Accurate and Reliable Autofocus
alt text goes here

Fokusi automatik
i saktë
dhe
i besueshëm

Për herë të parë në një videokamerë tradicionale të Canon, kamera XF405/XF400 përfshin fokusimin novator Dual Pixel CMOS AF të Canon që siguron kalime të buta të fokusit dhe një saktësi jashtëzakonisht të qartë.

Fokusimi i përsosur dhe mjaft reagues

Kamera XF405/XF400 është e vogël, e lehtë dhe mjaft e shpejtë. Me aftësitë e saj 4K, do të thotë se fokusimi do të jetë jashtëzakonisht i shpejtë dhe i saktë.

Dual Pixel CMOS AF - Si funksionon

Dual Pixel CMOS AF është një teknologji e Fokusit automatik (AF) për zbulimin e fazës e bazuar te sensori, e cila është projektuar për të ofruar një gjurmim të butë dhe me rendiment të lartë të fokusit, si dhe regjistrime me një fokus automatik të shpejtë. Ajo është një teknologji unike e zhvilluar nga Canon që përdor dy dioda fotografike për piksel për fokusin automatik dhe i ndërthur ato për regjistrimin e videove.

Kjo lejon që të ruhet një fokus i qartë, edhe me subjektet në lëvizje, gjë që është thelbësore për regjistrimin në 4K dhe e bën më efikas regjistrimin me një operator.

Dual Pixel CMOS AF
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Kontrolli me ekranin me prekje

Zbuloni se si ekrani me prekje i kamerës XF405/XF400 ju lejon të kryeni zgjedhjen e pikave të fokusit dhe gjurmimin e tyre.

Shikoni videon

Face Detection

Zbulimi i fytyrës

Teknologjia AF e zbulimit të fytyrës në kamerën XF405/XF400 do të thotë se subjekti juaj qëndron në fokus dhe ju keni kontrollin.

Shikoni videon

Dual Pixel Focus Guide

Udhëzuesi i fokusit me pikselë të dyfishtë

Me përdorimin e teknologjisë Dual Pixel CMOS AF për të konfirmuar fokusin manual, ndërfaqja GUI që është prezantuar për herë të parë në kamerat kinematografike EOS ju tregon se në cilin drejtim duhet të rrotullohet unaza e fokusit të lentes për të siguruar një fokus të saktë.

Shikoni videon