Canon ME20F-SHN

Kamerë shumëfunksionale rrjeti ME20F-SHN nga Canon

Një kamerë profesionale rrjeti në HD të plotë, që ofron performancë të shkëlqyer në ndriçim të ulët nga sensori CMOS 2,26 MP dhe me një ISO që tejkalon 4 milionët.

Galeria

Një kamerë profesionale rrjeti në HD të plotë për shkrepje në ndriçim të ulët

Me ISO maksimale përtej 4 milionë, nga sensori CMOS me kuadër të plotë 2,26 MP, modeli ME20F-SHN ofron video me ngjyra në HD të plotë në errësirë thuajse të plotë, plus kapacitete lidhjeje në rrjeti dhe telekomandimi për raste përgjimi të rëndësisë së lartë.

Shikoni specifikimet e plota

Canon ME20F-SHN

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

35mm Full Frame CMOS sensor (Full HD/1080P)

Sensor CMOS me kuadër të plotë 35 mm (HD e plotë / 1080 P)

EF Lens Mount with Cinema Lock

Suport objektivi EF me Cinema Lock

Over 4 million ISO

Mbi 4 milionë ISO (ndriçimi min. 0,0005 luks)

Remote configuration and monitoring over network

Konfigurim dhe monitorim në distancë nga rrjeti

Ethernet (RJ45, PoE+), 3G/HD-SDI, HDMI

Ethernet (RJ45, PoE+), 3G/HD-SDI, HDMI

Built-in analytics

Statistika të integruara në video

Mobile Camera Viewer GUI optimized for mobile devices

Ndërfaqja e shikuesit të kamerave portative e optimizuar për pajisje portative

MicroSD memory card local recording

Kartë memorieje MicroSD për regjistrim lokal

Shikoni specifikimet e plota

ME20F-SHN
Canon ME20F-SHN

Çfarë ka në kuti

ME20F-SHN

Grupi elektrik (në formë L)

Grupi elektrik (i drejtë)

Shënimi për lexim

Fletëgarancia

Fleta e kërkesave EAC

Produktet përkatëse