Canon RF 15-35MM F2.8L IS USM
Blank-Rect Image

Canon RF 15-35MM F2.8L IS USM

Zmadhuesi më i shpejtë ultrakëndgjerë i "Canon" dhe pjesë e trinisë së objektivave themelorë profesionalë, me motor "Nano USM", 5 nivele stabilizimi figure plus 3 elemente josferike dhe 2 elemente UD për mprehtësi të jashtëzakonshme.

Galeria

Shpejt e gjerë – zmadhuesi ideal ultra i gjerë për profesionistë

Shkrepni edhe më shumë, edhe në ndriçim të ulët, me këtë zmadhues të shpejtë f/2.8 të serisë L RF ultrakëndgjerë në 15-35 mm, me 5 nivele stabilizimi figure – ideal për rastet ku këndet e reja mund të bëjnë gjithë diferencën.

Canon RF 15-35MM F2.8L IS USM
Capturing the spirit of competition

Shkrepjen e frymës së garës

Zini vend dhe shikoni një film se si fotografi i nderuar me çmime i fushës së reklamave dhe të stilit të jetesës, Matthew Joseph, ka shkrepur përgatitjen dhe trajnimin e një ekipi rremtarësh elitë me anë të "EOS R" dhe zmadhuesit "RF 15-35mm".

Shikoni videon

Objektiv fantastik për…

Fast and wide

I shpejtë dhe i gjerë

Shkrepni kënde të reja krijuese falë këtij zmadhuesi të shpejtë e të mprehtë f/2.8 që vjen me gjatësi fokale dinamike prej 15-35 mm dhe stabilizim të avancuar figure me 5 nivele

Outstanding optical quality

Cilësi e jashtëzakonshme optike

Ngrijeni fotografinë drejt standardeve më të larta, falë tri elementeve josferike dhe dy elementeve objektivi UD, veshjeve të avancuara optike dhe aperturës 9-fletëshe

Responsive and precise

Reagues dhe preciz

Gëzojuni fokusimit të shpejtë dhe të saktë falë motorit "Nano USM" që garanton vetëfokusim të çastit dhe pa zhurmë me rrjedhshmëri të jashtëzakonshme lëvizjeje

L-series build quality

Cilësia e ndërtuar nga seria L

Shkrepni të qetë në të gjitha rrethanat falë cilësisë së serisë L me izolim atmosferik dhe veshje fluori në elementet e përparme dhe të pasme, për mbrojtje ndaj bulave të ujit dhe pluhurave

Bëni realitet vizionin tuaj krijues

Sistemi "EOS R" trashëgon të gjitha avantazhet e sistemit EOS si dhe gamën e vet të objektivave, ofron pajtueshmëri të plotë me pjesët ekzistuese optike EF dhe EF-S me adaptorë, si dhe gamën e aksesorëve dhe të bliceve "Speedlite".

Mësoni më shumë

Specifikimet

F2.8

Për efikasitet në ndriçim të ulët dhe thellësi pamjeje në shkallë të ulët

me 5 ndalesa

5 nivele stabilizimi për foto pa dridhje

Josferike dhe UD

Për figura jashtëzakonisht të qarta

Motor "Nano USM"

Për funksionim të shtruar, të shpejtë dhe pa zhurmë

Veshje e strukturës nën gjatësi vale

Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

Unaza e Kontrollit të Lenteve

Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe shkrehësit

Shikoni specifikimet e plota

What’s in the box

Çfarë ka në kuti

RF 15-35MM F2.8L USM

Qaforja e objektivit EW-88F

Çanta e lentes LP1222

Kapaku i lentes

Kapaku i objektivit "E-82 II"

Në duart e profesionistëve…Zbuloni se si e ka fituar "Canon" reputacionin për risitë dhe cilësinë e jashtëzakonshme të figurës, si dhe lexoni më tej se si kamerat dhe objektivët e kësaj marke përdoren me kënaqësi nga profesionistët anembanë rruzullit.

Lexoni më shumë

Produktet e lidhura