Printerë për shtëpi

Canon PIXMA iX6850

Një printer A3+ ultra kompakt dhe me rendiment të lartë me 5 bojëra të veçanta, Wi-Fi dhe ethernet.

Përfitimet

 • Printer biznesi A3+ me performancë të lartë, ultra-kompakt.

 • Ndarje e lehtë me lidhshmërinë wireless dhe Ethernet.

 • Printime me cilësi mahnitëse dhe asnjë harxhim i kotë me sistemin e 5 bojërave individuale të ndërrueshme.

 • Printim dokumentesh super i shpejtë: A4 ISO ESAT 14.5 inm mono/10.4 inm ngjyra

 • Printoni më shumë me më pak me bojërat XL dhe XXL

Veçoritë e detajuara

 • Printer kompakt A3+ wireless për zyra

  Ky printer A3+ me performancë të lartë, elegant dhe ultra kompakt me 5 bojëra të vetme ofron printim me cilësi të jashtëzakonshme të dokumenteve dhe fotografive. Është zgjidhja ideale e tavolinës për të printuar faqe të mëdha në excel, postera biznesi dhe fotografi.

 • Lidhshmëri smart

  Me lidhshmërinë Wi-Fi dhe Ethernet ai mund të ndahet me lehtësi midis disa kompjuterëve me anë të një rrjeti zyre. Shkarkoni aplikacionin Canon PRINT për të printuar nga pajisjet tuaja inteligjente. Ofrohet gjithashtu mbështetja e Apple AirPrint dhe .

 • Cilësi e shkëlqyeshme

  Sistemi me 5 bojëra të vetme përfshin bojën me pigment të zi për tekst të mprehtë, të qartë dhe bojëra me pigmente ngjyrash për imazhe të bukura me cilësi foto-laboratorike - plus për printim më efecient ju duhet të ndërroni vetëm ngjyrën që ju mbaron.

 • Printim i shpejtë

  Nuk ka nevojë të prisni për printimet e bukura. Falë teknologjisë FINE të Canon, ky printer ka një shpejtësi të madhe të printimit të dokumenteve A4 prej 14.5 inm në mono dhe 10.4 inm në ngjyra, dhe mund të printojë një fotografi 10x15cm pa kufij me cilësi foto-laboratorike në rreth 36 sekonda.

 • Kurseni me bojërat XL

  Printoni më shumë për më pak. Bojërat opsionale XL ofrojnë ndjeshëm më shumë faqe, duke iu ofruar deri në 30% kursime për faqe në krahasim me bojërat me përmasë standarde. Boja opsionale XXL me pigment të zi ju lejon të printoni deri në 1000 faqe monokrom.

 • Përmbajtje ekskluzive

  Gëzoni aksesin në një gamë të gjerë përmbajtjesh kreative me cilësi profesionale me CREATIVE PARK PREMIUM. Krijoni dhe printoni me lehtësi postera dhe dokumente biznesi duke përdorur modelet nga shërbimi ekskluziv Solutions Templates.

Specifikimet

 • Kokë e printimit të shkëlqyer me cilësi të laboratorit fotografik

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Printime deri në A3+ (329x483mm)

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Shabllone të biznesit të shkarkueshme

Çfarë ka në kuti

 • Printer A3+ – PIXMA iX6850

 • 5 Depozita Boje të Veçanta (PBK, BK, C, M, Y)

 • Kabllo të Energjisë

 • Konfigurimi CD-ROM

 • Manualet dhe dokumentat tjera