Objektivat RF

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Specifikimet

Specifikimet

 • F 2.8

  Për efikasitet në ndriçim të ulët dhe thellësi pamjeje në shkallë të ulët

 • Stabilizuesi i imazhit me 5 ndalesa

  Qëndrueshmëri e jashtëzakonshme në nivelet më të ulëta të dritës

 • Elemente asferike dhe UD

  Për figura jashtëzakonisht të qarta

 • Motor "Dual Nano USM"

  Për funksionim vazhduar, të shtruar, të shpejtë dhe pa zhurmë

 • Kompakt dhe peshëlehtë

  I vogël dhe kursen vend, për portativitet maksimal

 • Unazë komandimi objektivi

  Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe shkrehësit

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  32
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,70
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,23-fish
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  5
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Dual Nano USM 2

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-77 II
 • Kapaku i Lentes
  ET-83F ( WIII)
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1424
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Jo e pajtueshme
 • Pajisje të tjera Shtesë
  UNAZË MONTIMI NË STATIV, "E" (WIII) (ofrohet)

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Po
 • Diametri i filtrit (mm)
  77
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)3
  89,9×146
 • Pesha (g)
  1070

Ndonëse objektivi vjen me konstruksion pluhur- dhe ujëdurues, ky nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e grimcave të pluhurit apo të pikave të ujit në objektiv.

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Lentet me rezistencë ndaj pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë prej gome në montimin e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të vogël të pjesës të montimit të kamerës. Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë te lentja ose rendimenti i kamerës.
 3. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur