Pult softuerik PTZ

Canon Remote Camera Control Application

Specifikimet

Specifikimet

 • Telekomandoni nga kompjuteri juaj

  Komandoni deri në 20 kamera PTZ dhe shqyrtoni 9 prej tyre

 • Monitoroni dhe shikojini menjëherë cilësimet

  Shfaqja në ekran ju lejon të monitoroni burimin e kamerës si dhe të rregulloni cilësimet e imazhit

 • Kontroll i plotë mbi pozicionet e paracaktuara

  Kontrolloni deri në 100 kënde të paracaktuara për kamera

 • Taste të personalizueshme

  Përdorni tastierën për të kontrolluar kamerat dhe cilësimet, dhe për të caktuar tastet

 • Komandim nga tableta

  Pajtohet me tabletat që përdorin Windows 10

Specifikimet në detaje

Aplikacioni Camera Control

 • Veçoritë kryesore
  (a) Ekrani i filmimeve
  Shfaq një listë të videove të kamerave që filmojnë. Mund të zgjidhni kamerën që doni të komanoni.

  (b) Komandimi i kamerës
  Mbështeten veprimet e mëposhtme nga paneli i kontrollit i shfaqur në ndërfaqen e përdorimit.
  ・Panoramim, anim, zmadhim (PTZ)
  ・Kontrolli i preseteve
  ・Gjurmimi i lëvizjeve
  ・Konfigurimi i kamerës
  ・Fokusi
 • Konfigurimi i rekomanduar kompjuterik
  Sistemi operativ: Windows 10 64-bit
  Procesori: Intel Core i7-4700 e lart
  Memoria: 8 GB e lart
  Ekrani: Rezolucion 1920 x 1080 e lart
 • Pajisjet e verifikuara portative
  Pajisja portative: Surface Pro 7
  Sistemi operativ: Windows 10 64-bit
  Procesori: Core i7-1065G7
  Memoria: 16 GB
  Komente:
  – Duhet të konfigurohet për të lejuar përdorimin e JavaScript dhe të ruajtjes në internet
  – Nuk mbështet luajtjen e videos (H.264) apo transmetimin/marrjen e audios