Objektivat RF

Canon RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM

Një objektiv zmadhues i vogël dhe i lehtë i serisë RF 24-50mm që mund ta përdorni çdo ditë për të eksploruar krijimtarinë tuaj kuadërplotë.

 • mostra

  Një objektiv vërtet fleksibël

  Shihni se si RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM mund të nxjerrë më të mirën në fotografinë ose videon kuadërplotë.

 • RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM

  Eksploroni rrezen e qartësisë kuadërplotë

  Bëhuni krijues me apertura të gjera dhe bëni planin tuaj të parë të turbulluar për imazhe intriguese.

 • shoot-wide-for-images-with-impact_03

  Shkrepni së gjeri për pamje me impakt

  Zbrisni më poshtë dhe mbushni kuadrin me subjektin, duke përdorur këndin e gjerë të zmadhimit për të eksploruar perspektivën.

 • Shkrepni peizazhin ose grupin ideal

  Regjistroni pamje të jashtëzakonshme gjatë udhëtimeve tuaja ose zvogëloni për të nxjerrë të gjithë familjen në një pamje të përsosur.

 • Snapshot_CINC_IMG

  Një lente që mund ta përdorni çdo ditë

  Falë një diapazoni fleksibël të zmadhimit, ky është objektivi ideal për t'ju bërë të filloni rrugëtimin tuaj kuadërplotë.

 • Objektivi ideal fillestar që është kënaqësi për t'u përdorur

  Zbuloni kënaqësinë e fotografisë dhe të videove me një objektiv të lehtë e portativ që ofron zmadhim 2x me gjatësi fokale 24-50 mm, perfekte për grupe familjare, portrete, ambiente të brendshme dhe udhëtime

  Canon Camera
  the-ideal-starter-lens-thats-a-joy-to-use_01

  Fokus i shtruar dhe i qetë me kontroll krijues

  Regjistroni dhe filmoni si profesionist falë një motori me fokus STM që është i shpejtë dhe i qetë me kontroll shtesë nga një unazë e personalizueshme komandimi të objektivit që ju mundëson rregullimin praktik të cilësimeve të ndryshme.

  Fotostabilizim i avancuar

  Kapeni e përdoreni dorazi në çast – edhe në dritë të ulët – me rezultate super të qëndrueshme, falë një fotostabilizuesi optik me 4.5 nivele*. Lëvizni prezantimin për të parë dallimin

  FOTOSTABILIZUESI AKTIV

  FOTOSTABILIZUESI JOAKTIV

  a-lens-that-works-intuitively-with-your-camera_03

  Një objektiv që funksionon në formë intuitive me kamerën tuaj

  Falë mbërthyeses RF, objektivi punon me kamerat e serisë EOS R për të mbështetur një gamë të gjerë veçorish përmirësimi të figurës brenda kamerës, duke përfshirë lëvizjen në modalitetin e skenës dhe korrigjimin për frymëmarrjen gjatë fokusimit në filma

  Specifikimet

  • Zmadhim optik 2x

   Gjatësi fokale 24-50mm në një trup kompakt, fantastik për inkuadrim fleksibël

  • IS Optik

   Fotostabilizim optik me 4.5 nivele* për foto të qëndrueshme dhe video të shtruar

  • ÇELËSI AF/CONTROL/MF

   Ndërroni ndërmjet mënyrave të ndryshme të fokusimit dhe caktoni funksione të ndryshme në unazën e komandimit

  • Motor STM

   Motori STM i tipit me filetim fokusohet shpejt për foto dhe ju lejon të regjistroni filma me vetëfokusim të shtruar dhe të qetë

  • Unazë e kombinuar komandimi/fokusimi objektivi

   I personalizueshëm për TV/AV/ISO dhe MF, si dhe funksione të avancuara si kompensimi i ekspozimit, balanca e së bardhës, zgjedhja e zonës AF.

  • Hapja e diafragmës me 7 fletë

   Realizoni efekt të bukur Bokeh rrethor për një ndarje më natyrale midis subjektit dhe sfondit

  Galeria

  Frymëzohuni nga një përzgjedhje pamjesh që tregojnë mundësitë krijuese të ofruara nga RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM.

  Krahasimi

  Shiko se si krahasohet RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM me RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  frt_comparison_02

  RF 24-105mm
  F4-7.1 IS STM

  Diapazoni i gjatësisë fokale

  24-50mm

  Gama e zmadhimit

  Lloji i AF

  Motori

  Motori

  Optik¹ / IS i kombinuar²

  4.5 nivele / 7 nivele

  5 nivele / 8 nivele

  Fletët e shkrehësit

  7

  7

  Pjesë speciale optike

  2 x josferike

  3 x josferike
  1 x UD

  Veshje

  Super Spectra

  Super Spectra

  Apertura minimale

  f/22-32

  f/22-40

  Distanca më e afërt e fokusimit (M)

  0.3 (24mm)

  0.2 (24mm) (MF: 0.13)

  Zmadhimi maksimal (X)

  0.19 (50mm)

  0.40 (105mm) (MF: 0.5 @ 24mm)

  Madhësia e filtrit

  58 mm

  67 mm

  Diametri x gjatësia maks. (mm)

  69.6 x 58.0mm (tërhequr plotësisht)

  76,6×88,8

  Pesha

  Afro 210g

  Afro 395 g

  Aksesorët

  Qafore objektivi EW-63C
  Qeskë LP1014

  Qafore objektivi EW-73D
  Qeskë LP1116

  RF 24-50MM F4.5-6.3 IS STM

  Çfarë ka në kuti

  • Objektiv RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM

  • Kapak pluhuri RF

  • Kapak objektivi E-58 II

  • Manuali i përdorimit

  Aksesorët përkatës

 • related-accessories

  Filtër polarizues rrethor Canon PL-C B 58mm

 • related-accessories

  Filtër mbrojtës objektivi Canon 58mm

 • related-accessories

  Canon EW-63C Lens Hood

 • related-accessories

  Kapak lenteje Canon E-58II

 • related-accessories

  Kapak pluhuri për objektiv RF

 • related-accessories

  Çanta e lentes Canon LP1014

 • Produktet e lidhura

  Mund të jeni të interesuar edhe për

  * Deri në 7 nivele kur përdorni trupin e serisë EOS R që vjen me fotostabilizues të integruar. IS optike dhe e kombinuar maten të dyja sipas standardeve CIPA.
  1. Matur me standardet CIPA.
  2. Kur përdoret me një kamerë të serisë EOS R me fotostabilizues të integruar, matur me standardet CIPA.