Canon DP-V1711
Specifikimet

Veçoritë kryesore

icon

Rezolucioni UHD (3840 x 2160)

icon

Rezolucioni DCI (2048 x 1080)

icon

Mbështeten 4 hyrje kabllosh teke 4K/50P

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Panel

Tipi i panelit

Paneli IPS LCD

Madhësia e ekranit

17,3 inç(43,8 cm)

Raporti i Pamjes

16:9

Rezolucioni

3840 x 2160 (8,3 megapikselë)

Zona aktive e pamjes

Rreth 381,9 x 214,8 mm

Shkalla e pikselëve

99 μm / 255 ppi

Cilësia e imazhit

Shkëlqimi

Standardi: 100 cd/m2

Bardhësia e ekranit të plotë, kulmi:
300 cd/m2
600 cd/m2 (Në dispozicion me një licencë shtesë të blerë dhe kur zgjidhet "Rritja aktive")

Këndi i shikimit (lart, poshtë, matjas, djathtas)

89° (raporti i kontrastit 10:1 ose më i lartë)

Trajtimi i sipërfaqes

Veshje kundër reflektimit

General

Tipi i dritës së sfondit

LED, Matrix Array

Energjia

Voltazhi nominal: AC100~240V
DC 12 V Maks. 10 A、terminali XLR

Frekuenca nominale: 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Në ngarkesë maksimale (duke përfshirë ndryshimin në ndriçim për shkak të vjetërsimit): Rreth 140 W
Në dërgesën nga fabrika: Rreth 85 W

Kushtet e mjedisit

Përdorimi:
Temperatura dhe lagështia: 0 - 40 ℃ (32 - 104 °F) (20 - 85 % lagështia relative pa kondensim)
Rekomandohet: 15 - 30 ℃ (59 - 86 °F)
Trysnia: 700-1060 hPa

Ruajtja/transportimi:
Temperatura dhe lagështia: -20 deri në 40℃ (-4 - 104°F) (20 - 85% lagështia relative pa kondensim)
41 deri në 60 ℃ (105 – 140 °F) (20 - 30 % lagështia relative pa kondensim)
Trysnia: 700 – 1060 hPa

Përmasat (gjerësia x lartësia x thellësia)

Me mbështetësen dhe dorezën: Rreth 435×356×194 mm (17,1×14,0×7,6 in.)
Vetëm njësia e ekranit, me pjesët e dala: Rreth 435×308×154 mm (17,1×12,1×6,1 in.)

Pesha

Rreth 8 kg

Shkalla e vrimës së montimit

Standardi VESA 100x100 mm (3,9 × 3,9 in)

Ndërfaqja

Hyrja

12G/6G/3G/HD-SDI:
4 (1 sistem) BNC (75Ω) terminal prize
12G-SDI:Në përputhje me SMPTE 2082
6G-SDI:Në përputhje me SMPTE 2081
3G-SDI:Në përputhje me SMPTE 2048-2/274M/296/372/425-5/425-3/425-1/428-19/428-9
HD-SDI:Në përputhje me SMPTE 2048-2/274M/292-1/296/428-19/428-


HDMI: 1(1 sistem)Terminali i tipit A
Mbrojtja e kopjes: HDCP 2.2

Dalja

12G/6G/3G/HD-SDI: 4 (1 sistem kalimi)

Kufjet: 1 minifishë stereo, rezistenca e mbështetur: 32Ω deri në 64Ω

Të tjera

USB: 1 terminal prize USB A
Universal Serial Bus specifikimet sipas rishikimit 2.0 Sipas metodës LS (Shpejtësi e ulët)/FS (Shpejtësi e plotë)/HS (Shpejtësi e lartë)
Specifikimet e Enhanced Host Controller Interface për Universal Serial Bus sipas rishikimit 1.0

LAN: 1 terminal RJ-45
Në përputhje me IEEE802.3 10BASE-TX/IEEE802.3u 100BASE-TX

NË DISTANCË: 1 terminal RJ-45, GPI 8 kunja

Veçori të tjera

Llambë shenje

E kuqe / jeshile / qelibari