Kamerat PTZ

Canon CR-N300

Specifikimet

Specifikimet

 • 4 K, UHD,

  Sensor CMOS tipi 1/2.3 për cilësi mahnitëse

 • Zmadhim optik 20x

  Nga këndi i gjerë tek telefoto

 • Procesor DIGIC DV6

  Garanton rezultate të shkëlqyera në të gjitha situatat

 • Mbështetje për një gamë të gjerë të protokolleve të komandimit dhe transmetimit

  RTMP/RTMPS, NDI|HX*, RTP/RTSP, SRT, FreeD dhe protokolli XC nga Canon

  * NDI është markë tregtare ose markë e regjistruar tregtare e NewTek Inc. në SHBA dhe shtete të tjera

 • Vetëfokusim hibrid

  Për fokusim të shpejtë dhe të saktë edhe në dritë të ulët

 • Stabilizuesi i Imazhit Optik

  Stabilitet i jashtëzakonshëm për funksionim të shtruar të PTZ

 • Funksioni i gjurmimit automatik

  Ndjek një subjekt automatikisht nëpërmjet një aplikacioni shtesë me pagesë

Specifikimet në detaje

Kamera

 • Sensor imazhi
  Sensor CMOS njëpllakësh, tipi 1/2.3 (1/2.3 in)
 • Pikselët Efektive
  afro 8,29 megapikselë (3840×2160)
 • Unaza e kontrollit
  f=3.67 – 73.4 mm, F/1.8 – 2.8, 20x zmadhim optik, aperturë rrethore 8-fletëshe
 • Zmadhimi Optik
  Zmadhim optik 20x
 • Zmadhimi Digital
  20x zmadhim dixhital
 • Gjatësia vatrore
  f=3.67 – 73.4 mm, F/1.8 – 2.8,
  Gjatësi fokale e barasvlershme me 35mm:
  [4K UHD] afro 29.3 (W) – 601 mm (T)
  [Full HD] afro 30.5 (W) – 627 mm (T)
  Dixhital
 • Këndi i pamjes
  [4K UHD]
  Horizontal: 65.6 (W) – 3.6° (T)
  Vertikal: 39.8° (W) – 2.0° (T)
  [Full HD]
  Horizontal: 63.5 (W) – 3.4° (T)
  Vertikal: 38.4° (W) – 1.9° (T)
 • Ndriçimi minimal i subjektit
  Afro 1.5 lux (shpejtësia e shkrehjes 1/30 sec., shpejtësia e kuadrove 59.947P (Programmed AE) modalitet shkrepjeje, vetëngadalësimi i shkrehësit aktiv)
 • Shpejtësia e shkrehësit
  1/6 – 1/2000 sec. (vlerat specifike varen nga frekuenca dhe shpejtësia e kuadrove)
 • Irida
  Aperturë manuale/automatike
 • Përforcimi
  0.0 dB – 36 dB
 • Filtri ND
  E integruar (1/8 maksimumi, gradacion ND), me motor
 • Balancimi i të bardhës
  AUTO (AWB), Set A, Set B, cilësime presetesh (ditë: 5,600 K*, llambë volframi: 3,200 K*), cilësim temperature ngjyrash (2,000 K – 15,000 K), Manual

  * Temperaturat e ngjyrave jepen vetëm për qëllime reference.
 • Fokusi
  Modaliteti i fokusimit: Manual, Continuous AF, Face AF, Tracking
  Tipi i vetëfokusimit: Hybrid AF, Contrast AF
 • Gama
  Normal1 (Standard), Normal3 (BT.709)
 • Panoramim-anim
  Diapazoni i panoramimit: Horizontal ±170°
  Shpejtësia e panoramimit: 0.2° – 300°/sec.
  Diapazoni i animit: Vertikal -30° – +100°
  Shpejtësia e animit: 0.2° – 170°/sec.

Funksioni Pan and Tilt

 • Protokolli
  XC (origjinal nga Canon), RTSP/RTP, NDI|HX, RTMP/RTMPS, Standard Communication (Serial), Standard Communication (IP), SRT, FreeD

Sërvër

 • Formati i daljes së videos: SDI
  1920 x 1080: 59.94P/59.94i, 50.00P/50.00i/25.00P, 29.97P/23.98P (4:2:2 10 bit)
  1280 x 720: 59.94P, 50.00P (4:2:2 10 bit)
  – Kërkohet format i njëjtë video për SDI dhe HDMI (nuk mund të zgjidhen formate të ndryshme për SDI dhe HDMI)
  – Kur 3840 x 2160 zgjidhet për HDMI, video nuk do të nxirret në SDI.
 • Formati i daljes së videos: HDMI
  HDMI 3840 x 2160: 29.97P, 25.00P, 23.98P (4:2:2 10 bit)
  1920 x 1080: 59.94P/59.94i, 50.00P/50.00i/25.00P, 29.97P/23.98P (4:2:2 10 bit)
  1280 x 720: 59.94P, 50.00P (4:2:2 10 bit)
  – Kërkohet format i njëjtë video për SDI dhe HDMI (nuk mund të zgjidhen formate të ndryshme për SDI dhe HDMI)
  – Kur 3840 x 2160 zgjidhet për HDMI, video nuk do të nxirret në SDI.
 • Formati i daljes së videos: IP
  3840 x 2160: 29.97 fps, 14.99 fps, 5.00 fps (4:2:0 8 bit)
  1920 x 1080: 59.94 fps, 29.97 fps, 14.99 fps, 5.00 fps (4:2:0 8 bit)
  1280 x 720: 59.94 fps, 29.97 fps, 14.99 fps, 5.00 fps (4:2:0 8 bit)
  640 x 360: 59.94 fps, 29.97 fps, 14.99 fps, 5.00 fps (4:2:0 8 bit)
  – Nëse zgjidhet 59.94/50.00 Hz për frekuencën e kuadrove, formati 3840 x 2160 nuk mund të zgjidhet.
  – Nuk mund të zgjidhet shpejtësi kuadrosh që tejkalon frekuencën e kuadrove.
  – JPEG ka një motiv të fiksuar në varësi të frekuencës së kuadrove (formati është fiks dhe nuk mund të zgjidhet)
  Rezolucioni: 1280 x 720
  Kur frekuenca e kuadrove është 59.94/50.00 Hz: 14.99 fps, kur frekuenca e kuadrove është 23.98 Hz: 11.99 fps, kur frekuenca e kuadrove është 29.97/25.00 Hz: 12.50 fps
 • Formati i daljes së videos: USB
  Motion JPEG:
  1920 x 1080
  59.94 Hz: 12.00 fps, 5.00 fps
  50.00 Hz: 12.50 fps, 5.00 fps
  1280 x 720
  59.94 Hz: 12.00 fps, 5.00 fps
  50.00 Hz: 12.50 fps, 5.00 fps
  640 x 360
  59.94 Hz: 12.00 fps, 5.00 fps
  50.00 Hz: 12.50 fps, 5.00 fps
 • I paravendosur
  Numri i preseteve: Maks. 100 (duke përfshirë pozicionin fillestar)

Ndërfaqja

 • Kontrolli i komunikimit
  LAN, Wi-Fi, Serial, IR
 • Terminali i Rrjetit
  LAN x 1, RJ45, 1000Base-T
 • Terminali SDI OUT
  Fole BNC (vetëm dalje) x 1, 0.8 Vp-p/75 Ω, e pabalancuar
  Pajtohet me SMPTE 424, SMPTE 425, SMPTE ST 299-2
  Audio e integruar, kodi kohor (VITC/LTC)
 • Terminali GEN-LOCK
  -
 • Terminali HDMI OUT
  Fole HDMI x 1, vetëm dalje
 • Terminali RS-422
  Fole RJ45 x 1
 • Terminalet INPUT 1/INPUT 2
  -
 • Kontakti MIC
  Minifole ϕ3.5 mm stereo (e pabalancuar, mbështet përçim korrenti)
  Ndjeshmëria (MIC): -72 dBV (qendër manuale volumi, nivel maksimal -18 dB)/1 kΩ ose
  më tej/Fikatja: 20 dB
  Ndjeshmëria (LINE): -10 dBV (qendër manuale volumi, nivel maksimal -18 dB)/1 kΩ e lart
  Tensioni i ushqimit: 2.4 V DC (rezistenca Bias: 2.2 kΩ)
 • Kontakti USB
  Type-A (USB 2.0) x 1 (zgjerim në të ardhmen)
  Type-C (USB 3.0) x 1

Karakteristikat fizike

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura
  0°C – +40°C (+32°F – +104°F)
  Lagështira
  10% – 90% (pa kondensim)
 • Furnizimi me energji
  PoE: PoE+ ushqimi elektrik përmes folesë LAN (pajtohet me IEEE802.3at)
  – PoE nuk mund të përdoret
  Burimi i jashtëm i energjisë: 24 V DC (duke përdorur ushqyesin e dhënë)
 • Konsumi i energjisë
  Hyrja PoE+: afro 16.2 W* maks. (vetëm në trup)
  Hyrja DC: afro 15.0 W maks. (vetëm në trup)

  * Kategoria 4 (nevojitet 25.5 W) për pajisje me korrent
 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  Afro 154 x 178 x 164 mm (6.06 x 7.01 x 6.46 in.) (duke përjashtuar pjesët e dala)
 • Pesha
  Afro 2.2 kg (4.86 lb.) (vetëm trupi)
 • Vlerësimi i IP
  -