CN8x15 IAS S E1/P1

Objektivat kinematografikë

Canon CN8x15 IAS S E1/P1

Një kinoobjektiv këndgjerë me servomotor që ofron rendiment mahnitës 4K me një zmadhim 8x plus zgjatues të integruar 1.5x.

Specifikimet

 • 4K, 8K, HDR

  Mbështet regjistrim në rezolucion të lartë dhe cikle pune me diapazon të lartë dinamik

 • Super 35mm dhe kuadërplotë1

  Shkrepni në formate të ndryshme me detaje mbresëlënëse skaj-më-skaj

 • Mbërthyese EF/PL2

  Pajtueshmëri me të gjithë sektorin

 • 11 fletë iride

  Ndriçime vërtet kinematografike dhe kontroll për rrezen e qartësisë

 • Gjatësi fokale 15-120mm (22.5-180mm me zgjatues)

  Rritje në rreze dhe fleksibilitet me formatet

 • Njësi e përmirësuar servomotori

  Vjen me çelës lëvizjeje, nisje/ndalim regjistrimi, buton AF për një shkrepje dhe kënd të rregullueshëm të dorezës.

 • Disqe fokusi, zmadhimi dhe iride

  Shenjat e qarta i bëjnë rregullimet të lehta në kushte të vështira

Një kinoobjektiv me servomotor që ofron lidhje optimale për çfarëdo situate

CN8x15 IAS S E1/P1 shkrep së gjeri dhe filmon video të arrira

 • PRODUKSIONE KINEMATOGRAFIKE

  Cilësi dhe ngjyra të pabesueshme

  CN8x15 IAS S E1/P1 është krijuar sipas standardeve më të larta të kërkuara nga producentët

 • PRODUKSIONE TELEVIZIVE

  Integrimi me sistemet virtuale

  Shtojeni CN8x15 IAS S E1/P1 në produksionin tuaj të radhës me shumë kamera

 • AKTIVITETET ME TRANSMETIM TË DREJTPËRDREJTË

  Thelbi i krijimtarisë

  Me një zmadhues të gjerë dhe zgjatues 1.5x, CN8x15 IAS S E1/P1 ju jep më shumë diapazon

 • TRANSMETIM

  Komoditet dhe fleksibilitet

  Servomotori i heqshëm ju mundëson përdorimin e objektivit sipas mënyrës që preferoni

CN8x15 IAS S E1/P1

Cilësi e jashtëzakonshme, qartësi e jashtëzakonshme

Regjistrojeni subjektin në detaje mahnitëse skaj-më-skaj me kamerat Super35mm ose kuadërplota1 ndërsa një iridë 11-fletëshe realizon ndriçime të bukura pasqyrimi me rreze qartësie kinematografike.

Këndgjerë me rreze të mëtejshme

CN8x15 IAS S E1/P1 është kinoobjektivi më i gjerë me servomotor i Canon, ideal për aktivitete me transmetim të drejtpërdrejtë dhe produksione krijuese. Dhe me zgjatuesin e integruar 1.5x, u jep kamerave me sensor Super35mm rreze më të gjatë si dhe kamerave me sensor kuadërplotë mbulim skaj-më-skaj për produksione formati të madh.

CN8x15 IAS S E1/P1
CN8x15 IAS S E1/P1

Komunikim dhe efikasitet i avancuar

Mbërthyesja EF ofron komunikim të avancuar të objektivit për regjistrim preciz të të dhënave. Ky objektiv mbështet edhe Cooke /i Technology™ dhe komunikim ZEISS eXtended Data™ përmes mbërthyeses PL.

Përfshirja në sistemet virtuale

Një fole 20-kunjëshe lidhet me enkoderin 16-bitësh për informacion pozicional dhe mbështet Cooke /i Technology™ si dhe ZEISS eXtended Data™, që mund të përdoren për zgjidhje XR dhe virtuale.

CN8x15 IAS S E1/P1
CN8x15 IAS S E1/P1

Ngjyra të njësuara nga Canon

Përputhini objektivat në të gjithë katalogun e kinovideoobjektivave të Canon dhe realizoni tonalitete organike, të ngrohta dhe të këndshme për lëkurën me ngjyra të sakta dhe koherente.

Fleksibilitet i mbërthyeses së objektivi

Ofrohet në mbërthyesen EF dhe PL; qendrat e shërbimit të autorizuar të Canon2 mund ta ndryshojnë mbërthyesen për të përballuar sisteme dhe cikle të ndryshme pune për fleksibilitet më të mirë.

CN8x15 IAS S E1/P1
CN8x15 IAS S E1/P1

Robust, i qëndrueshëm dhe krijuar për rendiment

Hiqeni njësinë motorike për ta përdorur CN8x15 IAS S E1/P1 si kinoobjektiv të zakonshëm. Me diametër të parmë prej 114mm mund të përdorni aksesorët standardë të fushës si p.sh. kutitë pa shkëlqim dhe të ndiqni njësitë e fokusimit. Unaza e fokusimit vjen me ingranazhe gradimi 0.8 dhe 0.5 me shenja dhe skalitje të përmirësuara.

Njësi e përmirësuar servomotori

Tre fole 20-kunjëshe integrohen me zmadhuesin ZSD-300D dhe FPD-400D të Canon dhe me sistemet virtuale, ndërsa një ekran elektronik ofron rregullime dhe komandim preciz. Hiqeni servomotorin për përdorim stili kinematografik që mbështet aksesorë kinematografikë të palëve të treta.

CN8x15 IAS S E1/P1
CN8x15 IAS S E1/P1

Çfarë ka në kuti

 • Objektivi CN8x15 IAS S E1/P1

 • Kapak

 • Manuali i përdorimit: japonisht, anglisht, kinezisht

 • Çanta mbajtëse

 • Kapaku i pluhurave

Produktet e lidhura

Regjistroni interesin tuaj për Canon CN8x15 IAS S E1/P1

Bëhuni i pari që merrni përditësimet e fundit për CN8x15 IAS S E1/P1 oferta nga Canon, këshilla dhe udhëzues, plus ftesa për në aktivitetet vendore.
 1. Kur përdoret zgjatuesi 1.5x
 2. Ndryshimi i mbërthyeses ofrohet në qendrat e shërbimit të autorizuar të Canon