Objektiva për "EOS R"

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Specifikimet

Specifikimet

 • F2.8

  Për efikasitet në ndriçim të ulët dhe thellësi pamjeje në shkallë të ulët

 • me 5 ndalesa

  5 nivele stabilizimi për foto pa dridhje

 • Josferike dhe UD

  Për figura jashtëzakonisht të qarta

 • Motor "Nano USM"

  Për funksionim të shtruar, të shpejtë dhe pa zhurmë

 • Veshje e strukturës nën gjatësi vale

  Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

 • Unaza e Kontrollit të Lenteve

  Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe shkrehësit

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  22
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,21 (në 35 mm)
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  5 2
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Nano Usm

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-82 II
 • Kapaku i Lentes
  EW-88F
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1222
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Jo e pajtueshme
 • Pajisje të tjera Shtesë
  -

Speficikimet fizike

 • Diametri i filtrit (mm)
  82
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)3
  88,5×126,8
 • Pesha (g)
  840

Ndonëse objektivi vjen me konstruksion pluhur- dhe ujëdurues, ky nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e grimcave të pluhurit apo të pikave të ujit në objektiv. 

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Testuar sipas standardeve CIPA
 3. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur