Kamerat PTZ

Canon CR-X500

Regjistroni pamje të pabesueshme 4K UHD në një larmi kushtesh falë kësaj kamere PTZ ambientesh të jashtme me rezistencë niveli IP55 ndaj çdo moti, me zmadhim optik 15x dhe lidhje 12G-SDI.

 • Imazheri e fuqishme në 4K

  Një sensor tipi 1.0 dhe procesorët dyshë DIGIC DV6 ofrojnë imazhe mahnitëse 4K UHD. Rregulloni cilësimet e cilësisë së figurës si Black Level, Gamma, Knee dhe White Balance për cilësi optimale.

 • Zmadhim optik 15x UHD ose zmadhim 30x Full HD

  Kapni të gjitha detajet falë një zmadhimi të stabilizuar 15x (ekuivalent me 35mm 25.5-382.5mm) që ju afron përmes 4K dhe gjithnjë e më afër në Full HD falë kapacitetit të avancuar të zmadhimit 30x.

 • Trup robust dhe rezistent

  Me nivel IP55 rezistence ndaj ujit dhe pluhurit, me veti të mëtejshme kripëlarguese për të punuar nga -15° në +40°C dhe në lagështirë 90%, trupi i hermetizuar vjen dhe me një fshirëse të integruar për një pamje të qartë.

 • Vetëfokusim Dual Pixel CMOS për qartësi optimale

  CR-X500 ofron vetëfokusim të vazhduar brenda 80% të sipërfaqes së sensorit. Është një sistem i shpejtë dhe i saktë që siguron fokus fleksibël në një gamë të gjerë subjektesh, duke përfshirë objektet dhe njerëzit.

 • Lidhje të cilësisë së lartë

  Falë daljes së arrirë 12G-SDI që mund të mbështesë 4K UHD deri në 60P në 4:2:2 10-bit, CR-X500 realizon pamje të pabesueshme dhe mund të integrohet më së miri në shumicën e proceseve të punës.

 • Komandim preciz për pamje të jashtëzakonshme

  CR-X500 vjen me një mekanizëm të avancuar drejtimi që lejon zhvendosjen e ngadaltë majtas dhe djathtas deri në 0.5°/s. Kamera është gjithashtu e pajtueshme me pultin RC-IP100 përmes lidhjes në seri, duke siguruar që të japë fotografinë perfekte.

 • HDR dhe gamë e gjerë ngjyrash për rezultate mahnitëse

  Shkrepni dhe dorëzoni imazhe të fuqishme HDR përmes modaliteteve Canon Log 3 ose Dynamic Range Wide. Së bashku me një hapësirë ​​të gjerë ngjyrash BT.2020, ajo ofron fleksibilitet të shkëlqyeshëm.

 • Funksionim i njëkohshëm me 3 akse

  CR-X500 mund të kryejë lëvizje panoramimi, animi dhe zmadhimi njëherësh kur ekzekuton presete, duke siguruar që lëvizja e kamerës të jetë më fluide. Shpejtësia e të tri lëvizjeve rregullohet në mënyrë të pavarur për të siguruar që panoramimi, animi dhe zmadhimi të përfundojnë njëherësh për të ofruar një përvojë vërtet profesionale.

Specifikimet

 • 4 K, UHD,

  Sensor CMOS tipi 1.0 për cilësi mahnitëse

 • Zmadhim optik 15x

  Nga këndi i gjerë tek telefoto

 • Konstruksion për çdo mot

  Nivel IP55 për rezistencë ndaj pluhurit dhe ujit

 • Procesor Dual DV6

  Procesim i fuqishëm i imazhit që garanton rezultate fantastike

 • Lidhje profesionale

  Mbështet ndërfaqen 12G-SDI për video dhe komunikimin serial RS-422 për komandim

 • Dual Pixel AF

  Për fokusim të shtruar, të shpejtë dhe të saktë

 • Stabilizuesi i Imazhit Optik

  Stabilitet i jashtëzakonshëm për funksionim të shtruar të PTZ

 • Funksionim i njëkohshëm me 3 akse

  Panoramim, anim dhe zmadhim njëherësh për të kaluar më së miri nga njëra pozë tek tjetra

Madhësia e sensorit

Sensori CMOS tipi 1-inçësh
Sensor CMOS tipi 1/2.3-inçësh
Sensori CMOS tipi 1-inçësh
Sensor CMOS tipi 1/2.3-inçësh

Zmadhimi optik

Zmadhimi optik 15x
Zmadhim optik 20x
Zmadhim optik 15x (30x i avancuar)(1)*
Zmadhim optik 20x

Sistemi i fokusimit

Dual Pixel CMOS Auto Focus
Vetëfokusim hibrid
Dual Pixel CMOS Auto Focus
Vetëfokusim hibrid

Dalja e rezolucionit maksimal

4K UHD 30p
4K UHD 30p
4K UHD 60p
4K UHD 30p

Brenda/jashtë

Në ambiente të brendshme
Në ambiente të brendshme
Në natyrë (rezistent ndaj ujit dhe pluhurit, niveli IP55)
Në natyrë (rezistent ndaj ujit dhe pluhurit, niveli IP65)

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet. Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. * Zmadhim i përparuar 30x në FHD
CR-X500

Çfarë ka në kuti

 • Njësia kryesore e CR-X500

 • Tub ujëdurues

 • Fole komandimi

 • Nukël ferrit

 • Informacione të rëndësishme

 • Fletëpalosja e kujdesit

Produktet e lidhura

 • Kamerat PTZ

  CR-N500

  Me një zmadhim optik 15x, kapacitet shkrepjeje në 4K UHD dhe vetëfokusim Dual Pixel me opsionin e gjurmimit automatik inteligjent, CR-N500 mundëson komandim preciz dhe transmetim pa ndërprerje IP me rezultate të jashtëzakonshme.
 • Kamerat PTZ

  CR-N300

  Pajisur me rezolucion 4K UHD, një zmadhim optik 20x, vetëfokusim hibrid me opsionin për gjurmim automatik inteligjent, protokolle të shumta transmetimi dhe komandimi me IP, mund ta angazhoni audiencën tuaj në mënyra të reja.
 • Pult PTZ

  RC-IP100

  Një pult i cilësisë së lartë me levë shumëfunksionale dhe ekran intuitiv me prekje për komandim të lehtë të deri në 100 kamerave të lidhura.
 • Pult softuerik PTZ

  Aplikacioni Canon Remote Camera Control

  Program me shkarkim falas nga Canon për të komanduar e rregulluar cilësimet e deri në 20 kamerave PTZ nga kompjuteri apo tableta.