Canon DP-V2411
Specifikimet

Tiparet kryesore

4K/UHD
Luminancë e lartë
12G-SDI

Specifikimet

4K icon

Rezolucion 4K (4096x2160)

UHD icon

Rezolucion UHD (3840x2160)

2k

Rezolucion 2K (2048x1080)

HDR

Gamë dinamike e lartë

12G-SDI

Ndërfaqe 12G-SDI

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Panel

Tipi i panelit

Panel IPS LCD

Madhësia e ekranit

24 inç (61.1 cm)

Raporti i Pamjes

17:09

Rezolucioni

4096×2160 (8.8 megaiksel)

Zona aktive e pamjes

540.7×285.1 mm

Shkalla e pikselëve

132 μm/193 ppi

Cilësia e imazhit

Ndriçimi (standard)

100 cd/m² (standard) 

600 cd/m² (Maksimum me të bardhë ekrani të plotë 

1,000 cd/m² (tipike me funksion përforcimi)*

Temperatura e ngjyrës

D93, D65, D61, D60, D56, D50, DCI-P3, E personalizuar

Hapësira e Ngjyrës

SMPTE-C, EBU, ITU-R BT.709, ITU-R BT.2020, Adobe RGB, DCI-P3, Vendës, Spektër kinema deri 709, Spektër kinema deri 2020, Spektër kinema deri DCI, DCI-P3+ deri 709, DCP-P3+ deri DCI, Spektër kinema 1 deri 709, Spektër kinema 1 deri 2020, Spektër kinema 1 deri DCI, Spektër kinema 2 deri 709, Spektër kinema 2 deri 2020, Spektër kinema 2 deri DCI, Spektër LUT 1~8

Matrica e ngjyrave

ITU-R BT.2020(Luminancë konstante / Luminancë jo-konstante), ITU-R BT.709

EOTF

1.0, 2.2, 2.35, 2.4, 2.6, ITU-R BT.1886(CRT), Canon Log, Canon Log 2, Canon Log 3,
Canon Log (HDR), Canon Log 2 (HDR), Canon Log 3 (HDR), SMPTE ST 2084 (PQ)
Hybrid Log-Gamma, Hybrid Log-Gamma RGB, Preset Log 1, Preset Log 2
Gama LUT 1-8

Këndi i shikimit (lart, poshtë, matjas, djathtas)

89° (raporti i kontrastit 10:1 ose më i lartë)

Trajtimi i sipërfaqes

Veshje anti shkëlqim

General

Tipi i dritës së sfondit

LED, Matrix Array

Energjia

Tensioni nominal: AC 100 - 240 V Frekuenca nominale: 50/60 Hz

DC 24 V maks. 10 A, terminal XLR

Konsumi i energjisë

Në ngarkesë maksimale (përfshirë ndryshimin në ndriçim për shkak të vjetërsimit): Rreth 230W

Në dërgesën nga fabrika: Rreth 130 W

Kushtet e mjedisit

Përdorimi

Temperatura dhe lagështia: 0 - 40 ℃ (20 - 85% RH pa kondensim)
Temperatura e rekomanduar: 15 - 30 ℃ (20 - 85% RH pa kondensim)
Presioni: 700 - 1060 hPa


Ruajtja/Transportimi

Temperatura dhe lagështia: -20 - 40 ℃ (20 - 85% RH pa kondensim)
41 - 60 ℃(20 - 30% RH pa kondensim)
Presioni: 700 - 1060 hPa

Përmasat (gjerësia x lartësia x thellësia)

Rreth 576×438×180 mm (përfshirë dorezën dhe mbajtësen)

Rreth 576×387×105 mm (Vetëm njësia e ekranit, pa pjesët e dala)

Pesha

Rreth 12 kg

Shkalla e vrimës së montimit

Standardi VESA 100×100 mm

Ndërfaqja

Hyrja

12G/6G/3G/HD/SD-SDI

4 (1 kanal) BNC (75 Ω) Terminal prize
12G-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2082
6G-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2081
3G-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2048-2/274M/296/372/425-5/425-3/425-1/428-19/428-9
HD-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2048-2/274M/292-1/296/428-19/428-9
SD-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 259M


HDMI

1 Tipi A Mbrojtje kundër kopjimit: HDCP 2.2

Dalja

12G/6G/3G/HD-SDI

4 (Kalim përtej)


Kufje

1 mini-xhek stereo, impedanca e suportuar: 32 Ω - 64 Ω

Të tjera

USB

1 terminal prize USB A
Universal Serial Bus specifikimet sipas rishikimit 2.0 Sipas metodës LS (Shpejtësi e ulët)/FS (Shpejtësi e plotë)/HS (Shpejtësi e lartë)
Specifikimet e Enhanced Host Controller Interface për Universal Serial Bus sipas rishikimit 1.0


LAN

1 terminal RJ-45
I pajtueshëm me IEEE802.3 10BASE-TX / IEEE802.3u 100BASE-TX


TELEKOMANDA

1 terminal RJ-45, GPI 8 kunja

* Luminanca e funksionit të përforcimit është vlera tipike kur dërgohet dhe nuk është e garantuar