Objektiva për DSLR

Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

Një lente profesionale e serisë L me zmadhim ultra të gjerë f/2.8, ideale për fotografinë e reportazheve dhe në kushte me ndriçim të dobët.

Përfitimet

 • Konstruksion dhe optikë L-series

 • Aperturë f/2.8 në të gjithë intervalin e zmadhimit

 • Fokusim automatik i shpejtë, pa zhurmë

 • Elemente lentesh asferike dhe UD

 • Veshje Super Spectra

 • Aperturë rrethore për bokeh të shkëlqyer

 • E kalon informacionin e distancës te E-TTL II

 • Kuti e butë dhe mbulim lentesh

Veçoritë e detajuara

 • Cilësi L-series

  Lentja personalizon standardet më të larta të Canon të optikës L-series, cilësi ndërtimi, qëndrueshmëri dhe përdorueshmëri. Një konstruksion i fortë përfshin vula rezistente pluhurit dhe lagështirës për të mbrojtur kundër kushteve të motit.

 • Aperturë konstante f/2.8

  Një aperturë e shpejtë f/2.8 jep performancë impresive me dritë të dobët dhe kontroll me thellësi të fushës. Apertura është e fiksuar në të gjithë intervalin e plotë fokal, duke u lejuar fotografëve që të mirëmbajnë një shpejtësi konstante të shpejtë të shkrehësit kur zmadhohet.

 • Fokusim automatik i shpejtë, pa zhurmë

  Një unazë USM (Motor Ultrasonik) jep fokusim automatik me funksionim pothuajse pa zhurmë. Mbivendosja e fokusimit manual mekanik me kohë të plotë është e disponueshme pa u larguar nga AF. Lentja ofron një distancë minimale fokusimi prej 0.28 m në të gjithë intervalin e zmadhimit.

 • Bokeh me sfond të mirë

  Një aperturë rrethore cilindrike ndihmon në krijimin e bokeh tërheqës, sfond të njëtrajtshëm kur izolohen subjektet në apertura të gjera.

 • UD dhe elemente asferike

  EF 16-35mm f/2.8L II USM ka tre elemente asferike për të siguruar mprehtësi dhe qartësi qoshe më qoshe në të gjithë intervalin fokal. Dy elemente UD (Shpërndarje ultra e ulët) virtualisht eliminojnë shmangiet kromatike.

 • Veshje Super Spectra

  Veshjet e lentes Super Spectra heq flakërimin dhe hijezimin - më i prirur të ndodhë me aparatet digjitale për shkak të reflektimit nga sensori i imazhit. Veshjet gjithashtu ndihmojnë mirëmbajtjen e ekuilibrit të saktë të ngjyrës dhe kontrastit të lartë.

 • E kalon informacionin e distancës te E-TTL II

  Lentja e kalon informacionin e distancës te sistemi i blicit E-TTL II të aparatit për matje konsistente të saktë të blicit.

 • Pajisjet shtesë

  Lentja EF 16-35mm f/2.8L II USM vjen bashkë me një mbulim lenteje dhe kuti të butë.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Lens Hood EW-88

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-82II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Kapak pluhuri për objektiv RF

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.

 • Aksesor objektivi

  PL-C B 82mm Circular Polarising Filter

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 82mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP1319

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Lens Guru Mobile App

  Mësoni bazat e fotografisë dhe zbuloni se si lentet ndryshuese mund të bëjnë ndryshimin në fotografitë tuaja.
  Mësoni më shumë