Printerë "MegaTank"

Canon PIXMA G4470

Bëni kursime gjigante në kostot e printimit në shtëpi me këtë printer 4-në-1, me depozitë boje me rimbushje, të shpejtë dhe praktik, me Wi-Fi dhe ADF.

 • Kostot e funksionimit jashtëzakonisht të ulëta

  Bëni kursime të mëdha gjatë jetës së printerit falë depozitave të bojës me rendiment të lartë, me rimbushje. Printoni 6,0002 faqe me bojë të zezë (7,600 në Economy) dhe 7,7002 faqe me bojë me ngjyra (8,100 në Economy)

 • Përdorim i thjeshtë

  Përdorim i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë i përditshëm falë një paneli të qartë LCD 1,3” dhe instalimit të kokës së printimit me një veprim

 • Produktivitet me shpejtësi të lartë

  Merrini dokumentet më shpejt falë shpejtësive të printimit prej 11.0 ipm (mono) dhe 6.0 ipm (me ngjyra)

 • ADF me 35 fletë

  Skanimi dhe fotokopjimi i shumë dokumenteve është i lehtë falë një vetëmbushëseje dokumentesh

 • Mirëmbajtje e lehtë në shtëpi

  Mbajeni kohën e ndërprerjes në minimum falë fishekut të mirëmbajtjes të zëvendësueshëm nga përdoruesi dhe shisheve të bojës ID pa shtrydhje, mekanike

 • Lidhja pa tela

  Printoni pa probleme nga një sërë pajisjesh me lidhje Wi-Fi dhe mbështetje për PIXMA Cloud Link, aplikacionin Canon PRINT, Apple AirPrint dhe më shumë

 • Punoni me më shumë materiale

  Bëhuni krijues në shtëpi me aftësinë për të printuar në letër fotografike magnetike dhe pa shkëlqim

Specifikimet

 • 11.0 ipm / 6.0 ipm

  Shpejtësi të larta printimi për rritjen e produktivitetit

 • LCD 1,3 in

  Ekran katror monokrom për më shumë prakticitet

 • Printim me cilësi të lartë

  Rezolucion i mprehtë dhe i qartë printimi për fotografi dhe dokumente me cilësi të lartë

 • ADF me 35 fletë

  Printoni, skanoni, fotokopjoni dhe dërgoni me lehtësi dokumente shumëfaqëshe me faks, me anë të vetëmbushëses së dokumenteve

 • Kapaciteti me 100 fletë

  Sirtar i pasmë me kapacitet të madh për printim volumesh

 • Mbështet

  Lidhuni me valë me kompjuterin ose pajisjen tuaj inteligjente

 • Mac, Windows dhe Chrome

  Punon me të gjitha sistemet kryesore operative kompjuterike

 • Aplikacioni Canon PRINT

  Printoni dhe fotokopjoni nga pajisja juaj inteligjente

PIXMA G4570

Çfarë ka në kuti

 • Printer boje MegaTank, me rimbushje, PIXMA G4470

 • 4 shishe boje rendimenti të lartë (1 e zezë dhe 1 C/M/Y)

 • Kordoni elektrik

 • Manualet dhe dokumentet e tjera

Produktet e lidhura

 • G2470

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G2470

  Printoni, fotokopjoni dhe skanoni në shtëpi me këtë printer të shpejtë boje 3-në-1 me rimbushje
 • Canon PIXMA G3470

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G3470 Series

  Printoni, fotokopjoni dhe skanoni në shtëpi me këtë printer të shpejtë, me Wi-Fi, me bojë me rimbushje
 • Artikuj të ngjashëm

  1. Rendimenti i faqeve me ngjyra është vlera e përllogaritur sipas metodës individuale të provës së Canon duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm në modalitetin ekonomik me zëvendësimin pas konfigurimit fillestar.
  2. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.