Kamerat PTZ

Canon CR-X500

Specifikimet

Specifikimet

 • 4 K, UHD,

  Sensor CMOS tipi 1.0 për cilësi mahnitëse

 • Zmadhim optik 15x

  Nga këndi i gjerë tek telefoto

 • Konstruksion për çdo mot

  Nivel IP55 për rezistencë ndaj pluhurit dhe ujit

 • Procesor Dual DV6

  Procesim i fuqishëm i imazhit që garanton rezultate fantastike

 • Lidhje profesionale

  Mbështet ndërfaqen 12G-SDI për video dhe komunikimin serial RS-422 për komandim

 • Dual Pixel AF

  Për fokusim të shtruar, të shpejtë dhe të saktë

 • Stabilizuesi i Imazhit Optik

  Stabilitet i jashtëzakonshëm për funksionim të shtruar të PTZ

 • Funksionim i njëkohshëm me 3 akse

  Panoramim, anim dhe zmadhim njëherësh për të kaluar më së miri nga njëra pozë tek tjetra

Specifikimet në detaje

 • Sensor imazhi
  CMOS tipi 1.0
 • Pikselët Efektive
  8.29 milionë pikselë efikasë (3840 x 2160)
 • Unaza e kontrollit
  8.3 -124.5 mm F 2.8 -4.5,
  Optike 15 herë (30 x me zmadhues të avancuar)
 • Ndriçimi minimal i subjektit
  Lux: 2.5 lux (50.00 Hz , + 33 dB, shkrehësi 1/50)
 • Shpejtësia e shkrehësit
  Auto, Manual (1/3 deri 1/1000 sec)
 • Irida
  auto, manual
 • Përforcimi
  Auto, Manual (0 deri + 33 dB)
 • Filtri ND
  1/1, 1/4, 1/16, 1/64 (4 pozitiv)
 • Balancimi i të bardhës
  Auto, Set
 • Kampionimi i ngjyrës
  4:2:2 10 bit
 • Përshtatja e Cilësisë së Imazhit
  Menyja e personalizuar e figurës
 • Fokusi
  Auto (Dual Pixel AF)
 • Këndi i funksionimit
  PAN: -170 °-+ 170 °, T: -50 °-+ 30 °
 • Shpejtësia e funksionimit
  PAN: 0.5 ° -25 °/s, TILT: 0.3 ° -20 °/s
 • Saktësia statike
  ± 7' e poshtë
 • Fshirësja
  Po
 • Rondela
  Me terminal komandimi
 • Lidhjet
  DC, Control, SDI, GENLOCK, AUX
 • Rezistenca ndaj erës
  0 -25 m/s përdorim normale
  25 -35 m/s e përdorshme
  35 -60 m/s mund të bëhet ripukerim normal (punë joshkatërruese në 60 m/s e poshtë)
 • Zhurmë
  NC55 e poshtë kur shpejtësia operative është 10°/sek e poshtë
 • Finicioni i jashtëm
  specifikimi i rezistencës ndaj kripës
 • Rrezja e kthimit
  PANORANIM: Φ 620 mm ANIMI: Φ 430 mm
 • Protokolli
  U -4/NU

Karakteristikat fizike

 • Mjedisi i përdorimit
  -15 -40 ° C/90% e poshtë (pa kondensim)
 • Rezistent ndaj pluhurave dhe ujit
  IP 55
 • Konsumi i energjisë
  10.5 DC -15 V 90W
 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  337 (gj.) x 390 (l.) x 386 (th) mm * Nuk përfshihen tubat ujëdurues
 • Pesha
  Afro 17 kg