PowerShot V10-Black-Ambient-mini-windjammers-1X3A4690

Kompakt Dixhital

Canon PowerShot V10 (Black)

Tërhiqni dhe rrisni audiencën me kamerën e dedikuar për videoblogim 4K të Canon. Një pajisje e njësuar dhe peshëlehtë që thjesht mund ta mbani me vete në xhep. E thjeshtë.

PowerShot_V10_video_01

Optimale për t'u mbajtur në xhep

Regjistroni të gjithë përmbajtjen tërheqëse të videoblogut që ju nevojitet me funksionim të lehtë dhe komod. Futeni në xhep me të mbaruar.
PowerShot_V10_Pocket-perfect_IMAGE

Përfshini më shumë në kuadër

Bëjuni përshtypje abonentëve tuaj me përmbajtje tërheqëse 4K UHD dhe përfshini më shumë pamje brenda kuadrit me objektivat e integruara këndgjerë.

Pamje e objektivit të PowerShot V10

Pamja tipike e objektivave për autoportret 1

ZË thjesht optimal

Kapni atmosferën. Regjistroni çdo fjalë që thoni, qartë, me mikrofona të mëdhenj stereo të integruar. Një filtër kundër erës siguron që të dëgjoheni edhe kur e keni motin kundër2.

PowerShot_V10_Block_Capture_more_thumbnail_image

Regjistroni më shumë në më pak dritë

Regjistroni me siguri edhe kur është duke u errësuar, me sensorin e madh të Canon në gjendje të kapë më shumë dritë. Madje shkrepni një foto për miniaturën në YouTube.

Pamje pa lëkundje

Regjistroni pamje të shtruara e të stabilizuara – edhe kur jeni duke ecur – me Enhanced Image Stabilisation3.

Fotostabilizuesi joaktiv

Fotostabilizues i përmirësuar

PowerShot_V10_Connect with confidence_image

Lidhuni me besim

Konfiguroni nëpërmjet një asistenti intuitiv që lidhet automatikisht nëpërmjet Bluetooth. Regjistroni nga afër nëpërmjet Wi-Fi. Përdoreni si kamerë interneti me përdorim të thjeshtë në çast për të ndihmuar në zgjerimin e angazhimit.

Transmetim i drejtpërdrejtë me lehtësi

Shtoni abonentët në kohë reale – edhe me valë dhe në lëvizje duke përdorur të dhënat tuaja celulare4 – duke transmetuar drejtpërdrejt5 në YouTube dhe Facebook6 nëpërmjet aplikacionit Canon Camera Connect në telefonin tuaj inteligjent.

PowerShot_V10_Livestream like a legend_Image

Përfitoni sa më shumë nga PowerShot V10

Njihuni me PowerShot V10 në detaje me një video udhëzuese hap pas hapi në kanalin Canon Europe në YouTube.

Get most out of PowerShot V10

Specifikimet

 • Kompakte dhe peshëlehtë, me 211g

  Mbajeni në dorë, futeni në xhep

 • Regjistrim cilësor në 4K UHD

  Përmbajtje e dalluar, me cilësi filmi

 • Objektiv këndgjerë për video

  Regjistroni më shumë në foto pa e shtrirë krahun

 • Mikrofona të fuqishëm stereo

  Audio e pastër për zë përfshirës nga të gjitha drejtimet

 • Mbajtëse e integruar

  Shkrepni me stabilitet nga pozicione të ndryshme9

 • Lidhshmëria

  Wi-Fi, Bluetooth direkt në telefonin tuaj dhe më tej

 • 14 efekte filtri me ngjyra

  Shtoni atmosferë dhe përmirësoni stilin e videoblogimit

 • IS dixhital i filmit

  Për pamje më të mprehta dhe pa lëkundje17

 • Ekrani me anim për lart

  Ekran 2-inçësh për kompozim më të lehtë të shkrepjes nga të dyja anët e kamerës

 • MicroSDXC

  Pajtohet me karta memorieje microSD, microSDHC dhe microSDXC

 • Gjurmimi i fytyrës

  Gjurmoni automatikisht fytyrën për regjistrim të lehtë

 • Mbështet

  Për komunikim më të shpejtë dhe më të avancuar me valë

 • Bluetooth i përfshirë

  Lidhu me smartfonat përmes Bluetooth

 • Programi Camera Connect

  Për kontrollin e kamerës, shkrepjen në distancë, transferimin e skedarëve me valë dhe më shumë

 • Transferim automatik nga kamera në renë kompjuterike

  Transferoni me lehtësi videoblogimet në Google Drive ose YouTube nëpërmjet image.canon

 • Modaliteti i filmit me lëkurë të lëmuar

  Dukuni në më të mirën gjatë regjistrimit me efekte lëmimi të lëkurës4

 • UVC/UAC

  Përdoreni kamerën si kamerë interneti12

 • Transmetim i drejtpërdrejtë

  Transmetimi i drejtpërdrejtë në Facebook dhe YouTube përmes programit Canon Camera Connect11

 • Filtër Auto Neutral Density

  Për ndriçim optimal në kushte me diell

 • Regjistrimi në largësi

  Regjistroni nga afër me anë të Wi-Fi duke përdorur smartfonin

What in the Box

Çfarë ka në kuti

 • Kamerë e zezë/e argjendtë

 • Kabëll ndërfaqeje
 • Rrip dore

 • Kuti tekstili

 • Kapaku i lentes

 • Minixham kundër erës

 • Paketa e manualit të përdoruesit

Aksesorët përkatës

 • Audio

  Stereo Microphone DM-E100

  Shkrepni me lehtësi audio të jashtëzakonshme falë mikrofonit të vogël stereo që është gjithnjë gati për regjistrim.
 • PowerShot_V10_Related_accessories_image_05

  Aksesorët

  Telekomanda pa tel BR-E1

  Një telekomandë e besueshme dhe praktike për kamerat Canon të pajtueshme me Bluetooth.
 • Trekëmbëshi

  Tripod Grip HG-100TBR

  Shkrepni për më gjatë me më shumë stabilitet dhe fleksibilitet krijues falë morsës së këtij stativi unik me telekomandë të heqshme.
 • PowerShot_V10_Related_accessories_image_07

  Aksesorët

  Kabllo ndërfaqeje IFC-100U

  Transferoni pa mundim foto dhe filma nga kamera drejt kompjuterit Mac ose PC me këtë kabllo USB me shpejtësi të lartë.
  • Kabllo USB 3.1 Type-C - Type-C
  • Gjatësia është rreth 1 m
 • Hama Charger

  Aksesorët

  Karikues Hama, ushqim elektrik (PD) / Qualcomm®, ushqyes USB 18 vat

  Karikojeni pajisjen tuaj të përputhshme shpejt dhe me efikasitet me këtë ushqyes inteligjent.
  • Ushqyes karikimi USB Type-C
  • Karikimi i shpejtë, fuqi 18 W në dalje
  • Teknologji Power Delivery dhe Qualcomm® Quick Charge™ 3.0
 • Powershot Zoom

  Aksesorët

  Ushqyes PD-E1 USB

  Karikojeni baterinë pa e hequr nga kamera me këtë ushqyes USB.
  • Përdoret për të karikuar baterinë LP-E6N në kamerë
  • I thjeshtë për t'u përdorur dhe ruajtur
 • Aksesor EOS

  Mikrofoni stereo me drejtim DM-E1

  Mikrofon i drejtuar stereo Canon DM-E1 - Kamerat EOS Digital SLR dhe Compact System
 • Produktet e lidhura

  Mund të jeni të interesuar edhe për

  1. Video e marrë nga e njëjta distancë me 24mm duke përdorur kamerë tjetër Canon për qëllime ilustruese.
  2. Filtri elektronik kundër erës vjen i aktivizuar si parazgjedhje për të reduktuar distorsionin e audios në skenat e jashtme me erë. Për të përmirësuar më tej cilësinë e zërit në situata të tilla rekomandojmë përdorimin e xhamave mbrojtëse të setit.
  3. Përdorimi i stabilizatorit digjital të filmave në filmat e prerë. Nuk mund të kombinohet me nivelin automatik, zmadhimin digjital apo modalitetin e lëkurës së lëmuar.
  4. Një akses i tillë mund të përfshijë tarifa të palëve të treta, si p.sh. tarifat e ofruesit të shërbimit të internetit, tarifat e telekomunikacionit ose tarifat e palëve të treta. Cilësia e transmetimit varet nga shpejtësia juaj e ngarkimit, shërbimi i të dhënave celulare, disponueshmëria, mbulimi.
  5. Për rezultate më të mira rekomandohet një lidhje më pak e ngarkuar Wi-Fi në hapësirë valësh 2,4 GHz me shpejtësi të lartë ngarkimi.
  6. Kini parasysh se platforma e transmetimit të drejtpërdrejtë mund të ndryshojë, ndalojë ose ndërpresë shërbimin në çdo kohë pa paralajmërim. Kontrolloni me platformat e transmetimit të drejtpërdrejtë për kërkesat më të fundit. Canon nuk merr përsipër as garanton gjë në lidhje me ndonjë produkt apo shërbim palësh të treta, duke përfshirë transmetimin e drejtpërdrejtë.
  7. Përjashtohen materialet e përdorura në etiketa, veshje dhe ngjitëse.
  8. Materialet e përdorura në veshje dhe ngjitëse përjashtohen. Në varësi të kohës së prodhimit, pëlhurat natyrale të paendura mund të mos jenë të disponueshme.
  9. Mbështetësja e integruar mundëson konfigurimin në kënde nga -30° në -10° për shkrepje me kënd të lartë dhe 10° deri 30° për shkrepje me kënd të ulët.