Objektiva për "EOS M"

Objektiva portative, të lehta dhe të dizajnuara vetëm për kamerat EOS M.
Canon Camera

Objektiva për "EOS M"

Aq të adaptueshëm sa dhe ju

Me kamerat tona pa pasqyra EOS M mund t'i ndërroni me lehtësi objektivat dhe të nxirrni pamje të tjera. Përveç gamës ekskluzive të lenteve EF-M, kompakte dhe të gjithanshme, mund të përdorni edhe Përshtatësin e montimit Canon EF-EOS M për zgjedhje mjaft të larmishme me mbi 80 lente EF-S dhe EF për kamerat DSLR, duke përfshirë lentet e veçanta si lentet makro dhe të efektit të syrit të peshkut.
 • PORTATIVE DHE PESHËLEHTË

  Lentet EF-M

  Lente portative, të lehta dhe të ndërtuara vetëm për kamerat EOS M. Objektivat luhaten nga me kënd ultra të gjerë dhe me zmadhim telefoto deri tek ato më të vogla që do t'ju lejojnë të eksploroni krijimtarinë tuaj.

 • Përmirësoni objektivat tuaj

  Adaptor EOS M

  Mund të përdorni adaptorin mbërthyes "Canon EF-EOS M" për të mbërthyer objektivat tuaj ekzistues EF dhe EF-S tek EOS M, me pajtueshmëri të plotë dhe pa rënie performance.

 • FIKSË E FLEKSIBËL

  Lentet EF

  Një larmi e gjerë objektivash me gjatësi fokale fikse, zmadhim dhe të specializuar, si p.sh. makro e sypeshk, që ofrojnë pamje mahnitëse për kamerat DSLR, mund të përdoren përmes një adaptori EOS-M.

Filtri për objektivat "EOS M"

Objektiva të spikatur nga "Canon"

Objektivat e "Canon" ndërthurin mjeshtërinë dhe teknologjinë e fundit optike për të nxjerrë foto e filma me cilësi mahnitëse. Hidhuni një sy objektivave të fundit portativë dhe peshëlehtë këndgjerë dhe telefoto për modelin tuaj EOS M.

 • AFROHUNI MË SHUMË

  EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

  Një lente me zmadhim telefoto me Stabilizuesin e imazhit dhe STM, e përsosur për t'u afruar me subjektet në distancë.

 • PRECIZION ULTRA I GJERË

  EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

  Një lente me zmadhim me kënd ultra të gjerë, me Stabilizuesin e imazhit dhe STM, e shkëlqyer për fotografi dhe video të peizazheve.

 • PERSPEKTIVË NATYRALE

  EF-M 32mm f/1.4 STM

  Shkoni më tej me kamerën tuaj EOS me këtë lente standarde me një cilësi jashtëzakonisht të lartë.

 • NDRIÇIM I ULËT DHE PORTRETE

  EF-M 22mm f/2 STM

  Një lente e vogël "pjatë" me një hapje të madhe të diafragmës f/2, e përsosur për portrete dhe kushtet e ndriçimit të dobët.

Mund të jeni të interesuar në...

 • EOS M Cameras

  Kamerat "EOS M"

  Fuqia e DSLR-së në trupin e një kamere kompakte APS-C pa pasqyra.

 • Duar që mbajnë një aparat fotografik Canon EOS R dhe një objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

  Zgjedhësi i objektivave

  Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

 • A person holding two Canon Speedlite EL-1s, one of them attached to the hot-shoe of a Canon EOS R5.

  Gama "Speedlite"

  Kontrolloni ndriçimin në kamerë dhe jashtë saj me gamën tonë të bliceve Speedlite.

 • All Cameras DSLR

  Të gjitha kamerat

  Njihuni me gamën e plotë të kamerave "Canon" nga kompaktet elektroniket deri te DSLR-të e fuqishme e praktike, si dhe kamerat pa pasqyra.

 • EOS 5D Mark IV

  Kamerat EOS DSLR

  Gama jonë EOS e kamerave DSLR ofron një cilësi mahnitëse figure, cilido qoftë niveli juaj i ekspertizës.

 • Burrë që mban sistemin "EOS R"

  Sistemi EOS R

  Montimi i lentes së sistemit EOS R ofron mundësi më të mëdha krijuese për të kapur çdo moment.