Kamerat PTZ

Canon CR-X300

Shkrepni filmime mahnitëse në 4K UHD edhe në mot të keq falë kësaj kamere të jashtme portative PTZ niveli IP65 me zmadhues optik 20x, lidhje 6G-SDI plus komandim dhe transmetim IP dhe funksionin e ciklit automatik.

 • Figurë e fuqishme 4K dhe Full HD

  Një sensor tipi 4K/UHD CMOS 1/2.3" me procesor figure DIGIC DV6 shkrep filmime të detajuara deri në 4K 30P me 4:2:2/10-bit. Videoja mund të nxirret në Enhanced Full HD që përfiton nga mbimodulimi në 4K.

 • Zmadhim fleksibël, optik 20x në cilësi të lartë

  CR-X300 ka objektiv zmadhimi optik 20x me gjatësi fokale prej 29.3–601mm (ekuivalent i 35mm) në UHD, si dhe opsionin e zmadhimit digjital 20x. CR-X300 vjen dhe me sistemin 4 Axis IS nga Canon për stabilitet të përmirësuar gjatë shkrepjes.

 • Opsione të avancuara transmetimi dhe daljesh

  CR-X300 është tejet fleksibël falë daljeve të saj 6G SDI dhe HDMI, lidhjeve PoE++ si dhe të rrjetit me mbështetje për protokolle si Canon XC, RTP/RTSP, RTMP/RTMPS, SRT, FreeD dhe videotransmetim NDI|HX plus komunikim standard, protokolle transmetimi dhe protokolle komandimi.

 • Vetëfokusim hibrid për fokus preciz

  CR-X300 kombinon vetëfokusim kontrasti me precizion të lartë me vetëfokusimin me pikasje faze në shpejtësi të lartë, duke siguruar fokusim të saktë të subjektit, edhe në ndriçim të ulët.

 • Komandim i shtruar, preciz

  CR-X300 ka kapacitet për panoramim, anim dhe zmadhim precizioni të lartë deri në ngadalësim 0.3 gradë/sek, edhe me presete, dhe është i pajtueshëm me pultin Canon RC-IP100, aplikacionin Remote Camera Control plus opsione të zgjedhura palësh të treta.

 • Për kushte të ndryshme ndriçimi

  CR-X300 vjen me një filtër të brendshëm ND të graduar 1/8 me opsionin për të shtuar një mekanizëm filtri ND të përmirësuar 1/32 që shton një filtër përpara sipërfaqes të njësisë së objektivit, duke tejkaluar diapazonin ND nga 1/32 në 1/256.

 • Cilësime figure të personalizuar

  CR-X300 vjen me një meny të personalizuar figure që mundëson sintonizim të imët të cilësimeve të figurës në një gamë të gjerë skenarësh shkrepjeje me kamera të tjera, si p.sh. Cinema EOS, për cikle efikase pune në konfigurime shumëkamerëshe.

 • Trup robust dhe rezistent

  Me nivel IP65 rezistence ndaj ujit dhe pluhurit, me veti të mëtejshme kripëlarguese për të punuar nga -15° në +40°C dhe në lagështirë 90%, trupi i hermetizuar vjen dhe me një fshirëse të integruar për një pamje të qartë.

 • Videotransmetim i shtruar dhe cilësor në 4K

  Me programin drejtues2 pa pagesë1 për kamerat e internetit, mund të përfitoni videotransmetime të shtruara deri në 4K 30p me maksimumi 5 kamera të zgjedhura Canon PTZ3 përmes një lidhjeje të thjeshtë Ethernet. Në pajtim me shumicën e platformave të videokonferencës dhe programeve që kërkojnë UVC, ky program për Windows OS është një program drejtues virtual për USB që lejon integrim të lehtë të videotransmetimit, ideal për videokonferencë dhe leksione nga interneti.

  1. Mund të nevojitet licencë pale të tretë
  2. Programi do të ofrohet në qershor 2022
  3. Vlen vetëm për CR-N500, CR-N300 dhe CR-X300

PËRDITËSIM I PROGRAMIT TË INTEGRUAR PËR PROGRAMIN E RI TË CIKLIT AUTOMATIK

Canon CR-X300 tani mbështet një program të ri për ciklin automatik. Ky përditësim i programit të integruar kërkohet për të instaluar veçoritë e reja të programit. Aplikacioni ofrohet nga tregtari juaj me kosto shtesë.

 • Auto Loop

  Programi Auto Loop RA-AL001. Programoni panoramimin, animin dhe zmadhimin e përsëritur të kamerës për të gjurmuar veprimet e përsëritura gjatë transmetimeve të drejtpërdrejta, në mënyrë konstante dhe të saktë. Regjistroni pamjet e aktiviteteve në transmetim të drejtpërdrejtë dhe të shfaqjeve muzikore me stil.

Specifikimet

 • 4 K, UHD,

  Sensor tipi 1/2.3" për cilësi mahnitëse

 • Zmadhim optik 20x

  Gjatësi fokale ekuivalente prej 35 mm prej 29,3 mm – 601 mm (vetëm UHD) plus një zmadhim shtesë digjital 20x në FHD

 • Fotoprocesori DIGIC DV6

  Procesim i fuqishëm figure për të shkrepur gjithçka deri në 4K 30P me 4:2:2/10-bit

 • Mbështetje për një larmi të gjerë protokollesh

  Protokolle RTMP, NDI|HX, RTP/RTSP, RTMPS Canon XC dhe protokoll komunikimi standard

 • Vetëfokusim hibrid

  Për fokusim të shpejtë dhe të saktë edhe në dritë të ulët

 • Vlerësimi IP65

  Izolim atmosferike me rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit

 • Funksioni i ciklit automatik

  Programoni lëvizjet e përsëritura të kamerës, animin dhe zmadhimin në cikël nëpërmjet një aplikacioni shtesë me pagesë

Përsëritje automatike inteligjente*

Programoni panoramimin, animin dhe zmadhimin e përsëritur të kamerës për të gjurmuar veprimet e përsëritura gjatë transmetimeve të drejtpërdrejta, në mënyrë konstante dhe të saktë falë mekanizmit të avancuar të motorit të Canon. Përjetoni fleksibilitetin e lëvizjeve të programimit me aftësinë për të inicializuar një cikël para-mbrapa, duke mundësuar përdorimin e kamerës pa operator. Pesë rrugë automatike të lëvizjes mund të regjistrohen dhe krijohen e përshtaten me lehtësi në një ndërfaqe të lehtë për cilësimet.

* Kërkon licencë me pagesë

Kuadrot e Auto Loop

Madhësia e sensorit

Sensori CMOS tipi 1-inçësh
Sensor CMOS tipi 1/2.3-inçësh
Sensori CMOS tipi 1-inçësh
Sensor CMOS tipi 1/2.3-inçësh

Zmadhimi optik

Zmadhimi optik 15x
Zmadhim optik 20x
Zmadhim optik 15x (30x i avancuar)(1)*
Zmadhim optik 20x

Sistemi i fokusimit

Dual Pixel CMOS Auto Focus
Vetëfokusim hibrid
Dual Pixel CMOS Auto Focus
Vetëfokusim hibrid

Dalja e rezolucionit maksimal

4K UHD 30p
4K UHD 30p
4K UHD 60p
4K UHD 30p

Brenda/jashtë

Në ambiente të brendshme
Në ambiente të brendshme
Në natyrë (rezistent ndaj ujit dhe pluhurit, niveli IP55)
Në natyrë (rezistent ndaj ujit dhe pluhurit, niveli IP65)

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet. Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. * Zmadhim i përparuar 30x në FHD
CR-X300

Çfarë ka në kuti

 • Njësia kryesore e CR-X300

 • Kablloja elektrike

 • Kapak foleje

 • Fleta e informacionit të rëndësishëm

 • Fleta e rregullimit

Produktet e lidhura