Objektivat kinematografikë

Canon CN8x15 IAS S E1/P1

Specifikimet

Specifikimet

 • 4K, 8K, HDR

  Mbështet regjistrim në rezolucion të lartë dhe cikle pune me diapazon të lartë dinamik

 • Super 35mm dhe kuadërplotë1

  Shkrepni në formate të ndryshme me detaje mbresëlënëse skaj-më-skaj

 • Mbërthyese EF/PL2

  Pajtueshmëri me të gjithë sektorin

 • 11 fletë iride

  Ndriçime vërtet kinematografike dhe kontroll për rrezen e qartësisë

 • Gjatësi fokale 15-120mm (22.5-180mm me zgjatues)

  Rritje në rreze dhe fleksibilitet me formatet

 • Njësi e përmirësuar servomotori

  Vjen me çelës lëvizjeje, nisje/ndalim regjistrimi, buton AF për një shkrepje dhe kënd të rregullueshëm të dorezës.

 • Disqe fokusi, zmadhimi dhe iride

  Shenjat e qarta i bëjnë rregullimet të lehta në kushte të vështira

Specifikimet në detaje

 • Raporti i zmadhimit
  8x
 • Gjatësia vatrore
  15 – 120 mm
  22.5 – 180 mm1
 • Raporti maksimal i diametrit (numri T)
  T2.95 @ 15 – 90mm
  T3.95 @ 120 mm
  T4.4 @ 22.5 – 135 mm1
  T5.9 @ 180 mm1
 • Numri i fletëve të iridës
  11
 • Këndi i pamjes
  Formati i kuadrit 1.9:1
  KUADËRPLOTË (38.1 x 20.1 mm)
  80.5° x 48.1° @ 22.5 mm1
  12.1° x 6.4° @ 180 mm1

  Formati i kuadrit 1.5:1
  KUADËRPLOTË (36 x 24 mm)
  77.3° x 56.1° @ 22.5 mm1
  11.4° x 7.6° @ 180 mm1

  Formati i kuadrit 1.78:1
  SUPER 35 (24.6 x 13.8 mm)
  78.7° x 49.4° @ 15 mm
  11.7° x 6.6° @ 120 mm
  57.3° x 34.1° @ 22.5 mm1
  7.8° x 4.4° @ 180 mm1

  Formati i kuadrit 1.9:1
  SUPER 35 (26.2 x 13.8 mm)
  82.3° x 49.4° @ 15 mm
  12.5° x 6.6° @ 120 mm
  60.4° x 34.1° @ 22.5 mm1
  8.3° x 4.4° @ 180 mm1
 • Distanca minimale e regjistrimit
  0.85 m / 2.8’
 • Rrezja e shkrepjes në pozicionin më të afërt
  1.9:1
  KUADËRPLOTË (38.1 x 20.1 mm)
  96.0 x 50.6 cm @ 22.5 mm1
  11.6 x 6.1 cm @ 180 mm1

  1.5:1
  KUADËRPLOTË (36 × 24 mm)
  90.7 x 60.5 cm @ 22.5 mm1
  11.0 x 7.3 cm @ 180 mm1

  1.78:1
  SUPER 35 (24.6 × 13.8 mm)
  93.0 x 52.1 cm @ 15 mm
  11.3 x 6.3 cm @ 120 mm
  62.0 x 34.7 cm @ 22.5 mm1
  7.5 x 4.2 cm @ 180 mm1

  1.9:1 SUPER 35 (26.2 × 13.8 mm)
  99.0 x 52.1 cm @ 25 mm
  12.0 x 6.3 cm @ 120 mm
  66.0 x 34.7 cm @ 22.5 mm1
  8.0 x 4.2 cm @ 180 mm1
 • Diametri i objektivit të parmë (mm)
  Φ 114 mm
 • Përmasat e jashtme (gjer.×thell.×lar.)
  186.7 x 131.7 x 294.9 mm (mbërthyese EF)
  186.7 x 131.7 x 286.9 mm (mbërthyese PL)
 • Pesha
  3.40kg
 1. Kur përdoret zgjatuesi 1.5x
 2. Ndryshimi i mbërthyeses ofrohet në qendrat e shërbimit të autorizuar të Canon