PROGRAM

PosterArtist

Krijimi i posterëve, banderolave dhe fletushkave që tërheqin shikimet me ngjyrat vibrante nuk ka qenë kurrë më i lehtë se kaq.

PosterArtist

Përfitimet kryesore

 • Online access from anywhere, any time

  Akses nga interneti kudo që të jeni, në çdo kohë

 • Auto Design automated poster creation

  Krijim i automatizuar posterësh me projektim automatik

 • Neon colour for eye-popping design

  Ngjyra neoni për projekte që bien në sy

 • Metallic effect for a premium feel

  Efekte metalike për një ndjesi më cilësore

Mijëra projekte në duart tuaja

Çfarëdo që kërkoni të krijoni, PosterArtist mund ta përmirësojë vizionin tuaj dhe të arrijë rezultate mahnitëse. Ky program intuitiv krijues me bazë interneti vjen me sugjerime të automatizuara projektesh, akses në miliona foto arkivi dhe ekspresivitet të fuqishëm në ngjyra - të gjitha pa pagesë.

Sinjalistikë për dyqane

Krijoni dhe printoni posterë që bien në sy për t'u mburrur për shitjet dhe linjat e reja të produkteve, ose për të dekoruar sipas sezonit vitrinat e dyqaneve, të gjitha në përmasa që përshtaten më së miri kudo ku vendosen nëpër dyqan.

Retail signage
Supermarket POS

Pika shitjeje në supermarkete

Ekspozoni ofertat dhe okazionet në pikat e shitjes duke printuar shpejt dhe lehtë sinjalistikë që bie në sy, duke përfshirë ngjyra neoni, për çdo rast që ju duhet të pastroni stoqe.

Hoteleri

Mirëprisni klientët e uritur në restorantin tuaj me specialitete të mrekullueshme në meny tërheqëse, krijoni afishe tërheqëse ose punoni fletushka dyanëshe për tryezat, pavarësisht nëse është ushqim i shpejtë apo i plotë.

Hospitality enticing eye-catching posters.
Public event adverts and welcome boards.

Aktivitete publike

Nga reklamat e aktiviteteve dhe tabelat e mirëseardhjes deri te tabelat orientuese dhe banderolat e ekspozitave, kapni interesin e fëmijëve dhe të të rriturve bashkë me sinjalistikë të posaçme për të përmirësuar eksperiencën në aktivitetin tuaj.

Shkarkoni broshurën e PosterArtist

FILLONI ME POSTERARTIST

Krijoni posterë që tërheqin shikimet me këto funksione ekskluzive të PosterArtist.

 • Opsione intuitive redaktimi
 • Qindra shabllone me projekte të gatshme
 • Akses i shpejtë në miliona foto të gatshme
 • Funksion ekskluziv Auto Design për të krijuar automatikisht sugjerime të ndryshme projektimi
 • Printoni në ngjyrë të ndezur neoni
 • Vendosni sipërfaqe metalike ari dhe argjendi në tekst, forma, figura dhe sfonde
 • Printim dyanësh në fletë të prera
 • Printim i ndryshueshëm i të dhënave
 • Korrigjim automatik i ngjyrave për fotografi
 • I pajtueshëm me Windows dhe Mac
 • Autentikim i sigurt me një llogari Canon ID

START POSTERARTIST

Specifikimet

Versioni i sistemit operativ

Windows:Windows 8.1(64bit), Windows 10 (64bit), Windows 11
macOS:10.15.x, 11.x, 12.x

Gjuhët

Anglisht, frëngjisht, italisht, gjermanisht, spanjisht, rusisht, portugalisht

Shfletuesi i rekomanduar

* Rekomandohet versioni i fundit.

Windows
Chrome、Edge(chromium)

MacOS
Chrome、Safari
* Në rastin e MacOS 12, Safari nuk ofrohet.

Mësoni më shumë për të gjithë printerët e pajtueshëm për PosterArtist.

Shkarkoni listën e printerëve [pdf, 128 kb]

Produktet e lidhura

Realizoni projektet tuaja në internet në cilësi mahnitëse printimi, duke printuar posterë dhe fletushka të projektuara në PosterArtist me një printer të jashtëzakonshëm Canon.

 • Canon imagePROGRAF series printer.

  KATEGORIA E PRODUKTIT

  Seria imagePROGRAF

  Printim me ngjyra dhe precizion klasi nga printerë formati të madh e cilësie të lartë me procesim të avancuar të figurës.

 • Canon MAXIFY series printer.

  KATEGORIA E PRODUKTIT

  Seria MAXIFY

  Printim me ngjyra me cilësi profesionale dhe produktivitet nga printerë kompaktë, tërësorë, me efikasitet kostoje dhe me opsione lidhjeje.

 • Canon PIXMA series printer.

  KATEGORIA E PRODUKTIT

  Seria PIXMA

  Printerë të shpejtë, me efikasitet energjetik, me bojë, me teknologji unike për cilësi kohëgjatë printimi dhe detaje të jashtëzakonshme.

 • Canon imagePRESS series printer.

  KATEGORIA E PRODUKTIT

  Seria imagePRESS

  Zgjeroni kapacitetet tuaja të printimit me pajisje që mbështetin kërkesat tuaja ditore të biznesit dhe rezultate krijuese.

 • Canon imageRUNNER ADVANCE DX series printer.

  KATEGORIA E PRODUKTIT

  Seria imageRUNNER ADVANCE DX

  Pajisje inteligjente dhe të sigurta shumëfunksionale me programe të integruara serverësh interneti për të mbështetur transformimin tuaj.

 • Canon imageRUNNER series printer.

  KATEGORIA E PRODUKTIT

  Seria imageRUNNER

  Printim dhe skanim efikas dhe i besueshëm nga pajisje shumëfunksionale të krijuara me synim rezistencën dhe sigurinë.

 • i-SENSYS/i-SENSYS X series printer.

  KATEGORIA E PRODUKTIT

  Seria i-SENSYS / i-SENSYS X

  Printerë laseri kompaktë, për shtëpi ose zyrë, të optimizuar për printim dhe skanim të shpejtë dhe efikas, pa cenuar cilësinë.

 • Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?