Home & Small Office Printers

Printerët PIXMA me Bojë

Krijoni dokumente dhe foto me cilësi të lartë. Printim i shpejtë për shtëpitë dhe bizneset e vogla.

Printime mahnitëse

Për çdo rast

MX924 PackShot

Printerët për zyra shtëpie

Zgjidhje praktike për të rritur në maksimum produktivitetin dhe mundësitë e lidhjeve për ndarje materialesh pa ndërprerje në biznesin tuaj.

Shikoni gamën

MX924 AMBIENT
Home & Photo Printers PIXMA PRO-1 AMBIENT

Printerë me kuti boje me rimbushje

Printim me kosto të efektshme, me rendiment të lartë. Printerët tanë me bojë me rimbushje janë plot efikasitet dhe prakticitet.

Shikoni gamën

Home & Photo Printers PIXMA PRO-1 AMBIENT
Essen PackShot

Printerë të fotografive për shtëpi

Printerët e fotografive për në shtëpi, elegantë, kompaktë dhe të lehtë në përdorim, japin rezultate mahnitëse në çdo rast.

Shikoni gamën

Essen AMBIENT
Canon pro photo printers

Printerë profesionalë për fotografi

Merrni kontrollin e plotë krijues me gamën e printerëve profesionalë për fotografi PIXMA A3.

Shikoni gamën

PIXMA PRO-1 AMBIENT

Eksploroni gamën e plotë

Shikoni të gjithë printerët inkjet PIXMA të ndërtuar për printim të shpejtë, me cilësi të lartë të dokumenteve dhe fotografive.

SHIKONI GAMËN E PLOTË

Bojë origjinale nga "Canon"

Print More

Printoni më shumë

Realizon mesatarisht 35% më shumë printime cilësie të lartë se fishekët imitues*.

More reliable prints

Printime më të besueshme

100% besueshmëri që të mund të printoni me më pak stres, pasi nuk thyhen, rrjedhin apo nxjerrin probleme*

More consistent prints

Printime më të qëndrueshme

Printime me cilësi koherente 100% të kohës, pa vija apo deje të çuditshme në asnjë printim*

Po kërkoni bojëra dhe letër?

Gjeni depozitën ose fishekun e duhur të bojës dhe letrat për printerin tuaj PIXMA me gjetësin tonë të pjesëve të konsumueshme.

Shikoni gamën >

Bojëra dhe letra fotografike origjinale >

PIXMA MG7750


Keni nevojë për ndihmë të zgjidhni një printer?

Përdorni përzgjedhësin tonë për të gjetur printerin perfekt shtëpiak për ju.

GJENI NJË PRINTER

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani

*Bazuar në një studim të Keypoint Intelligence 2018 - Buyers Lab, porositur nga Canon duke krahasuar fishekë Canon me një fishekë të palëve të treta.