata unike në mënyrë superkrijuese dhe të personalizuar – jo vetëm që e bën printimin të lehtë, por e bën edhe argëtues!
 • Përdorim intuitiv për printim të lehtë

  Zgjidhni imazhe dhe dokumente drejtpërdrejt nga pajisja juaj ose nga image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram dhe OneDrive, modifikoni, dekoroni dhe printoni.

 • Shabllone të shumta gati për përdorim

  Zgjidhni nga shumë shabllone praktike dhe përdorni një redaktues falas faqosjesh për të krijuar faqosje fotosh, kartolina, kolazhe, kalendarë, etiketa disqesh, fotoidentifikime, kartëvizita, ngjitëse, postera.

 • Modifikoni dhe personalizoni imazhet tuaja

  Modifikoni fotot, pritini, ndryshojuni sfondin, shtoni tekst ose korniza dhe përdorni "pulla" krijuese, si p.sh. shigjeta, flluska dialogu, kafshë, numra dhe simbole për të krijuar pikërisht printimet që dëshironi.

 • Krijimi i kolazheve

  Mblidhni kujtimet në një album unik për kënaqësinë tuaj ose për t'i bërë dhuratë. Zgjidhni dizajnet e letrës së ambalazhit dhe personalizojini për një ambalazhim me porosi.

 • Administrim personal dhe për biznesin

  Krijoni postera dhe personalizojini që t'i përshtaten biznesit tuaj. Printoni fotoidentifikime, disenjoni kartëvizitat tuaja ose krijoni një kalendar dhe printoni etiketa disqesh.

Ofrohet në IOS dhe Android

Shkarkoni aplikacionin Canon Easy-PhotoPrint Editor

Ofrohet për Mac dhe Windows

Shkarkoni versionin për kompjuter të Canon Easy-PhotoPrint Editor

Pajtueshmëria

Shikoni faqen e mëposhtme të internetit për printerët e mbështetur.

Artikujt e lidhur

Mund të jeni të interesuar në...