eum-emb-lifestyle
Risi

Printerë "MegaTank"

Canon MAXIFY GX5540

Plotësoni nevojat e biznesit tuaj dhe përfitoni trajtim të përparuar të materialeve, kosto të ulëta pune dhe siguri të përforcuar, të gjitha këto të përfshira në një dizajn kompakt dhe praktik. Printim i lehtë, me cilësi të lartë.

 • eum-emb-lifestyle

  Plotësoni të gjitha nevojat e biznesit tuaj

  Ideal për ambiente tregtare, logjistike dhe farmaceutike, lejon printimin në letra me pesha nga më të ndryshmet, etiketa me shkëlqim, zarfe, fatura dërgesash dhe të tjera falë trajtimit të gjithanshëm të materialeve.

 • ambient_key-benefits

  Kosto të ulëta që qëndrojnë të ulëta

  Mbajini të ulëta kostot e printimit me rendimente të mëdha prej 14 000 faqesh me një komplet shishesh boje me ngjyra ose 6000 faqesh me një shishe me bojë të zezë3. Kaloni në modalitetin Economy për kursime edhe më të mëdha4.

 • -emb-lifestyle_key

  Dokumente rezistente - dyfish

  Printoni dokumente me detaje të mprehta e rezistente, me shpejtësi 24 ipm pa ngjyra dhe 15,5 ipm me ngjyra2. Printime rezistente ndaj shënimeve, fërkimeve dhe ujit falë bojërave me bazë pigmenti.

 • eum-emb-beauty_key

  Kapacitet i lartë në formë kompakte

  Arrini produktivitet të lartë pa cenuar hapësirë falë dizajnit praktik me dy kaseta, secila me kapacitet me 250 fletë dhe sirtar të pasmë për mbushje me kapacitet me 100 fletë.

 • um-emb-beauty_key-benefits

  Përvojë e lehtë përdorimi

  Reduktoni ndërprerjet e punës me fishekun e mirëmbajtjes dhe shishet e bojës që ndërrohen nga përdoruesi, si dhe kontrolloni lehtësisht statusin e printerit falë ndërfaqes së përmirësuar të përdoruesit.

 • ambient_key-benefits

  Mbajini dokumentet tuaja të sigurta

  Siguri e përforcuar e rrjetit për printim pa probleme të dokumenteve sensitive, të tilla si adresa dhe etiketa të mjekimeve me recetë.

 • Specifikimet

  • versatile-media-handling

   Trajtim i gjithanshëm i materialeve

   Mbështet një gamë të gjerë materialesh, që nga letrat e holla e ato të trasha, letrat fotografike, zarfet, etiketat dhe banderolat

  • high-page-yield_key-specs

   Shishe boje me rendiment të lartë

   6000 faqe me një shishe me bojë të zezë ose deri në 14 000 nga kompleti i shisheve me bojë me ngjyra3.

  • fast-printing_key-specs

   Printime të shpejta

   Rrisni produktivitetin me printime 24 ipm mono dhe 15,5 ipm me ngjyra2.

  • secure-connectivity

   Lidhje e sigurt

   Lidhje LAN dhe WLAN me siguri të përforcuar të rrjetit për ruajtje të sigurt të dokumenteve

  • 2.7-colour-lcd-touchscreen

   Ekran LCD me ngjyra, me prekje, 2,7”

   Përdorim intuitiv në dispozicionin tuaj

  • 600-sheet-plain-paper

   kapacitet i letrës së thjeshtë me 600 fletë

   Printoni pa ndërprerje falë mbushjes së pasme me 100 fletë dhe dy kasetave të përparme me 250 fletë

  • intuitive-user-experience

   Përvojë intuitive përdorimi

   Shirit i statusit LED dhe sirtar transparent i daljes për të kontrolluar statusin e printimit, si dhe fishek mirëmbajtjeje e shishe boje lehtësisht të zëvendësueshëm

  • compatible-with-mac-and-windows-os_key-specs

   Pajtueshmëri me sistemet operative Mac dhe Windows

   I lehtë për t'u përdorur me sistemin tuaj operativ ose pajisjen inteligjente përmes aplikacionit "Canon PRINT"

  vista eum-emb

  Çfarë ka në kuti

  • MAXIFY GX5540

  • Kordoni elektrik

  • GI-46 PGBK x1

  • GI-46 C x1

  • GI-46 M x1

  • GI-46 Y x1

  • CD-ROM i instalimit (CD vetëm për "Windows")

  • Manuali dhe dokumentet e tjera

  eum-emb-pharmaceutical_lifestyle

  I shkëlqyer për çdo ambient

  Farmaceutikë

  Printoni volume të mëdha fletushkash informuese, etiketash të mjekimeve me recetë dhe madje dhe direkt në zarfe pa u shqetësuar për mbarimin e bojës apo për sigurinë e rrjetit.

  Shitje Pakice

  Printoni fatura dhe postë direkte në letër të hollë, pa mundim, falë besueshmërisë së qëndrueshme, shpejtësisë së lartë dhe gjurmës kompakte të printerit. Krijoni materiale shitjeje të cilësisë së lartë e rezistente, banderola reklamuese dhe etiketa në një printer të vetëm.

  -emb-retail_lifestyle
  eum-emb-logistics_lifestyle

  Logjistika

  Printoni etiketa PD, etiketa porosish dhe shënime dërgesash me ndërveprim minimal të përdoruesit falë kasetave të shumta që trajtojnë një sërë materialesh të ndryshme.

  Produktet e lidhura

 • Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX4040

  Printeri 4-në-1 për biznesin e vogël që arrin kursime të mëdha
 • MAXIFY GX6050

  Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX6040

  Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 90% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.
 • MAXIFY GX7050

  Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX7040

  Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 90% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.
  1. Kostoja totale e pronësisë (TCO) bazohet në koston fillestare të blerjes së pajisjeve plus kostot e bojës ose të tonerit për një periudhë fikse (shihni më poshtë për kushtet). Vini re se kostot e mundshme të ndryshueshme shtesë mund të ndikojnë në koston totale të pronësisë, duke përfshirë mes të tjerash materiale të tjera konsumi, paketat e bojës dhe të tonerit, paketat e bojës dhe të tonerit të rendimentit të lartë, servisin, konsumin e energjisë dhe pjesët e këbmimit.

   Kursimet në përqindje të kostove të deklaruara përbëjnë një vlerësim të kursimeve totale të kostove për volumin e specifikuar të printimit prej 1000 faqesh në muaj (50% me ngjyra dhe 50% mono) për një periudhë prej 60 muajsh (5 vjet).

   Kostoja totale e pronësisë (TCO) bazohet në llogaritjen e mëposhtme: [CPP mesatare me ngjyra x volumi i printimit me ngjyra - minus faqet e paketës me bojë/toner] plus [CPP mesatare mono x volumin e printimit mono - minus faqet e paketës me bojë/toner] plus [koston e pajisjes] plus [koston e fishekut të mirëmbajtjes vetëm për modelet MAXIFY GX].

   Modelet e krahasimit në kursimet e kostos totale të pronësisë (TCO) përfshijnë 10 printerët më të shitur me laser me ngjyra dhe 10 printerët më të shitur me bojë sipas IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 - Q3 2020). Çmimi mesatar i shitjes (ASP) i printerëve në EUR (€) u mor nga IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 - Q3 2020) dhe çmimi i materialeve të konsumit nga faqet zyrtare të prodhuesit.

   Janë përfshirë pajisjet dhe materialet e konsumit të serisë Canon MAXIFY GX7000, Canon MAXIFY GX6000 dhe Canon MAXIFY GX5000 dhe për qëllimin e vetëm të këtij llogaritësi të TCO duke përdorur çmimin e rekomanduar të shitjes ("RRP") që përfshin TVSH-në.

   TVSH-ja është përfshirë, por vini re se tarifat e dorëzimit nuk përfshihen në llogaritjet e çmimeve. Çmimet mund të ndryshojnë për shkak të kushteve të tregut. Kostot e printimit bazohen në përdorimin e cilësimeve të paracaktuara që përdoren si në printerët Canon ashtu edhe në printerët e konkurrentëve. Kjo është në përputhje me kushtet e provës të përdorura në provën e rendimentit ISO/IEC për kategorinë përkatëse.

   Kostoja për faqe është llogaritur nga çmimi i konsumit i shitjes siç thuhet në faqet e internetit të prodhuesve, të ndara sipas rendimentit të publikuar të prodhuesve të zbuluar zyrtarisht në informacionin e disponueshëm publikisht. Kostoja për faqe bazohet në simulimin e printimit të modeleve të provës të dhëna në ISO/IEC24712 për printerët me bojë dhe ISO/IEC 19798 për printerin me laser me ngjyra. Të gjitha specifikimet e prodhuesve dhe të dhënat e performancës janë mbledhur nga informacioni i disponueshëm publikisht, duke përfshirë mes të tjerash broshurat dhe faqet e internetit të vetë prodhuesve. Rendimentet e tonerit dhe të bojës nga Canon dhe konkurrentët janë marrë nga specifikimet e publikuara nga prodhuesit.

   Për qëllim të krahasimit të drejtë dhe të raportimit të saktë të të dhënave, të dhënat e rendimentit të materialit të konsumit janë marrë nga toneri standard më i lartë ose materiale e konsumit me rendiment boje në dispozicion në kohën e publikimit të cilat janë përcaktuar në përputhje me standardet ISO. Krahasimi përjashton paketat e kombinuara, XL dhe multipaketat. Këto të dhëna janë në dispozicion të publikut.
  2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
  3. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
  4. Modaliteti ekonomik redukton konsumin e bojës duke i ulur dendësinë - mund të printohen 50% më shumë faqe sesa në modalitetin standard.
  5. Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.
   Mund të ndryshohet pa paralajmërim.