Pult softuerik PTZ

Aplikacioni Canon Remote Camera Control

Plotësojeni infrastrukturën tuaj PTZ me këtë program falas nga Canon që mundëson komandimin e deri në 20 kamerave PTZ Canon, nëntë prej të cilave mund të shfaqen me shqyrtim të drejtpërdrejtë në çdo kohë në ndërfaqen e përdoruesit.

Specifikimet

 • Telekomandoni nga kompjuteri juaj

  Komandoni deri në 20 kamera PTZ dhe shqyrtoni 9 prej tyre

 • Monitoroni dhe shikojini menjëherë cilësimet

  Shfaqja në ekran ju lejon të monitoroni burimin e kamerës si dhe të rregulloni cilësimet e imazhit

 • Kontroll i plotë mbi pozicionet e paracaktuara

  Kontrolloni deri në 100 kënde të paracaktuara për kamera

 • Taste të personalizueshme

  Përdorni tastierën për të kontrolluar kamerat dhe cilësimet, dhe për të caktuar tastet

 • Komandim nga tableta

  Pajtohet me tabletat që përdorin Windows 10

Merrni programin tuaj falas

Zgjidhni produktin tuaj më poshtë për të shkarkuar aplikacionin Remote Camera Control, të krijuar posaçërisht për gamën e vet të kamerave PTZ, duke ofruar komandim të plotë për deri në 20 kamera, me nëntë linja shqyrtimi.

Dëshironi të kontaktoheni nga një përfaqësues i Canon?

Plotësoni formularin e shkurtër për të kërkuar që një specialist i produkteve nga Canon të kontaktojë me ju.

Produktet e lidhura

 1. Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.
  Mund të ndryshohet pa paralajmërim.