Aksesor objektivi

Canon Adaptor i zmadhimit të fuqishëm Power Zoom Adapter PZ-E2 / PZ-E2B

Ndizni RF 24-105mm F2.8L IS USM Z me këtë adaptor opsional të zmadhimit të fuqishëm, i cili siguron kontroll pa probleme dhe të saktë të zmadhimit me fleksibilitetin e operimit nga distanca.

 • Funksion praktik i zmadhimit të fuqishëm

  Adaptori i zmadhimit të fuqishëm POWER ZOOM ADAPTER PZ-E2/POWER ZOOM ADAPTER PZ-E2B është i lehtë dhe ka model ergonomik, çka e bën të lehtë për t'u mbajtur në dorë kur montohet tek objektivi dhe po njësoj fleksibël kur objektivi është i montuar në një suport, në një stativ trekëmbësh ose në një stabilizues. Rrotulla e shpejtësisë së zmadhimit shton një nivel kontrolli shtesë.

 • Kontroll në distancë për veprim fleksibël

  Shkarkoni aplikacionet Camera Connect ose EOS Utility ose përdorni Browser Remote me kamerat e përputhshme për të kontrolluar dhe përdorur në distancë kamerën dhe funksionin e zmadhimit. Kontrolli në distancë nëpërmjet një rrjeti IP është i mundur në kamerat e mbështetura duke përdorur protokollin IP të Canon për cikle pune me disa kamera.

 • Integrim në produksione më të mëdha

  Adaptori i zmadhimit të fuqishëm POWER ZOOM ADAPTER PZ-E2B ka një konektor në distancë me 20 kunja që mundëson montimin e kontrollorëve të pajtueshëm të zmadhimit/fokusimit në studio ose mjedise produksioni të mëdha. Ai gjithashtu përputhet me servo-dorezën e zmadhimit ZSG-C10 të Canon për përdorim të stilit ENG. Mbështetja për VFX dhe produksionet virtuale mundësohet nëpërmjet rezultatit në kohë reale të metadatave të objektivit nga terminali me 20 kunja.

 • I projektuar për përdorim praktik

  Caktoni funksione zmadhimi në butonat e personalizuar në kamerat e përputhshme. Montoni një ushqyes të jashtëm energjie USB-C për shkrepjet për periudha të gjata, si dhe për më shumë shpejtësi zmadhimi për objektet që lëvizin më me shpejtësi.

Specifikimet

 • Kapje ergonomike

  Përdorim praktik kur fiksohet tek objektivi

 • Butona të gjerësisë/opsionit telefoto

  Për zmadhim pa probleme

 • Rrotull e zmadhimit të shpejtë

  Për kontroll mbi performancën e zmadhimit

 • Ushqyes USB opsional

  Për shkrepje për periudha të gjata/zmadhim më të shpejtë

 • Konektor në distancë me 20 kunja1

  Për kontrollorë të pajtueshëm të zmadhimit/fokusimit

Çfarë ka në kuti

 • Adaptori i zmadhimit të fuqishëm

 • Mbështetësja e gishtit të madh

 • Çelës fiso gjashtëkëdor

 • Kasë e butë

 • Manuali i përdorimit

Produktet e lidhura

Aksesorët

 • canon-zoom-demand-zsd-300d_related-accessories_01

  Aksesorët

  Canon ZSD-300D Digital Servo Zoom Demand

  Servo-kontrollor zmadhimi për përdorim servo pa probleme dhe të kontrolluar me shpejtësi të rregullueshme. Montim te dorezat e stativit trekëmbësh nëpërmjet kapëses CR-10 të Canon. (Pajtueshmëri me PZ-E2B).
 • canon-focus-demand-fpd-400d_related-accessories_02

  Aksesorët

  Canon FPD-400D Digital Focus Servo Demand

  Servo-kontrollor fokusimi për kontroll të saktë të fokusit. Pajtueshmëri me kitet e kontrollorit të objektivit Canon. Montim te dorezat e stativit trekëmbësh nëpërmjet kapëses CR-10 të Canon. (Pajtueshmëri me PZ-E2B).
 • canon-zoom-servo-grip-zsg-c10_related-accessories_0

  Aksesorët

  Canon ZSG-C10 Servo Zoom Grip

  Servo-dorezë zmadhimi për përdorim fleksibël të zmadhimit dhe kontroll të dedikuar REC/AF. Lidhje me objektivat e pajtueshëm nëpërmjet konektorit me 20 kunja (pajtueshmëri me PZ-E2B).
 • Aksesorët

  Canon PD-E1 USB Power Adapter

  Ofrohet një ushqyes i qëndrueshëm me energji PD nëpërmjet një ndërfaqeje USB-C, që i siguron energji shtesë adaptorit të zmadhimit të fuqishëm POWER ZOOM ADAPTER PZ-E2/PZ-E2B
 1. Vetëm adaptor i zmadhimit të fuqishëm Power Zoom Adapter PZ-E2B.