Canon XA55/XA50
Blank-Rect Image

Canon XA55/XA50

Videokamerë kompakte 4K me sensor CMOS tipi 1.0, me vetëfokusim "Dual Pixel CMOS", objektiv zmadhimi optik 15-fish dhe 3G-SDI (vetëm XA55)

Galeria

Filmim në 4K përplot me veçori

Modeli tepër kompakt dhe peshëlehtë XA55/XA50 ofron figurë të cilësisë së lartë 4K UHD me funksione të dobishme si p.sh. vetëfokusim me "Dual Pixel CMOS", objektiv zmadhimi optik 15-fish dhe cilësi të avancuar figure me HD të plotë, të drejtuar nga përdorimi i një përpunimi me mbimodulim në HD.

Shikoni specifikimet e plota

Canon XA55/XA50 Specification Intro
Canon XA55/XA50

Shikim i shpejtë: Canon XA55/XA50

Shikoni videon

1.0-type CMOS sensor

Sensor CMOS tipi 1.0

Sensor i madh CMOS për efekt të bukur Bokeh me ndjeshmëri të lartë dhe zhurmë të ulët. Kamera përfiton dhe nga cilësia e përmirësuar në HD të plotë me përpunim mbimodulimi HD, ndërsa cilësimi "Wide DR" bën të mundur kapjen e një diapazoni të gjerë dinamik.

High quality 4K 15x zoom lens

Objektiv me zmadhim 15-fish në 4K, i cilësisë së lartë

Optimizoni cilësinë e figurave tuaja me një zmadhim optik 15-fish, 25,5 mm, 4K me elemente objektivi Super UD për të minimizuar aberracionet kromatike. Ka një stabilizim të avancuar figure me 5 akse, për t'i bërë ballë filmimit në lëvizje ose regjistrimit kur kamera mbahet në dorë.

Vetëfokusim i shpejtë dhe preciz me "Dual Pixel CMOS"

XA55 / XA50 vjen me vetëfokusim "Dual Pixel CMOS" për vetëfokusim të shpejtë dhe të saktë në afro 80% (vertikalisht dhe horizontalisht) të sensorit. Vetëfokusimi me pikasje të fytyrës dhe gjurmimi nëpërmjet prekjes, bëjnë të mundur një komandim praktik të fokusit për përdorim intuitiv. Udhëzuesi "Dual Pixel" i fokusit ofron një ndërfaqe grafike për të ndihmuar në fokusimin manual.

Fast and precise Dual Pixel CMOS AF

Regjistrim i XF-AVC dhe MP4 në karta SD

XA55 / XA50 mbështet aftësi regjistrimi shumëformatësh, duke përfshirë XF-AVC dhe MP4. Regjistron XF-AVC 4K UHD 160 Mbps deri në 25P, plus HD të plotë 45 Mbps deri në 50P/50i/25P. Ka gjithashtu mundësi të regjistroni MP4 4K 150 Mbps në 25P dhe HD të plotë 35 Mbps në 50P/25P. Regjistrimi i shpejtë dhe i ngadaltë i lëvizjes mund të kryhet gjithashtu në 4K/HD të plotë deri në 1200-fish.

XF-AVC and MP4 recording to SD cards
Compact and lightweight with professional functions

Kompakte dhe peshëlehtë me funksione profesionale

Funksioni i fuqishëm përfshin një modalitet infrakuq – duke u lejuar përdoruesve të xhirojnë video në kushte me pak apo aspak ndriçim ambienti - dhe njëherësh të rezervojnë dhe regjistrojnë njëpasnjëshëm me dy fole kartash SD. Funksione të tjera përfshijnë 3G-SDI (vetëm XA55), mbështetje profesionale zëri me dy fole XLR dhe PCM lineare 4-kanalëshe, dhe konsum të ulët energjie për kohëzgjatje të baterisë.

Specifikimet

4K UHD / 25P

4K UHD / 25P

XF-AVC deri në 160 Mbps / MP4 deri në 150 Mbps

1.0-type

Sensor CMOS

Tipi 1.0

25.5 – 382.5mm

25,5 - 382,5 mm

Zmadhim 4k, këndi ultra të gjerë

5-Axis IS

Stabilizues inteligjent me 5 akse

Stabilizim i avancuar optik dhe dinamik i figurës

Autofocus

Fokusi automatik

Saktë dhe besueshëm, me diktim të fytyrës

High quality Full HD

Rezultat me cilësi të lartë në HD të plotë

Përdor sensorin 4K UHD për të nxjerrë pamje superiore në HD të plotë

Professional codec

Kodek profesional

Për regjistrimin efikas të filmimeve të cilësisë së lartë 4K dhe HD të plotë

Infrared mode

Modalitet infrakuq

Filmoni në cilësi të lartë edhe në kushte me pak apo aspak ndriçim të ambientit

Shikoni specifikimet e plota

Canon XA55/XA50
Canon XA55/XA50 WITB

Çfarë ka në kuti

Videokamerë XA55 / XA50

Njësia e dorezës HDU-3

Paketa e baterisë BP-820

Ushqyes CA-570

Telekomanda WL-D89

Mbajtës mikrofoni

Kapak objektivi (me penguese)

Aksesorët

Produktet e lidhura

Shkarko drajverë, softuerë, firmuerë dhe manuale

Mbështetja për produktet XA50

Mbështetja për produktet XA55

  • Canon
  • Videokamerë Canon XA55/XA50