Full Frame DSLR Camera

DSLR me kuadër të plotë dhe pa pasqyra

Ndërthurni cilësinë mahnitëse të imazhit me një rendiment të jashtëzakonshëm.

Kapni çdo ngjyrë dhe çdo detaj me kamerat me kuadër të plotë

Kamerat me kuadër të plotë nga Canon ofrojnë një gamë të gjerë dinamike për të ruajtur detajet në zona të theksuara dhe në hije, imazhe me nivel zhurme të ulët drejtpërdrejt nga kamera dhe thellësi të vogël të fushës për portrete mahnitëse. Ato janë ndërtuar për të siguruar rezultate profesionale në çdo shkrepje që bëni.

Capture every colour and detail with Full-Frame cameras

Shkoni më tej me krijimtarinë me kamerat pa pasqyra me kuadër të plotë

Kamerat pa pasqyra me kuadër të plotë të Canon ju çojnë përpara me gjeneratën e re të teknologjisë optike dhe të fokusimit të shpejtë. Ato ofrojnë përfitimet e një sensori me kuadër të plotë me një cilësi të lartë të imazhit, edhe në ndriçim të dobët.

Kamerat tona DSLR me kuadër të plotë

Zbuloni gamën tonë të kamerave DSLR me kuadër të plotë dhe eksploroni veçoritë e tyre unike dhe përfitimet nga to.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Cilësi imazhi pa kompromise dhe një rendiment tërësisht profesional.

Mësoni më shumë

DSLR me kuadër të plotë

Pse me kuadër të plotë nga Canon?

Kapni të ardhmen

Sistemi EOS R bazohet në një montim novator të lentes që ofron mundësi më të mëdha krijuese dhe mënyra edhe më të shumta dinamike për regjistrimin e çdo momenti. Ai ripërcakton kufijtë e prodhimit të fotografisë dhe filmit.

Mësoni më shumë

EOS R system shot in front of an orange wall

Kapni të gjitha detajet

Sensorët CMOS me kuadër të plotë të Canon ju lejojnë të kapni imazhe me një ndjesi dhe pamje të pasur falë gamës së gjerë dinamike që minimizon humbjen e detajeve në hije ose zona të theksuara. Dhe në procesin pas prodhimit, mund të bëni më shumë me skedarët tuaj falë tolerancës së lartë të ekspozimit.

Capture all the details

Regjistroni në kushte të errëta me nivelin minimal të zhurmës

Imazhet me nivel zhurme të ulët dhe qartësi të lartë janë ato që priten kur përdorni kamerat me kuadër të plotë të Canon, falë sensorëve të mëdhenj që kapin maksimumin e dritës dhe procesorët DIGIC që zvogëlojnë artefaktet që i dëmtojnë fotografitë.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Prodhoni portrete mahnitëse

Gama e kamerave me kuadër të plotë të Canon ofron një thellësi fushe shumë më të vogël se kamerat me sensorë më të vegjël, që do të thotë se kur përdorni ato për të realizuar portrete, mund të izoloni një subjekt jashtëzakonisht shumë të qartë në një sfond të butë për fotografi me stil dhe me pamje profesionale.

Produce stunning portraits

Të gjitha lente

Lente Canon janë të famshme në botë për të dhënë imazhe jashtëzakonisht të mprehta, të qarta dhe të bukura plot ngjyra dhe kontrast. Ai kombinon zejtarinë dhe teknologjinë më të fundit optike për të siguruar foto dhe filma me cilësi të jashtëzakonshme.

Zbuloni më shumë

Koleksioni i lente i Canon

Gjeni sistemin që është e drejtë për ju

Për mbi 30 vjet sistemi legjendar EOS i ka dhënë fotografëve dhe krijuesve një avantazh kryesor. Me gamën tonë të kamerave dhe lenteve, rruga drejt krijimtarisë më të madhe nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

Mësoni më shumë

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Në duart e profesionistëve

Kamera EOS R ka marrë një mbështetje të menjëhershme nga një larmi e madhe fotografësh dhe videografësh profesionistë. Zbuloni se si e kanë vendosur atë në rrugëtimin e saj për të realizuar imazhe dhe filma që ata nuk mendonin kurrë se mund të realizoheshin.

Shikoni të gjithë artikujt

Mund të jeni të interesuar po ashtu për

Canon Professional Services

Members get access to CPS Priority Support, both locally and at major events; a priority Fast Track repair service; and — depending on your level of membership — free back-up equipment loans plus return shipping and discounts on maintenance. They can also enjoy exclusive members’ offers.

Join

Learn more

Canon Professional Services