Printerë për shtëpi

Canon PIXMA iX6850

Specifikimet

Specifikimet

 • Kokë e printimit të shkëlqyer me cilësi të laboratorit fotografik

 • Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

 • Printime deri në A3+ (329x483mm)

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Shabllone të biznesit të shkarkueshme

Specifikimet në detaje

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 9600¹ x 2400 dpi

 • Teknologjia e Printimit

  5 Bojëra të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)


  Kokë printimi Inkjet FINE me 1pl (min.) masë e derdhjes të bojës


  Bojëra ChromaLife100+

 • Shpejtësia e Printimit Mono

  Rreth 14,5 inm¹

 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

  Rreth 10,4 inm¹

 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë

  Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 36 sekonda¹


  A3+ me bordurë: Përafër. 120 sekonda¹

 • Printimi pa Bordura

  Po (A3+, A3, A4, LTR, LDR, 25x30cm, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

 • Printim nga të Dyja Anët

  Përdorimi Manual

SPECIFIKIMET E SKANERIT

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

SPECIFIKIMET E FAKSIT

BOJËRAT E PAJTUESHME

 • Fishekët standardë të bojës

  PGI-550PGBK (Pigment i zi)


  CLI-551BK (I zi)


  CLI-551C (Cianik)


  CLI-551M (I purpurtë)


  CLI-551Y (I verdhë)

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  PGI-555PGBK XXL (Pigment i zi XXL)


  PGI-550PGBK XL (Pigment i zi XL)


  CLI-551BK XL (I zi XL)


  CLI-551C XL (Cianik XL)


  CLI-551M XL (I purpurtë XL)


  CLI-551Y XL (I verdhë XL)

RENDIMENTET E BOJËS

 • PBK (Pigment i zi)

  Standard: 375 faqe dokumentesh ose 2.390* foto


  Opsional XL: 620 faqe dokumentesh ose 4.720 foto


  Opsional XXL: 1.000 faqe dokumentesh ose 7.685 foto

 • BK (E zezë)

  Standard: 1.645* faqe dokumentesh ose 384 foto


  Opsional XL: 5,000* faqe dokumentesh ose 845 foto

 • C (Cianike)

  Standard: 337 faqe dokumentesh ose 125* foto


  Opsional XL: 700 faqe dokumentesh ose 283 foto

 • M (E purpurt)

  Standard: 324 faqe dokumentesh ose 138* foto


  Opsional XL: 670 faqe dokumentesh ose 340 foto

 • Y (E verdhë)

  Standard: 331 faqe dokumentesh 120 foto


  Opsional XL: 700 faqe dokumentesh 293 foto

 • E përzier (CMY mesatare)

  Standard CMY: 331 faqe dokumentesh ose 127 foto


  Opsional XL CMY: 690 faqe dokumentesh ose 303 foto

 • Standardet e testimit

  ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


  ISO/IEC 29102 për foto 10x15cm me ngjyra pa kufij


  Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm


  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfa: (DL, COM10)


  Canon Pro Platinum (PT-101)


  Canon Pro Luster (LU-101)


  Canon Plus Glossy II (PP-201)


  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


  Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)


  Canon Matte (MP-101)


  Canon High Resolution Paper (HR-101N)


  Canon Photo Stickers (PS-101)


  Canon Transferim Bluze TR-301,

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Maks. 150 fletë letër e zakonshme


  Maks. 20 fletë letër fotografike

 • Madhësitë e letrës

  A3+, A3, A4, A5, B4, B5, LTR, LGL, LDR, 25x30cm, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Canon letër fotografie deri në 300 g/m² (PT-101)

NDËRFAQJA

 • Lidhje me Kabllo

  USB me shpejtësi të lartë


  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)

 • Lidhje pa Kabllo

  Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

 • Mbështetje Aplikacionesh

  Aplikacioni Canon PRINT¹


  Apple AirPrint


  Printimi me Google Cloud

LIDHSHMËRIA

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

  Windows 10 (32 dhe 64-bit)


  Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32-bit


  Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të Suportuara

  iOS (aplikacioni Canon PRINT, AirPrint)


  Android (aplikacioni Canon PRINT)


  Windows RT

 • Kërkesat Minimale të Sistemit

  Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


  Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  Drajvër i printerit


  My Image Garden


  Menyja e shpejtë


  Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

TIPARET FIZIKE

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  584 x 310 x 159 mm

 • Pesha

  8,1kg

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,3 W


  Në gatishmëri (lidhja Wi-Fi me kompjuterin): afro 2,0 W


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,4 W


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 2 minuta


  Printim: Afërsisht. 24 W¹

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  Rreth 44,0 dB(A)¹

Operating Humidity

 • Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

 • Cikli i punës

  deri në 12,000 faqe / muaj

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç.

 2. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 3. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 4. ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit. A3+ me kufij: 11x14" (28x35cm) figurë në letër me përmasë A3+

 5. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi.

 6. ¹ Aplikacioni Canon PRINT është një aplikacion falas i Canon për smartfonë dhe tabletë. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

 7. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A3 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 8. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.