Canon XC15

Video të shkëlqyera në 4K UHD/Full HD me audion profesionale XLR në një paketë kompakte.

XC15

Video kompakte dhe të kujdesshme 4K UHD me audio profesionale

Kompakte dhe të kujdesshme, me regjistrimin e brendshëm në 4K UHD/Full HD dhe me audion profesionale XLR e lehtë në përdorim, me filmimet që mund të integrohen pa ndërprerje me kamerat e tjera profesionale kinematografike EOS.

Shikoni specifikimet e plota

XC15

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Rezolucioni UHD (3840 x 2160)

icon

Full HD

icon

Përpunimi i mbikampionimit në HD për imazhe më të qarta

icon

Mund të kapë detajet në hije dhe të theksuara për t'i shkallëzuar sipas nevojës

icon

Mund të kapë detajet e theksuara dhe në hije pa pasur nevojë për shkallëzim

icon

Mund të kapë një diapazon të gjerë dinamik për detaje në hije dhe të theksuara

icon

Regjistron me shpejtësi kuadri në 24,00P

icon

XF-AVC 4:2:2

XC15

Regjistroni filma mahnitës në 4K me shpejtësi të lartë të bitëve në një kartë memorie të brendshme CFast 2.0™, duke përfituar nga standardi VPG130 që garanton një shpejtësi të qëndrueshme të shkrimit me të paktën 130 Mbps.* Videot në Full HD dhe fotografitë 12 megapikselë mund të regjistrohen në një kartë memorie SD të veçantë. Shfrytëzoni fuqitë e shumta të regjistrimit të imazhit 4K në regjistrime Full HD, me një cilësi më të lartë dhe rezultate shumë më të pastra, falë përpunimit HD të suprakampionimit.


* Mund të kërkojë një përditësim të firmuerit. Më shumë…

XC15
XC15

Çfarë ka në kuti

Përfshin gjithçka për të filluar përdorimin.

Trupi i Canon XC15

Adaptor mikrofoni MA-400

Kablloja e njësisë UN-5

Kapësja e kabllos

Njësia e kuadruesit me lupë

Paketë baterie LP-E6N

Adaptori kompakt i energjisë

Njësia e kapakut të dritës

Kapaku i lentes

Rripi i qafës

Kabllo USB IFC-300PCU/S

Kabllo HDMI me shpejtësi të lartë HTC-100/S

Produktet përkatëse

Aksesorët