Objektivat kinematografikë

Canon CN-E14.5-60mm T2.6 L S

Një lente me zmadhimin me kënd të gjerë me montimin EF me një rendiment optik të pakrahasueshëm dhe një model të përshtatshëm për përdoruesin.

Përfitimet

  • Compatible with EF mount Super 35mm cameras

  • Large aspherical 4K lens - unrivalled optical performance

  • 11 blade diaphragm for attractive blurring

  • Smaller and lighter than conventional lenses

  • Inner Focus minimizes changes in angle of view

  • Supports standard Cinema Accessories

  • Unified Front Lens Diameter, Gear Position