Canon Tripod Grip HG-100TBR
Specifikimet

Specifikimet kryesore

Mbahet lehtë

Përdorim i thjeshtë

Përmasë kompakte

Konstruksion me peshë të lehtë

Mbërthyese e kalibrueshme për kamerën

Telekomandë e heqshme BR-E1

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Canon Tripod Grip HG-100TBR

Tipi i aksesorit

Morsë stativi

Material

Rrëshirë polikarbonati (pjesët kryesore të jashtme)

Ngjyra e jashtme

E zezë (ofrohet vetëm në një ngjyrë)

Vidë stativi

CU 1/4

Rrotullim dhe fiksim i mbërthyeses së kamerës

Mbërthyesja rrotullohet 360° majtas ose djathtas dhe mund të fiksohet në pozicionet e mëposhtme:
• Majtas: 0°, 90°, 180°, 270°
• Djathtas: 0°, 90°, 180°, 270°

Kalibrim dhe fiksim i animit të mbërthyeses së kamerës

Mbërthyesja anon përpara dhe mbrapa, dhe mund të fiksohet në pozicionet e mëposhtme:
• Përpara: 15°, 30°, 45°
• Mbrapa: 15°, 30°, 45°, 60°, 75°, 90°

Kapaciteti i ngarkesës

Nuk tejkalon 1 kg1

Bateria

Asnjë

Përmasat

Si morsë: afro 38,6 (gjer.) × 190,0 (lart.) × 43,4 (thell.) mm2
Si stativ: afro 172,4 (gjer.) × 148,5 (lart.) × 174,1 (thell.) mm2

Pesha

Vetëm trupi: afro 163 g 2
Trupi dhe BR-E1: afro 179 g 2

Aksesorët e përfshirë

Wireless Remote Control BR-E1 (shih specifikimet e detajuara më poshtë)
Rrip dore
Aksesor mikrofoni "L"
Aksesor mikrofoni "S"
Manuali i udhëzimeve
Fleta e garancisë

Specifikimet e "Wireless Remote Control BR-E1"

Tipi i aksesorit

Telekomandë

Pajtueshmëria me standardet

Specifikim "Bluetooth Version 4.1"
Teknologji "Bluetooth" me energji të ulët

Mënyra e transmetimit

Modulim GFSK

Distanca e funksionimit

Rreth 5 m nga kamera në çfarëdo drejtimi3

Energjia

Bateri petë litiumi CR2032

Jeta e baterisë

Rreth një vit

Dimensionet (Gj x Th x L)

Rreth 27,0×91,5×12,0 mm

Pesha

Rreth 14 g (duke përjashtuar baterinë)

Diapazoni i temperaturës operative

0–40°C/32–104°F

Lagështia operative

85% ose më e vogël

Të gjitha të dhënat e mësipërme bazohen në standardet e testimit të "Canon".

Specifikimet e produktit dhe pamja e jashtme mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.

  1. Kapaciteti gjithsej i ngarkesës së mbërthyeses së kamerës për kamerën, objektivin, mikrofonin dhe aksesorë të tjerë
  2. Duke përjashtuar aksesorin e mikrofonit dhe rripin
  3. Pa pengesa mes telekomandës dhe kamerës, dhe pa radiointerferencë