Objektiva për DSLR

Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

Specifikimet

Specifikimet në detaje

 • Madhësia e imazhit

  -

 • Gjatësi Fokale e Barasvlefshme me film 35mm

  -

 • Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

  98º - 54º,


  74º 10' - 38º,


  108º 10' - 63º,

 • Ndërtimi i lentes (elementë/grupe)

  16/12

 • Jo. i teheve të diafragmës

  7

 • Hapja minimale

  22

 • Distanca më e afërt e fokusimit (m)

  0.28

 • Zmadhimi maksimal (x)

  0,22 (në 35mm)

 • Informacion mbi largësinë

  Po

 • Stabilizator imazhi

  Jo

 • Aktualizuesi AF

  Unazë USM¹

 • Diametri i filtrit (mm)

  82

 • Maks. diametër x gjatësi (mm)

  88,5 x 111,6

 • Pesha (g)

  640

 • Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF12 II

  0,62-0,36¹

 • Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF25 II

  1,11-0,80¹

 • Kapak për lenten

  E-82U / E-82II

 • Kapaku i lentes

  EW-88

Kasë e fortë

 • Kasë e butë

  LP1319

G.F.Holder IV (hood IV*)

 • Zgjeruesit EF1.4x II dhe EF2x II

  Jo e pajtueshme

 1. ¹ Fokusimi manual mekanik me kohë të plotë i integruar

 2. ¹ I përdorshëm vetëm në tele.

 3. ¹ I përdorshëm vetëm në tele.