The perfect blend of handling and great design

EOS R

Ndërthurja e përsosur mes manovrimit dhe dizajnit të shkëlqyer

EOS R është një kamerë kompakte, e lehtë që është më e vogël se kamerat e tjera DSLR me kuadër të plotë EOS. Dizajni i saj ergonomik e bën përdorimin e saj mjaft të këndshëm. Ajo përfshin të gjitha veçoritë me cilësi të lartë të sistemit EOS që prisni në të, si dhe ofron veçori të reja dhe emocionuese që e përmirësojnë më tej eksperiencën tuaj të regjistrimit.

Dizajn kompakt dhe ergonomik

Që nga momenti që e merrni kamerën EOS R, do të ndjeni komoditetin në duart tuaja. Si pjesë e familjes EOS, ajo përfshin të njëjtin stil kapje si në modelet DSLR. Sistemi i menysë intuitive të ekranit LCD do të jetë po ashtu i njohur për përdoruesit e sistemit EOS. Kontrollet ofrojnë akses me lehtësi, ndërkohë që ofrojnë po ashtu më shumë elasticitet për një personalizimin të lehtë për t'iu përshtatur preferencave tuaja personale. EOS R është kamera që ju dëshironi të jetë.

Compact, ergonomic design
Compact, ergonomic design

Ekrani me prekje me kënde të ndryshueshme

Ekrani me prekje dhe kënde të ndryshueshme 3,15 inç i kamerës EOS R është i ndritshëm dhe i qartë me një nivel të pabesueshëm me 2,1 milionë pika për interpretimin e videove të regjistruara dhe imazheve me rezolucion të lartë me një qartësi dhe një mprehtësi të mahnitshme. Ai mund të përshtatet në një gamë të gjerë këndesh për t'ju ndihmuar të regjistroni subjekte të vështira për t'u arritur, ndërkohë që reflektimet e ekranit janë zvogëluar ndjeshëm me teknologjinë Clear View II të Canon. Mundësia për të ndryshuar tonin e ngjyrës së ekranit LCD ju ndihmon po ashtu t'i përshtatni fotografitë me mënyrën se si dëshironi ta shikoni një skenë.

Mund të pëlqeni gjithashtu
Related connect upload

EOS R

Lidhni, ngarkoni dhe ndani në çdo vend

Related tell your stories

EOS R

Tregoni historitë tuaja në video 4K dhe mbusheni ekranin me detaje

Related article brent

EOS R

Vendosja e standardeve të reja në krijimtari

Vari-angle touch screen

Një inkuadrues me një dallim

Regjistrimi me inkuadruesin elektronik (EVF) me 3,69 milionë pika të kamerës EOS R (EVF) bën të mundur të shikoni 100% të skenës dhe, duke qenë se e mbani në sy, kjo ju jep një eksperiencë më tradicionale për regjistrimin. Kjo ju sjell po ashtu përfitime shtesë që nuk jua jep një inkuadrues optik tradicional: mund të shikoni në kohë reale se si do të duket imazhi përfundimtar dhe ta shikoni qartë subjektin tuaj edhe kur është pothuajse errësirë. Kur nuk e keni inkuadruesin te syri, një sensor i integruar e kalon automatikisht imazhin tek ekrani, duke kursyer baterinë. Inkuadruesi mund të përdoret po ashtu për video në dritë të fortë, duke e bërë shumë më të lehtë kalimin nga imazhet e palëvizshme te videot.

Veçoritë e fokusimit

Kur regjistroni me EVF, mund të zgjidhni me shpejtësi dhe me saktësi zonën AF duke përdorur fokusimin me prekje dhe zvarritje. Me këtë funksion, mund ta përdorni me efektivitet ekranin me prekje si një panel prekje kur shikoni nëpërmjet inkuadruesin. Dhe kur subjekti është më i përshtatshëm për fokusimin manual, përdorni veçoritë e zmadhimit të fokusit ose të kulmit të fokusit të kamerës EOS R për një saktësi më të lartë në vend të mprehtësisë.

Focusing features

Shiriti i personalizueshëm me shumë funksione

Veçoritë novatore të kamerës EOS R përfshijnë shiritin e saj unik me shumë funksione. Kjo është një ndërfaqe kontrolli me prekje që mund të përshtatet për një mori funksionesh, nga kontrolli i fokusit automatik AF e deri te caktimi i shpejtësisë së ISO-s ose balancës së të bardhës. Ai është i ngjashëm me rrotëzën e njohur të kontrollit në EOS, por me më shumë përfitime, me përdorimin në heshtje dhe përmirësimin e mbrojtjes nga kushtet e motit.

Customisable multi-function bar

Një trup i fortë, i qëndrueshëm dhe i izoluar ndaj kushteve të motit

Trupi i fortë me aliazh magnezi i kamerës EOS R ofron një standard të lartë mbrojtjeje. Rezistenca e tij e përparuar ndaj pluhurave dhe lagështisë e bëjnë atë kamerën pa pasqyrë Canon më rezistente ndaj kushteve të motit deri tani.

Mund të jeni të interesuar edhe për