Optical excellence for 4K filming
alt text goes here

Përsosmëri
optike
për 4K

Filmimi në 4K kërkon një qartësi të shkëlqyer të imazhit, dhe për këtë arsye Canon e ka pajisur kamerën XF405/XF400 me një zmadhim optik 15x të cilësisë më të lartë, të aftë të ofrojë një rendiment me rezolucion ultra të lartë edhe në ndriçim të dobët.

Një zmadhim i gjerë dhe i fuqishëm

Falë një zmadhimi optik 15x dhe 25,5 mm ultra të gjerë, kamera XF405/XF400 mund të filmojë edhe në ambietet më të ngushta. Me sensorin 4K në modalitetin Full HD, zmadhimi mund të arrijë edhe më shumë - deri në një zmadhim të përparuar 30x - duke e bërë atë të përsosur për të kapur detajet në largësi.

canon_xf405_wide_zoom_diagram
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Merrni më shumë nga çdo situatë

Shikoni se si zmadhimi 15x mund të përballojë një mjedis të filmimit 4K me kërkesa të larta, dhe shikojeni ndërsa bën edhe më shumë në Full HD.

Shikoni videon

Stabilizimi super i butë i imazhit me 5 boshte

Filmoni me vetëbesim duke e ditur se kamera XF405/XF400 përfshin stabilizimin e mrekullueshëm të imazhit me 5 boshte nga Canon për të menaxhuar filmimin në lëvizje ose kur regjistroni me kamerën në duar.

canon_xf405_wide_zoom_diagram

Filmimi me kamerën në duar nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë

Shikoni se sa i butë mund të jetë stabilizimi me 5 boshte kur filmoni në lëvizje.

Shikoni videon

Built-in ND filters

Filtrat ND të integruar

Kamera XF405/XF400 mund të ofrojë një rendiment të shkëlqyer në çdo ndriçim. Me prekjen e një butoni, filtrat ND të integruar (ND 1/4, ND 1/16 dhe ND 1/64) ofrojnë kontrollin e ekspozimit në dritë të fortë, ose kur kërkohet një hapje e gjerë e diafragmës.

Shikoni videon

Theksime të bukura me një iridë me 9 fletë

Lentja përfshin një iridë me 9 fletë, që do të thotë se efekti "bokeh" i sfondit jo në fokus është më i bukur dhe më rrethor me dyfishin e rrezeve të dritës në krahasim me një iridë me numër çift fletësh.

XF405_4_9-blade
canon_xf405_lens_diagram