Kamerat PTZ

Canon CR-N500

Specifikimet

Specifikimet

 • 4 K, UHD,

  Sensor CMOS tipi 1.0 për cilësi mahnitëse

 • Zmadhimi optik 15x

  Nga këndi i gjerë tek telefoto

 • Procesor DIGIC DV6

  Procesim i fuqishëm i imazhit për rezultate fantastike

 • Mbështet protokollet kryesore të transmetimit dhe komandim me IP

  RTMP/RTMPS, NDI|HX*, RTP/RTSP, SRT, FreeD dhe protokolli XC nga Canon

  * NDI është markë tregtare ose markë e regjistruar tregtare e NewTek Inc. në SHBA dhe shtete të tjera

 • Dual Pixel AF

  Për fokusim të shtruar, të shpejtë dhe të saktë

 • Stabilizuesi i Imazhit Optik

  Stabilitet i jashtëzakonshëm për funksionim të shtruar të PTZ

Specifikimet në detaje

Kamera

 • Sensor imazhi
  Sensor CMOS njëpllakësh tipi 1.0 (1.0 in.)
 • Pikselët Efektive
  afro 8,29 megapikselë (3840×2160)
 • Unaza e kontrollit
  f=8.3 – 124.5 mm, F/2.8 – 4.5, zmadhim optik 15x, diafragmë iride 9-fletëshe
 • Zmadhimi Optik
  Zmadhim optik 15x
 • Zmadhimi Digital
  20x zmadhim dixhital
 • Gjatësia vatrore
  f=8.3 – 124.5 mm, F/2.8 – 4.5,
  Gjatësi fokale e barasvlershme me 35mm: afro 25.5 (W) – 382.5 mm (T)
 • Këndi i pamjes
  Horizontal: 73.0 (W) – 5.7° (T)
  Vertikal: 45.2° (W) – 3.2° (T)
 • Ndriçimi minimal i subjektit
  3840 x 2160: afro 1.5 lux (shpejtësi shkrehësi 1/30 sec., shpejtësi kuadrosh 29.97P, përforcim 33.0 dB)
  1920 x 1080: afro 3 lux (shpejtësi shkrehësi 1/60 sec., shpejtësi kuadrosh 59.94P, përforcim 33.0 dB)
 • Shpejtësia e shkrehësit
  1/3 – 1/2000 sec. (vlerat specifike varen nga frekuenca dhe shpejtësia e kuadrove)
 • Irida
  Aperturë manuale/automatike
 • Përforcimi
  -6.0 db ~ 33.0 db
 • Filtri ND
  Integruar (joaktiv, 1/4, 1/16, 1/64), me motor
 • Balancimi i të bardhës
  AUTO (AWB), Set A, Set B, cilësimet e preseteve (ditë: 5,600 K*, llambë volfarmi: 3,200 K*),
  cilësime temperature ngjyrash (2,000 K – 15,000 K), Manual

  * Temperaturat e ngjyrave jepen vetëm për qëllime reference.
 • Fokusi
  Modaliteti i fokusimit: Manual, AF-boosted MF, Continuous AF, Face AF, Tracking
  Tipi i vetëfokusimit: Dual Pixel CMOS AF, Contrast AF
 • Gama
  Normal1 (Standard), Normal2 (x4.0), Normal3 (BT.709), Normal4 (x5.0), Wide DR, Canon Log 3
 • Panoramim-anim
  Diapazoni i panoramimit: Horizontal ±170°
  Shpejtësia e panoramimit: 0.1° – 100°/sec.
  Diapazoni i animit: Vertikal -30° – +90°
  Shpejtësia e animit: 0.1° – 100°/sec.

Funksioni Pan and Tilt

 • Protokolli
  XC (origjinal nga Canon), RTSP/RTP, NDI|HX, RTMP/RTMPS, Standard Communication (Serial), Standard Communication (IP), SRT, FreeD

Sërvër

 • Formati i daljes së videos: SDI
  1920 x 1080: 59.94P/59.94i, 50.00P/50.00i/25.00P, 29.97P/23.98P (4:2:2 10 bit)
  1280 x 720: 59.94P, 50.00P (4:2:2 10 bit)
  – Kërkohet format i njëjtë video për SDI dhe HDMI (nuk mund të zgjidhen formate të ndryshme për
  SDI dhe HDMI)
  – Kur 3840 x 2160 zgjidhet për HDMI, video nuk do të nxirret në SDI.
 • Formati i daljes së videos: HDMI
  3840 x 2160: 29.97P, 25.00P, 23.98P (4:2:2 10 bit)
  1920 x 1080: 59.94P/59.94i, 50.00P/50.00i/25.00P, 29.97P/23.98P (4:2:2 10 bit)
  1280 x 720: 59.94P, 50.00P (4:2:2 10 bit)
  – Kërkohet format i njëjtë video për SDI dhe HDMI (nuk mund të zgjidhen formate të ndryshme për
  SDI dhe HDMI)
  – Kur 3840 x 2160 zgjidhet për HDMI, video nuk do të nxirret në SDI.
 • Formati i daljes së videos: IP
  3840 x 2160: 29.97 fps, 14.99 fps, 5.00 fps (4:2:0 8 bit)
  1920 x 1080: 59.94 fps, 29.97 fps, 14.99 fps, 5.00 fps (4:2:0 8 bit)
  1280 x 720: 59.94 fps, 29.97 fps, 14.99 fps, 5.00 fps (4:2:0 8 bit)
  640 x 360: 59.94 fps, 29.97 fps, 14.99 fps, 5.00 fps (4:2:0 8 bit)
  – Nëse zgjidhet 59.94/50.00 Hz për frekuencën e kuadrove, formati 3840 x 2160 nuk mund të zgjidhet.
  – Nuk mund të zgjidhet shpejtësi kuadrosh që tejkalon frekuencën e kuadrove.
  – JPEG ka një motiv të fiksuar në varësi të frekuencës së kuadrove (formati është fiks dhe nuk mund të zgjidhet)
  Rezolucioni: 1280 x 720
  Kur frekuenca e kuadrove është 59.94/50.00 Hz: 14.99 fps, kur frekuenca e kuadrove është 23.98 Hz: 11.99 fps, kur frekuenca e kuadrove është 29.97/25.00 Hz: 12.50 fps
 • Formati i daljes së videos: USB
  -
 • I paravendosur
  Numri i preseteve: Maks. 100 (duke përfshirë pozicionin fillestar)

Ndërfaqja

 • Kontrolli i komunikimit
  LAN, Wi-Fi, Serial, IR
 • Terminali i Rrjetit
  LAN x 1, RJ45, 1000Base-T
 • Terminali SDI OUT
  Fole BNC (vetëm dalje) x 1, 0.8 Vp-p/75 Ω, e pabalancuar
  Pajtohet me SMPTE 424, SMPTE 425, SMPTE ST 299-2
  Audio e integruar, kodi kohor (VITC/LTC)
 • Terminali GEN-LOCK
  Fole BNC x 1, 1.0 Vp-p/75 Ω, vetëm hyrje
 • Terminali HDMI OUT
  Fole HDMI x 1, vetëm dalje
 • Terminali RS-422
  Fole RJ45 x 1
 • Terminalet INPUT 1/INPUT 2
  Hyrje XLR/Audio (fole 3-kunjëshe) (pin1: tokëzim, pin2: aktive, pin3: pasive), 2 sete, balancuar
  Ndjeshmëria (MIC): -60 dBu (qendër manuale volumi, nivel maksimal -18 dB)/600 Ω/Fik.:20 dB
  Ndjeshmëria (LINE): +4 dBu (qendër manuale volumi, nivel maksimal -18 dB)/1 kΩ e lart
  Tensioni i ushqimit: 48 V DC (rezistenca Bias: 6.8 kΩ)
 • Kontakti MIC
  Minifole ϕ3.5 mm stereo (e pabalancuar, mbështet përçim korrenti)
  Ndjeshmëria (MIC): -72 dBV (qendër manuale volumi, nivel maksimal -18 dB)/1 kΩ e lart/Fik.: 20 dB
  Ndjeshmëria (LINE): -10 dBV (qendër manuale volumi, nivel maksimal -18 dB)/1 kΩ e lart
  Tensioni i ushqimit: 2.4 V DC (rezistenca Bias: 2.2 kΩ)
 • Kontakti USB
  Type-A (USB 2.0) x 1 (zgjerim në të ardhmen)

Karakteristikat fizike

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura
  0°C – +40°C (+32°F – +104°F)
  Lagështira
  10% – 90% (pa kondensim)
 • Furnizimi me energji
  PoE: PoE+ ushqimi elektrik përmes folesë LAN (pajtohet me IEEE802.3at)
  – PoE nuk mund të përdoret
  Burimi i jashtëm i energjisë: 24 V DC (duke përdorur ushqyesin e dhënë)
 • Konsumi i energjisë
  Hyrja PoE+: afro 19.6 W* maks. (vetëm në trup)
  Hyrja DC: afro 18.6 W maks. (vetëm në trup)

  * Kategoria 4 (nevojitet 25.5 W) për pajisje me korrent
 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  Afro 200 x 269 x 208 mm (7.87 x 10.59 x 8.19 in.) (duke përjashtuar pjesët e dala)
 • Pesha
  Afro 4.1 kg (9.04 lb.) (vetëm trupi)
 • Vlerësimi i IP
  -