Printerë "MegaTank"

Canon PIXMA G4470 Specifikimet

Funksionet
Printoni, skanoni, fotokopjoni dhe dërgoni faks ADF, Wi-Fi dhe renë kompjuterike
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikimet

 • Notification Image

  11.0 ipm / 6.0 ipm

  Shpejtësi të larta printimi për rritjen e produktivitetit

 • Notification Image

  LCD 1,3 in

  Ekran katror monokrom për më shumë prakticitet

 • Notification Image

  Printim me cilësi të lartë

  Rezolucion i mprehtë dhe i qartë printimi për fotografi dhe dokumente me cilësi të lartë

 • Notification Image

  ADF me 35 fletë

  Printoni, skanoni, fotokopjoni dhe dërgoni me lehtësi dokumente shumëfaqëshe me faks, me anë të vetëmbushëses së dokumenteve

 • Notification Image

  Kapaciteti me 100 fletë

  Sirtar i pasmë me kapacitet të madh për printim volumesh

 • Notification Image

  Mbështet

  Lidhuni me valë me kompjuterin ose pajisjen tuaj inteligjente

 • Notification Image

  Mac, Windows dhe Chrome

  Punon me të gjitha sistemet kryesore operative kompjuterike

 • Notification Image

  Aplikacioni Canon PRINT

  Printoni dhe fotokopjoni nga pajisja juaj inteligjente

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Printoni, skanoni, fotokopjoni dhe dërgoni faks ADF, Wi-Fi dhe renë kompjuterike

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 4800×1200 dpi1
 • Teknologjia e printimit
  Printer me depozitë boje me rimbushje, me kokë printimi FINE (e zezë dhe me ngjyra)
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  afro 11 in/min2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  afro 6.0 ipm3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 45 sekonda4
 • Printimi pa Bordura
  Po
  A4, B5, LTR, 4" x 6", 5" x 7", 7" x 10", 8" x 10", Square (89 mm x 89 mm),
  Square(127 mm x 127 mm), Card Size(91 mm x 55 mm)5
 • Printim nga të Dyja Anët
  Përdorimi Manual
 • Ushqyesi automatik i dokumentit (ADF)
  Deri në 35 fletë (1 anë)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  GI-41 <PGBK>
  GI-41 <C>
  GI-41 <M>
  GI-41 <Y>
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra6
  E zezë: 6,000 faqe (modaliteti Economy 7,600 faqe)7
  Me ngjyra: 7,700 faqe (modaliteti Economy 8,100 faqe)8
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Printimi i fotografive me ngjyra 10x15 cm9
  Ngjyra: 2200 foto
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Red Label Superior 80 g/m2 (WOP111),
  Canon Oce Office Colour Paper 80 g/m2 (SAT213)
  Photo Paper Pro Luster (LU-101),
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Matte Photo Paper (MP-101),
  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
  High Resolution Paper (HR-101N),
  Envelope,
  Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201),
  Kartolinë urimi (prodhuar nga Avery dhe RedRiverPaper),
  Stok kartolinash (prodhuar nga Neenah Paper dhe INKPRESS),
  Restickable Photo Paper(RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
  Dark Fabric Iron on Transfers (DF-101),
  Light Fabric Iron on Transfers (LF-101),
  Double sided Matte Paper (MP-101D)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasmë: maks. 100 fletë (letër e thjeshtë)
 • Madhësitë e letrës
  A4, A5, A6, B5, LTR, LGL, Executive (184.2 mm x 266.7 mm), Legal(215 mm x 345 mm), 4" x 6", 5" x 7", 7" x 10", 8" x 10", Envelopes DL, Envelopes COM10, Envelopes C5, Square (89 mm x 89 mm), Square (127 mm x 127 mm), Card Size(91 mm x 55 mm)

  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 55 mm - 216 mm, gjatësia 89 mm - 1200 mm
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: letër e thjeshtë: 64 - 105 g/m²
  Letër e specializuar "Canon": pesha maks. e letrës: afro 265 g/m²
  (Photo Paper Plus Glossy II PP-201)

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  600 x 1200 dpi10
 • Shpejtësia e skanimit të rreshtave
  Ngjyra: 3.5 ms/rresht(300dpi)11
  Gradacion grije: 1,5 ms/rresht (300 dpi)12
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  A4/LTR

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 23 sek13
  sESAT: Afërsisht 3,2 in/min14
 • Cilësia e fotokopjes
  3 nivele (Economy, Standard, High)
 • Rregullimi i intensitetit
  9 pozicione, intensitet automatik (kopje AE
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotografish, fotokopje pa bordurë, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje ID
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400% (në rritje 1%)
  Vendosja në faqe
  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Specifikimet e faksit

 • Lloji i Faksit
  Super G3 / Ngjyra
 • Rezolucioni i faksit
  Mono: deri në 300 x 300dpi
  Ngjyra: 200 x 200 dpi
 • Shpejtësia e Faksit
  Mono: Afërsisht 3 sek (33,6kbps)15
  Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33.6kbps)16
 • Kujtesa e Faksit
  Deri në 50 faqe17
 • Kontrolli i Grupit
  Maks. 19 vende

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  1.35 " / 3.4 cm LCD katror (monokrom)

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  Hi-Speed USB (USB B Port)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n/a/ac18
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4 GHz
  Wireless PictBridge19
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni "Canon PRINT"20
  Aplikacioni Creative Park21
  Aplikacioni "Easy-PhotoPrint Editor"22
 • Funksionet e printerit
  Easy-PhotoPrint Editor Software [21]
  PIXMA Cloud Link (print) [14]
  Canon Print Service Plugin (Android) [24]
  Apple AirPrint [12]
  Wireless Direct [16]
  Mopria (Android) [13]
 • Asistent inteligjent dhe mbështetje për automatizim
  Amazon Alexa™23
  Google Assistant™24

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 11, Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1
  Funksionimi mund të garantohet vetëm në kompjuter me "Windows 7" e lart të parainstaluar.
  Softueri drejtues i printerit, "IJ Printer Assistant Tool" dhe "IJ Network Device Setup Utility" ofrohen me sistemin e mëposhtëm operativ.
  Windows Server 2008 R2 SP1、Windows Server 2012 R2、Windows Server 2016、Windows Server 2019、Windows Server 2022
  Mac: OS X 10.14.6 ~ macOS 12

  Chrome OS

  Sisteme operative portative: iOS®, Android™25
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 2.0 GB ose më shumë
  Mac: 1.0 GB ose më shumë
  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Programi drejtues i printerit
  IJ Printer Assistant Tool

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 7,2 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Afro 416 x 337 x 212 mm (me sirtarët të mbyllur)
  Afro 416 x 556 x 268 mm (me sirtarët të hapur)
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 48.0dB(A)26
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura e përdorimit: 5-35°C
  Lagështia e përdorimit: 10-90%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.1 W
  Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 0,6W
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,0 W
  Koha për të kaluar në modalitet pasiv: 11 minuta 1 sekondë
  Kopjimi: Afërsisht 15 W27
 • Konsumi tipik i energjisë
  0,16 kWh28
Mospranimet standarde


Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.
Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.
Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rendimentit shihni www.canon-europe.com/ink/yield.
Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.
Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.
 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Llojet e letrave që NUK mund të përdoren për printimin pa bordura janë si më poshtë: zarf, letër me rezolucion të lartë, stampim në bluza, ngjitëse fotografike
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Modaliteti ekonomik redukton konsumin e bojës së zezë duke i ulur dendësinë - mund të printohen 26% më shumë faqe sesa në modalitetin standard.
 8. Modaliteti ekonomik redukton konsumin e bojës së zezë duke i ulur dendësinë - mund të printohen 26% më shumë faqe sesa në modalitetin standard.
 9. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 10. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 11. Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet
 12. Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet
 13. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 14. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 15. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të dokumenteve me ngjyra përmes faksit varet nga cilësimi bazë, përdorimi i shpejtësisë së transmetimit "Canon Color Fax Test Shee Actual" mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit te marrësi, kushtet e linjës etj.
 16. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të dokumenteve me ngjyra përmes faksit varet nga cilësimi bazë, përdorimi i shpejtësisë së transmetimit "Canon Color Fax Test Shee Actual" mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit te marrësi, kushtet e linjës etj.
 17. Numri i faqeve bazohet në tabelën "ITU-T No.1" ose në "Canon FAX Standard Chart No.1".
 18. Printimi me valë kërkon një rrjet me kapacitet lidhjeje me valë 802.11b/g/n/ac ose ad, me 2.4 GHz. Performanca e lidhjes me valë mund të luhatet në varësi të terrenit dhe të distancës mes printerit dhe klientëve të rrjetit me valë.
 19. Nevojitet pajisje e pajtueshme me DPS përmes IP.
 20. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Inkjet/SELPHY", që ofrohet falas në "App Store" dhe në "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad", "iPhone 3GS" e lart dhe "iPod touch" gjenerata 3 e lart me "iOS 7.0" e lart dhe pajisje portative me "Android 2.3.3" e lart. Pajisja duhet të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet funksional me kapacitet 802.11 b/g/n/a si të printerit. Kërkon një llogari të pajtueshme rrjeti social dhe zbaton kushtet e shërbimit të llogarisë përkatëse të rrjetit social. Mund të ketë përjashtime të caktuara.
 21. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Creative Park", që ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me sistemet operative iOS 12.0 e lart/Android OS 5.0 e lart. Duhet të keni një Canon ID dhe një printer boje Canon për ta përdorur këtë aplikacion.
 22. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 23. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 24. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 25. Disa funksione mund të mos ofrohen me këto sisteme operative. Shihni manualin ose faqen për detaje.
 26. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 27. Fotokopjimi: Kur fotokopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printer me bojë) në madhësi letre të thjeshtë A4 me cilësimet standarde.
 28. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.