Canon i-SENSYS X C1946P printer

Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

Canon i-SENSYS X C1946P

Printoni dokumente në cilësi të jashtëzakonshme dhe përballoni kërkesa të mëdha printimi me një printer me ngjyra, A3, njëfunksional, të shpejtësisë së lartë.

 • 46ppm

  Shpejtësi printimi A4

 • 26ppm

  Shpejtësi printimi A3

 • 2,850

  Kapaciteti maksimal i fletëve

 • Përballoni kërkesa të larmishme printimi dhe në volume të larta

  Transformoni dhe zgjeroni proceset dhe kapacitetet e printimit me një pajisje kapaciteti të lartë. Maksimizoni prodhimin dhe kurseni kohë të çmuar në ambiente printimi me volum të lartë.

  Përmirësoni efikasitetin

  Kurseni kohë me printimin dyanësh dhe shpejtësitë e printimit prej 46ppm (A4) dhe 26ppm (A3). Përgjigjjuni kërkesave të ndryshme të printimit falë mbështetjes fleksibël për materiale dhe printoni volume të mëdha përmes kapacitetit maksimal opsional të letrës prej 2,850 fletësh.

  Rezultat me cilësi të lartë

  Përdorni programin falas Poster Artist Online për të prodhuar skedarë të mëdhenj me ngjyra, duke përfshirë banderola dhe posterë me cilësi superiore. Printoni imazhe me ngjyra të mprehta me printim saturimi të lartë.

  Siguri e lartë

  Mbrojini dokumentet, pajisjet dhe rrjetin tuaj me siguri 360 gradë. Funksionet përfshijnë dokumente të mbrojtura me PIN, ndezje të sigurt dhe mbrojtje rrjeti dhe reje kompjuterike.

  Lidhshmëria

  Lidhuni me Wi-Fi si standard dhe çiftoni me lehtësi me Wi-Fi Direct. Printoni nga pajisjet tuaja portative ose tabletat dhe lidhuni me renë kompjuterike me mbështetje të brendshme për Universal Print by Microsoft.

  Kontroll

  Reduktoni kostot e IT duke përdorur uniFLOW online për menaxhimin e centralizuar të pajisjeve nga reja kompjuterike.

  Canon i-SENSYS X C1946P printer

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni se si mund t'jua evoluojë proceset e printimit Canon i-SENSYS X C1946P.

  Specifikimet

  • 46ppm

   Shpejtësi printimi A4

  • 26ppm

   Shpejtësi printimi A3

  • 2,850

   Kapaciteti maksimal i fletëve

  • B5/A5

   printim

  • 360 gradë

   siguri

  • Mbështet

   dhe Bluetooth

  • Celularë

   printim

  • Shpejtësi

   Printoni

  • uniFLOW

   online

  • Realizimi i videove

   cilësia e printimit

  • Poster Artist

   program interneti

  i-SENSYS X C1946P

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Eksploroni më tej

 • ARTIKULLI

  Transformimi digjital: si po e ndryshon biznesin teknologjia digjitale

  Shfrytëzimi i mjeteve digjitale është norma e re organizative.

  20 Jan 2021

 • Riciklimi

  Programi i riciklimit të kasetave nga Canon

  Mësoni për opsionet e riciklimit të ofruara përmes Canon Cartridge Recycling Programme. Ricikloni falas fishekët e tonerit dhe të bojës Canon.

 • Microsoft Universal Print

  Një zgjidhje me bazë reje kompjuterike që mundëson printim të lehtë dhe të sigurt.

 • Someone using the Canon PRINT business App on their phone

  Aplikacioni Canon PRINT Business

  Aplikacioni falas ju mundëson printimin e fotove dhe të dokumenteve, leximin të dhënave të skanuara dhe ngarkimin në shërbimet ruajtëse në renë kompjuterike në një larmi printerësh Canon drejtpërdrejt nga pajisjet portative.

  ZGJIDHJE

  Shërbimet e transformimit digjital

  Nxisni transformimin digjital duke kombinuar shërbimet tona të printimit të menaxhuar në shkallë ndërmarrjeje dhe zgjidhjet e bashkëpunimit në ambientin e punës në një paketë të vetme

  Image representing digital transformation services.

  Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?