Pult PTZ

Pult kamere distance Canon RC-IP100

Panoramoni, anoni dhe zmadhoni figurën pa vështirësi me këtë pult të cilësisë së lartë që vjen me një levë shumëfunksionale dhe ekran intuitiv me prekje për komandim të lehtë të deri në 100 kamera përmes IP.

Specifikimet

 • Ekran me prekje 7 inç

  Për ndërrim të lehtë mes deri në 100 kamerash dhe cilësimesh

 • Levë shumëfunksionale

  Rregulloni me saktësi lëvizjet e kamerës

 • Mekanizëm rrotullues profesional zmadhimi

  Për rregullime të shtruara dhe precize në nivel nga së gjeri në tele

 • Kontrolle të personalizueshme

  Butona të caktueshëm nga përdoruesi dhe buton i personalizueshëm komandimi

 • Lidhshmëri fleksible

  Integrim serial dhe LAN

RC-IP100

Çfarë ka në kuti

 • Njësia kryesore e RC-IP100

 • Kapësja e telave

 • Vida

 • Ushqyesi

 • Kabllo AC

Produktet e lidhura

 1. Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet. Mund të ndryshohet pa paralajmërim.