Blank-Rect Image

Canon Tripod Grip HG-100TBR

Filmoni me vetëbesim dhe shfrytëzojeni krijimtarinë më së miri falë një morse unike stativi me telekomandë, kokë të rregullueshme dhe ergonomi të jashtëzakonshme të krijuar për shkrepje të qëndrueshme.

I vogël, i qëndrueshëm dhe tejet fleksibël

Shkrepni filma dhe foto me mënyra të reja dinamike duke përdorur këtë morsë stativi dore me telekomandë me valë për prakticitet të jashtëzakonshëm krijues.

Kamera dhe mikrofoni shiten veçmas

Shikoni specifikimet e plota

tripod grip HG-100TBR tri thefront body bre1 front g7xmkiii plate

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet kryesore

Mbahet lehtë

Përdorim i thjeshtë

Përmasë kompakte

Konstruksion me peshë të lehtë

Mbërthyese e kalibrueshme për kamerën

Telekomandë e heqshme BR-E1

Shikoni specifikimet e plota

tripod grip HG-100TBR grip the front body
tripod grip HG-100TBR allinone all back body

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për shkrepje të qëndrueshme njëdorëshe në lëvizje.

Tripod Grip HG-100TBR

Telekomanda pa tel BR-E1

Rrip dore

Aksesor mikrofoni "L"

Aksesor mikrofoni "S"

Manuali i udhëzimeve

Fleta e garancisë

Produktet e lidhura

  • Canon
  • Stativ kamere "Canon HG-100TBR"