Pult PTZ

Canon RC-IP100

Specifikimet

Specifikimet

 • Ekran me prekje 7 inç

  Për ndërrim të lehtë mes deri në 100 kamerash dhe cilësimesh

 • Levë shumëfunksionale

  Rregulloni me saktësi lëvizjet e kamerës

 • Mekanizëm rrotullues profesional zmadhimi

  Për rregullime të shtruara dhe precize në nivel nga së gjeri në tele

 • Kontrolle të personalizueshme

  Butona të caktueshëm nga përdoruesi dhe buton i personalizueshëm komandimi

 • Lidhshmëri fleksible

  Integrim serial dhe LAN

Specifikimet në detaje

Karakteristikat fizike

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura
  0 °C to 40 °C
  Lagështira
  20% RH deri 90% RH (pa kondensim)
 • Furnizimi me energji
  12 VDC (kur përdoret ushqyes)
 • Konsumi i energjisë
  Konsumi: 0.6 A (kur përdoret ushqyes)
 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  Gjerësia 350 x lartësia 110 x thellësia 182 mm
 • Pesha
  2,1 kg
 • Vlerësimi i IP
  -