Canon XF405
Blank-Rect Image

Canon XF405/XF400

Një videokamerë kompakte dhe profesionale 4K UHD me sensor CMOS të tipit 1.0 me lente zmadhimi 15x, ideale për mbledhjen e lajmeve, dokumentarë dhe përdorim në korporata.

What does it take

çfarë do të thotë?

Hidhni një sy në XF405 dhe XF400 në veprim me gazetarët Edward Lawrence dhe Laura Warner.

Shikoni videon

Një videokamerë 4K UHD kompakte dhe profesionale me sensor CMOS të tipit 1.0 me lente zmadhimi 15x

Me aftësinë e regjistrimit UHD dhe Full HD me cilësi të lartë, një sensor CMOS të tipit 1.0, lenten e zmadhimit 15x 4K dhe fokusin automatik Dual Pixel CMOS AF dhe një shpejtësi të lartë të kuadrove 100P, kamera XF405/XF400 është ideale për reporterët e lajmeve që kërkojnë një videokamerë të vogël dhe të lehtë me aftësinë e rrjetit për transferimin në FTP, si dhe kontrollin në largësi.

Shikoni specifikimet e plota

xf405-right-side

Fokusi automatik i saktë dhe i besueshëm

Fokusi automatik Dual Pixel CMOS AF ofron një rendiment të përmirësuar dhe kontrollin me lehtësi maksimale falë një zone të zgjeruar të fokusimit që mbulon afro 80% (vertikalisht) x 80% (horizontalisht) të imazhit në ekran.

Mësoni më shumë

XF405 fast accurate

Lentja 4K me cilësi të lartë me zmadhimin 15x

Një lente e fuqishme 4K kap maksimumin e detajeve nga subjektet tuaja dhe ofron një elasticitet të jashtëzakonshëm me një kënd shikimi me gjerësi 25,5 mm bashkë me një zmadhim 15x, me një rritje deri në Zmadhimin e përparuar 30x në FHD.

Mësoni më shumë

High quality 4K lens with 15x zoom

Regjistrimi 4K UHD/50P në karta SD me shpejtësi të larta të kuadrove

Kamera XF405/XF400 mbështet regjistrimin në formatin UHD/50P MP4 (150 Mbps) bashkë me mbështetjen e shtuar për XF-AVC*.
*Mund të kërkohet përditësimi i firmuerit

Mësoni më shumë

4K UHD/50P

Aftësia e rrjetit me transferimin në FTP dhe transmetimin në IP*

Kamera XF405/XF400 përfshin lidhjet Wi-Fi dhe ethernet, duke lejuar transferimin e skedarëve me shpejtësi dhe me lehtësi drejtpërdrejt nga videokamera në mjediset e jashtme të proceseve të punës.

*Mund të kërkohet përditësimi i firmuerit

Network capability with FTP transfer

Opsione elastike të kontrollit në largësi

Kontrolloni kamerën pa tela nëpërmjet një smartfoni ose tableti me Browser Remote ose përdorni një telekomandë me tel Canon RC-V100 për një kontroll të plotë të kamerës.

Flexible remote-control options

Një trup kompakt dhe i lehtë me mundësi përdorimi profesionale

Një nga videokamerat më të vogla dhe më të lehta në kategorinë e saj, kamera XF405/XF400 është e fuqishme dhe mjaft reaguese me nivele profesionale të kontrollit dhe të lidhjeve, me kamerën XF405 që ka edhe një dalje 3G-SDI. Me foletë e kartave Dual SD, kamera XF405/XF400 ofron mbështetje për kohë më të gjata regjistrimi falë regjistrimit me transferim ose të njëkohshëm.

XF405 fast accurate

Specifikimet

4K UHD/50P

4K UHD/50P

Deri në 150 Mbps

canon_XF405_5_DPCMOS

Fokusi automatik

Fokusi automatik i saktë dhe i besueshëm

canon_XF405_2_CMOS

Sensori

CMOS i tipit 1.0

canon_XF405_6_WIFI

Porta e integruar

Wi-Fi dhe ethernet

canon_XF405_3_4K_Lens

25,5 - 382,5 mm

Lente me zmadhim 15x 4K me kënd të gjerë

canon_XF405_7_3G_SDI

Terminali 3G-SDI

(Vetëm XF405)

canon_XF405_4_HFR

100P në vazhdimësi

Shpejtësi e lartë e kuadrove në Full HD

canon_XF405_8_XLR_TERMINALS

Terminalet XLR

2 terminale XLR plus mikrofoni i integruar

Shikoni specifikimet e plota

canon_xf405_specs_side_profile
xf405-witb

Çfarë ka në kuti

XF405/XF400

Njësia e dorezës

Kapaku i dritës së lentes me barrierë lenteje

Paketa e baterisë BP-828

Adaptori elektrik CA-946

Mbajtësi i mikrofonit

Telekomanda pa tel WL-D89Aksesorët

Produktet përkatëse