Printerët e biznesit MAXIFY Inkjet

Printerët e biznesit MAXIFY ofrojnë cilësi profesionale, printim me ngjyra dhe nivele të larta produktiviteti në zyrat e vogla dhe të shtëpive.  Nga printerët e thjeshtë deri në printerët Gjithçka-Në-Një me funksione fotokopje, printimi, skanimi dhe faksi, gama e MAXIFY ofron efikasitet të lartë dhe një sërë mundësish lidhjesh duke përfshirë printimin nga pajisjet celulare si edhe nga shërbimet cloud.

Printerë për Zyra Shtëpie

Printerë për zyra të vogla

Printerët pa tela

Me lidhjen Wi-Fi në të gjithë gamën ju mund të ndani me lehtësi funksionet e printerit tuaj me valë MAXIFY për biznese dhe të printoni nga kudo në zyrë. Printoni me lehtësi nga smartfonët dhe tabletat duke përdorur aplikacionin falas të Canon ose Apple’s AirPrint™.

Printerët Cloud

Printerët e biznesit MAXIFY cloud ju japin lirinë të printoni nga shërbimet cloud online direkt nga ekrani i printerit. Mund të printoni nga kudo në internet duke përdorur pajisjet portative.

Bojë cilësore biznesi

Bojërat Rezistente Dyshe me Dendësi të Lartë prodhojnë tekst të qartë dhe ngjyra të gjalla. Këto bojëra pigmenti MAXIFY kanë qëndresë të jashtëzakonshme të ngjyrës dhe janë gjithashtu rezistente ndaj markerit dhe fërkimit - duke i bërë perfekte për dokumentet e biznesit me cilësi të lartë.

Printim me shpejtësi të lartë

Mos prisni më asnjëherë për dokumentet tuaja.  Shpejtësitë e mëdha të printimit të dokumenteve në mono dhe me ngjyra, të kombinuara me një Printim të Parë të Shpejtë minimizojnë kohën totale nga shtypja e butonit të printimit deri në momentin kur printeri mbaron printimin.

MAXIFY-Productive-Software

Softueri produktiv

Softueri Quick Toolbox i Canon ju jep akses në distancë për të gjitha parametrat e printerit në një vend të volitshëm. Mund të filloni me lehtësi Scan Utility për printerin tuaj të biznesit Gjithçka-Në-Një dhe të konfiguroni folderin e rrjetit për të skanuar dokumentet. Ndërfaqja e përdoruesit në distancë e përdorshme nga Quick Toolbox ju lejon të kontrolloni gjendjen e printerit, të konfiguroni shërbimet cloud dhe të kontrolloni regjistrimet e përdorimit.

Kurseni para për bojën dhe letrën

Kutitë e bojës XL me rendiment të lartë printojnë dokumente me ngjyra me kosto të ulët për faqe. Opsioni me 4 ngjyra përmban një set të plotë me bojëra rezervë për printim edhe më kosto-efektiv. Me printimin automatik në 2 anë ju mund të reduktoni sasinë e letrës që përdorni dhe të krijoni dokumente dy anëshe me pamje profesionale.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Po kërkoni bojëra?

Gjeni kutinë ose multipakon e duhur për printerin tuaj MAXIFY të biznesit me gjetësin tonë të pjesëve të konsumueshme.

Mbështetja & Shkarkimet MAXIFY

Shkarkoni drajvera, softuerë, firmuerë dhe manuale për të hyrë në burimet e mbështetjes teknike online dhe për zgjidhjen e problemeve për Printerin Inkjet MAXIFY për Biznes.

Ju duhet ndihmë të gjeni një printer?

Gjeni printerin më të mirë për shtëpinë ose zyrën tuaj me përzgjedhësin tonë të printerëve. Krahasoni printerët tanë të tavolinave Gjithçka-në-Një, laser dhe inkjet për fotografi.

AirPrint është markë tregtare Apple Inc.