RF 24-240mm on cruise
Blank-Rect Image

Canon RF 24-240MM F4-6.3 IS USM

Një objektiv zmadhues 10-fish, portativ e praktik për sistemin "EOS R" që është ideal për gjithçka, nga peizazhet këndgjera deri te portretet kuadërplota, dhe madje edhe në fotografinë e afruar sportive dhe të natyrës së egër.

Një objektiv, dhjetëfish krijimtari

Ky objektiv zmadhimi 10-fish për sistemin "EOS R" është ideal kur dëshironi të merrni vetëm një objektiv me vete. Gëzojuni fleksibilitetit, cilësisë së figurës në kuadër të plotë dhe të gjitha përparimeve teknike të sistemit "EOS R". Mahnitës për foto krijuese gjatë udhëtimeve.

Shikoni specifikimet e plota

One lens, ten times the creativity

Shkrepni me një objektiv të vetëm

Zgjeroni krijimtarinë tuaj me një zmadhim 10-fish për kamera kuadri të plotë. Shkrepni gjithçka me një objektiv të vetëm, nga peizazhet e mëdha deri te portretet e fuqishme dhe pozat kuadërplota të aksionit.

richard walch using RF 24-240mm mountain background

Jini praktik e spontan

Zbuloni lirin e shkrepjes me një objektiv të vetëm praktik. "RF 24-240MM F4-6.3 IS USM" përmban thuajse çdo gjatësi fokale që mund t'ju nevojitet, dhe madje peshon vetëm 750 g. Ideal për udhëtime.

RF 24-240MM travel flatlay
boat rainbow mountain RF 24-240mm richard walch

Cilësi kuadërplotë figure

Gëzojuni cilësisë kuadërplotë të figurës përgjatë gjithë diapazonit të zmadhimit 10-fish. Stabilizimi i figurës jep rezultate të qarta kristal në ndriçim të ulët dhe në gjatësi të larta fokale.

Fokusim i shpejtë dhe fleksibël

Vetëfokusimi është i shpejtë dhe i qetë, ideal për fotografimin e natyrës së egër. Për video, "RF 24-240MM F4-6.3 IS USM" fokuson më shtruar, për efekte profesionale fokusimi me tërheqje.

Objektiv apostafat RF

Sistemi "EOS R" ofron rendiment të jashtëzakonshëm, me fokusim të shpejtë përgjatë thuajse të gjitha kuadrit dhe një optimizues elektronik objektivi të integruar. Një unazë për komandimin e objektivit mund të përshtatet sipas nevojave tuaja.

control ring RF 24-240mm richard walch

Specifikimet

Diapazon fleksibël zmadhimi 10-fish

Gjatësi fokale me mbulim 24-240 mm

Fokusim "Nano USM" thuajse i heshtur

I shpejtë në foto; i shtruar në video

Stabilizues figure me pesë ndalesa

Mbron kundër turbullimit nga dridhjet e kamerës

Peshon vetëm 750 g

Dizajn peshëlehtë portativ

Aperturë rrethore, shtatëfletëshe

Për efekt të butë e natyral "Bokeh"

Unazë e madhe zmadhimi me siguresë

Rrotullohet me 100˚

Komandim aperture me 1/8 ndalesa pa kërcitje

Gjatë filmimit

Unazë e rregullueshme komandimi

Mund t'i përshtatet mënyrës suaj të punës

Shikoni specifikimet e plota

specs
RF 24-240mm WITB

Çfarë ka në kuti

Objektivi "RF 24-240MM F4-6.3 IS USM"

KAPAK objektivi E-72II

Kapak pluhuri për objektiv RF

Kompleti i manualit të përdorimit (Evropë)

Në duart e profesionistëve

Zbuloni se si sillet "Canon RF 24-240MM" në një larmi të gjerë rrethanash shkrepjeje në duart e profesionistëve të aparateve "Canon".

Shihni artikujt

Aksesorët e objektivit

Përmirësoni perspektivën me aksesorë objektivi nga "Canon". Gama jonë e kapakëve, kasave dhe çantave ju siguron dhe mbron objektivin gjatë përdorimit. Ne kemi qafore dhe filtra objektivi të krijuara posaçërisht për mbrojtjen dhe ndihmesën e funksionimit të objektivit në kushte të ndryshme pune, si p.sh. për ta mbrojtur nga ndriçimi i padëshiruar ose duke ju bërë të mundur të kapni pamje më nga afër të natyrës.

Mësoni më shumë

canon eos rp lens accessories

Produktet që kanë lidhje

Wide Angle Lens

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.

Mësoni më shumë

Telephoto lens range packshots

Objektivat telefoto

Me një objektiv telefoto mund t’i shkrepni sportet, natyrën dhe aktivitetet nga larg, pa e trazuar aksionin. Eksploroni objektivat telefoto të Canon dhe shikoni ku ju shpie krijimtaria.

Mësoni më shumë