High performance filmmaking
alt text goes here

Realizimi i videove
me rendiment
të lartë

Kamera XF405/XF400 është e vogël, por përsëri e mbushur plot me mjete të fuqishme për realizimin e videove. Nga një sensor i përparuar i tipit 1.0 e deri te procesorët më të fundit Dual DIGIC DV 6, kjo kamerë ofron një zgjidhje kompakte për një gamë të gjerë të përdorimeve për filmimet në 4K.

Regjistroni bukur çdo detaj

Një sensor i tipit 1.0 ofron avantazhe të veçanta, duke bërë të mundur filmime jashtëzakonisht të qarta në 4K dhe duke ofruar një krijimtari më të mirë me thellësinë e fushës. Procesorët më të fundit Dual DIGIC DV6 i ofrojnë këto rezultate me shpejtësi dhe me nivele superiore të detajeve.

Capture every detail beautifully

Ecni ngadalë për filmime shprehëse dhe të pasura

Një shpejtësi e lartë e kuadrove me 100P në Full HD do të thotë se mund të regjistroni filmime të bukura me lëvizje të ngadalta, me detaje mahnitëse.

Slow motion in stunning detail

Lëvizje të ngadalta me detaje mbresëlënëse

Shikoni se si opsionet e shpejtësisë së lartë të kuadrove të kamerës XF405/XF400 mund t'ju sjellin mundësi të reja krijuese.

Shikoni videon

Çdo theksim, çdo hije, çdo detaj

Regjistrimi i më shumë detajeve në të dyja skajet e shkallës së ekspozimit është objektivi i çdo autori videosh. Parametri Wide DR i Canon ju ndihmon ta realizoni këtë duke ofruar një shkallë dinamike mbresëlënëse me 800 përqind.

CANON_XF405_WIDE_DR_GRAPH
XF405_3_wide_DR_gamma

Regjistroni çdo detaj. Besojuni fakteve

Shikoni një video ku demonstrohet opsioni mbresëlënës Wide DR me 800 përqind nga Canon dhe shikoni përfitimet që sjell ai për rezultatin e filmimeve.

Shikoni videon