hero

EOS R

Shijoni botën e sistemit EOS me një gamë aksesorët specialë

"Canon EOS R" dhe "Canon EOS RP" janë pjesëtarët më të rinjë të familjes së mirënjohur EOS dhe përputhen plotësiht me një sistem të zhvilluar gjatë mbi tri dekadash përsosmërie të vazhdueshme. Kamerat e përshkruara EOS R janë të reja dhe me dizajn të ri, por ato janë lehtësisht të adaptueshme me lentet e tjera EF, EF-S, blloqet Speedlite dhe aksesorët.

Rendiment i jashtëzakonshëm optik

Lentet RF janë projektuar në mënyrë të posaçme për të plotësuar kamerën Cronus dhe për të vendosur standarde të reja në fuqinë dalluese. Sekreti i suksesit të tyre është montimi i riprojektuar i lentes, i cili e vendos lenten në një distancë optimale nga sensori. Ky dizajn gjenial ka sjellë mundësi të reja për të krijuar një gamë lentesh EOS RF të serisë L që ofrojnë rendiment optik të shkëlqyer, duke siguruar regjistrimin e detajeve maksimale në imazh.

Përdorni lentet tuaja EF ose EF-S

Përveç lenteve RF, mund të përdorni po ashtu gamën e plotë të lenteve EF ose EF-S të Canon në kamerën EOS R, pa asnjë humbje në cilësinë e rendiment, nëpërmjet disa adaptorëve1. Këta adaptorë sigurojnë një komunikim të plotë mes trupit dhe lentes, por ofrojnë një kontroll më të madh, duke ju lejuar të vazhdoni të përdorni lentet tuaja dhe të eksploroni të tjera në sistemin e lenteve të Canon.

1Shikoni specifikimet

Mund të pëlqeni gjithashtu
Canon related article perfect blend

EOS R

Ndërthurja e përsosur mes manovrimit dhe dizajnit të shkëlqyer

Related tell your stories

EOS R

Tregoni historitë tuaja në video 4K dhe mbusheni ekranin me detaje

Use your EF or EF-S

Eksploroni një gamë të madhe mundësish për ndriçimin

Një përfitim tjetër i pjesëmarrjes në familjen EOS është se kamera EOS R është po ashtu në përputhje me aksesorët ekzistues të Canon, duke përfshirë gamën aktuale të plotë të bliceve Speedlite dhe të produkteve speciale si seria Macro Ring Lite. Kjo ju jep edhe më shumë opsione krijuese për fotografinë krijuese ose në ndriçim të dobët, ndërkohë që shikoni përfitimet teknike të kamerës EOS R.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

Mund të jeni të interesuar edhe për